Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Monicim hergun 1 saat yuruyorum
Emzırıyorum
Aksam 6 dan snr yemıyırum
Sabaha kdr uyumuyorum
Abartı beslenmem yok
2-3 lt su içiyorum
Takıldım kaldım yaaa delırcem
işte bak kendin diyorsun sabaha kadar uyumuyorum diye:KK56:kilo verememedeki en büyük etkenlerden biri de düzensiz uyku canımcımHoppa
uyku saatlerini mümkün olduğunca düzeltmeye çalış bebişinide alıştır ki uyuyabilesin.6 çok erken acıktırır,ara öğünlerini de mutlaka yapmalısın yağ yakımında önemi büyük:KK39:

:KK15:

Hadi bakalım, bende pazartesi başliyim diyorum. Yoksa Cumartesi'den mi başlasam ki... Pazartesi'leri tartıda patlıyorum ya :işsiz: önlem olur

Ay yanındaki de @oynakbasi34 galibaaaaa, attım ama tuttu mu bilmem :KK70: incecik çıtır çıtır olacaksınız bu azimle bizlerden önce valla. Maşallah maşallah :nazar:
Nerden gordun fotoları

işte bak kendin diyorsun sabaha kadar uyumuyorum diye:KK56:kilo verememedeki en büyük etkenlerden biri de düzensiz uyku canımcımHoppa
uyku saatlerini mümkün olduğunca düzeltmeye çalış bebişinide alıştır ki uyuyabilesin.6 çok erken acıktırır,ara öğünlerini de mutlaka yapmalısın yağ yakımında önemi büyük:KK39:
Yapıyorum monıcım yaa
Dun carsıda nelere hayır dedım eve geldım saglıklı seyler yedım

IMG_7348.webp

Bu da benden gelsin o zaman :rapci:

banuşumla diyetisyene gittiğimiz 2.hafta fotoğraf çekmiştik öncesi sonrası için bugün tekrar çektik 1 ayda fark var mı diye az da olsa var galiba:21::21:

Ama hani benn :KK61::KK61:
Menüm;
Aspir yagi+400ml su

09:00
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
Salatalik domates

13:00
1 laviva cikolata+t.kahvesi

18:00
4 yk taze fasulye
4 yk yogurt
Bol marul

3 L su

3 t.kahvesi

1 nescafe

1 kayisili form cay

Spor; fancynancy fancynancy
1 saat yuzme
40 dakika parka git gel yurumusum
30 dakika eliptik şu an bitti.

Sabah +1.2 kilo fazlaydim.Ozellikle az yemek istedim bugun. Cikolata olmasaydi daha iyi olurdu ama dikkat ettt ettt olmayinca insan uzuluyor. Sasirmis durumdayim havuzdan sonra 17:30gibi tartildim sabittim. Insallah yarin eksi bir rakam gorurum tartida.

Oradaki laviva olmasa her eşy çok güzelmiş canım.

Valla menün süper olmuş canım. Sporda var, daha ne olsun. :nazar:

Teşekkür ettim şekercim.
Bu sıralarda beni bir kontrolde tutar hatalarıma bakarsanız çok memnun olurum.

Kahvaltı
Beyaz peynir
Kaşar peyniri
1 haşlanmış yumurta
Salatalık + domates
Zeytin
2,5 dilim ekmek
Yarım yk Nutella

Ara
Türk kahvesi
1 günkurusu

Öğle
Sebze sote
3 yk yoğurt
1 küçük kabak dolma

Ara
Türk kahvesi
2 tane kurabiye

Akşam
1 kase yoğurt + 2 yk chia
2 dolma kabak ve patlıcan
4 yk kıymalı patates
Salatalık

Su: 3,5 lt hala da içmeye devam ediyorum :oha:
Spor: 50 dk eliptik yaptım öğleden sonra
15 dk da egzersiz yapmayı düşünüyorum.

Bugün bir türlü doyamadım, hala da çok açım kızlar ya, midem guruldayacak nerdeyse. :KK43:
Birşeyler atıştırmamak için kendimi zor tutuyorum ya, ooffff.

Nutella+ kurabiye pek olmamış gibi şekercim.
Bir de ben pirinç yediğimde acayip şişiyorum. Herkeste aynı şekilde etkisi yok sanırım ama dikkat etmekte fayda var.

Seni etiketlememiz mi gerekiyor fancycim spor paylaşınca?

bu hatun faceden takip ettiğim biri,bugünkü yazısını sizlerle paylaşmak istedim:KK39:
18486024_1374641215960014_913156386809886347_n.jpg

Gönül isterdi tabii en güzel, en mutlu günümde daha rahat hareket edeyim, kollarımı örtmek için tül, karnımı gizlemek için drape tercih etmeyeyim, hayalimdeki gelinliği seçeyim... ben seçeyim! O beni seçmesin!!!! o gün aynaya, daha sonra fotolara baktığımda hayalimdeki gelini göreyim ama olmamıştı... çünkü genç kızken "evlenmeden önce nasılsa zayıflar zayıf gelin olurum" vaatlerimi yerine getirememiş 87 kilo gelin olmuştum. Ah demiştimm olmadı yaa hayalim gerçekleşmedi! Evet gerçeği gibi olmaz ama ben o gelinliği zayıf giyeceğim diye ant içmiştim, yemin etmiştim ve yeminimi gerçekleştirdim. Sözümü tuttum 63 kilo ile tekrar gelin oldum
263a.png
kuaförüm rica etti saç makyaj modelim ol dedi hatır için tamam dedim ve objektife gülümsedim. Şubat ayıydı ama ben araa açar açar bakarım... Keşke, 5 sene önce gerçeğinde de böyle kendine güvenerek gülebilseydim ama olsun... diyeceğim o ki çok fazla "abla evleneceğim 5 ay sonra 10 ay sonra düğünüm var " diyen kardeşim var, bakın iyi bakın bu fotoya ve keşkelerinizin olmaması için henüz geç değilken biraz çabalayın, gelinliğinizi siz seçin ve o en mutlu gününüzde doyasıya mutlu olun hayallerinizdeki gibi olun
263a.png
1f495.png
1f495.png
1f495.png
sadECEinan
1f495.png

Çok güzel söylemiş.
İnsan kendisi için vermeli kiloları öncelikle.
Yazık günah gerçekten yaptığımız.

kızlar ekledim, resim açısı aynı olmadığından çok da belli olmuyor ama azcık gitti yinede:KK39:
sadece izlediklerim görebiliyor sizleri izlemeye aldımHoppa

Ben de istiyorumm. :KK12::KK12:

öyle mi ya ne yapsam kas kütlesi artıkça vucut daha fazla yağ yakıyomuş diyolaro_O

Nilgün'cüm, kasların daha çok yağ yaktırdığı doğru.
Ancak aynı zamanda daha da ağır geliyor.
Aynı boyuttaki 1 kg kas, 1 kg yağın 50 katı kadar geliyor.
Aslında bu çok güzel bir şey ama tartıya yansımayınca moral bozabiliyor tabi.

Moralim sıfır
Tartıldım 600 gr artı geldım
70,5:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
Bırakıyorum herseyı yuruyusu
Gece yememeyı:işsiz:
Serveycim sakin.
Bence stres çok fazla etkiledi seni.

Uyku gerçekten çok fazla etkili.
Ben geçtiğimiz hafta gayet güzel beslenmiştim ama uykum rezildi.
3-4 saat uyku ile idare etmeye çalıştım. Ne zaman uyuyup uyandığım belli değildi. Direkt + çıktım.

moni moni moni ablacım ben seni yerim, ne tatlısın sen öyle yaaa :KK15::KK15::KK15:
Ayy utandım:KK23:

Teşekkür ettim şekercim.

Bir de ben pirinç yediğimde acayip şişiyorum. Herkeste aynı şekilde etkisi yok sanırım ama dikkat etmekte fayda var.

Çok güzel söylemiş.

Serveycim sakin.

3-4 saat uyku ile idare etmeye çalıştım. Ne zaman uyuyup uyandığım belli değildi. Direkt + çıktım.
Hallettim canımcım görebilirsin:KK54:

Teşekkür ettim şekercim.

Çok güzel söylemiş.

Serveycim sakin.

peki eliptik kardiyodan saylıyor sence çok etki yapar mı ağırlık çalışması gibi olmaz herhalde yürüyüş gibi düşünüyorum ben günde 2 defa bir sabah bir akşam 45-50 dk yapsam çok mu olur

moni moni canım benim fark olmaz olur mu bana göre gayet güzel fark var
ama sana küçük bir tavsiyem olacak ne olur yanlış anlama burda oluşan kardeşlik samimiyetine güvenerek söylüyorum başörtüsünü öyle değil de hani şu topuz gibi olanlar var ya onlardan taksan yüzünün küçüldüğü falan daha fazla belli olur bunda da belli ama fazla değil benim farkettiğim özellikle yüz kısmında bayaa bir fark var sende de banu da da

:KK48::KK48::KK48: Heee benim :oops:
Aminnnn inşallahhhhhhhhh fıstık gibi olduğumuzu da paylaşmak nasip olur :KK68:
İnşallahhhhhh :dua:

Moralim sıfır
Tartıldım 600 gr artı geldım
70,5:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
Bırakıyorum herseyı yuruyusu
Gece yememeyı:işsiz:
Yanılıyor işte hepimize çanım, azıcık kaçırınca + ları görüyoruz hemen. Sabret canım, illaki direnci kırılacak vücudunun. Yemeklerini değiştirsen biraz, bak kaptanlarımız da menü paylaşabilirsin artık, kuzu ek gıday geçti nasılsa dediler. Gel menülerine bakalım hepimiz.

Canım fıttırmak uzereyım
Kılom sabıt ya motıve olamıyorum salasım var
Hergun kendı sporumu ekleyınce bakıyorum yasmışın ondan sormuyorum ozur dılerım
Sorarım canımcım
Aşkolsun şekerim ne özrü. Moralini bozma, bak ne güzel 77 leri görmüştüm yine 78 lerde takılıyorum.

Back
X