Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek morordek senin profil guncellemeni yerimmm :emir_bebek::KK200::anneadayı:
Burdakini mi diyosun kız anlamadım benim kafa 1 milyon malum :D
evet bugunun ilk menüsü benden gelsin..

sabah 06,00 1 çk çörek otu yağı elma sirkeli ılık su

08,00 kahvaltı 2 kk peynir 1 dilim tbe yarım domates 2 zeytin 3 çatal yumurta

11,00 sade duble türk kahvesi 3 hurma tarçınlı

13,30 öğlen 2 kepçe tarhana çorbası yarım tabak çılbır yağsız salata 1 dilim tbe

15,30 3 yk yoğurt 1 elma 1 yk chia tarçın

19,00 2 kepçe tarhana çorbası 1 haş. but bol baharatlı 1 bardak ayran

su 2,5 lt
spor 95 dk eliptik :spor:
95 dk eliptik mi? Hey masallah :KK57:

Ben de menümü paylaşayım.

Sabah:
- 2 tane etimek
- 1 tatlı kaşığı labne
- 1 dilim beyaz peynir
- 2 çatal kıymalı yumurta

Ara:
- Sade kahve

Ara:
- Yeşil Çay

Ara:
- 1 dilim ananas

Öğle:
- 1 magnum :oops::oops:

Ara:
- Sade kahve

Ara:
- 1 bardak süt

Akşam:
- 1 kase çorba
- 8 kaşık ıspanak yemeği
- 4-5 yemek kaşığı sarımsaklı yoğurt

Ara:
- Yeşil çay

2,5 litre de suyum var.
Cısssss, bende de var ama seninkinin yanında devede kulak olacak :KK70: kalorisini geçtim yemeyin kız onları, dondurma taklidi yapıyor onlar, bildiğin krema. ben bu yaz evde yapmayı deneyeceğim canım.

Ahahahaaa çok güldüm yaaaaa :KK70:

inşALLAH canım ya. bu aralar kendime yüklenip kavga etmekle geçiriyorum günlerimi. aslında yediklerim sağlıklı şeyler. benim sıkıntım spor yapamamak. yeniden başlamalıyım. kız hep benle yarış halinde önümde engel. neye el atsam benden once yapacak şevkimi kırıyor al sen yap diyorum. 2 zipliyorum "dur yapma bitti"diyor. amaaan valla enerjimi çekiyor bunlar baba kız bir olup :KK43:
Hepsi aynı şekerim hepsi. Babayı çok seviyor ya, Akşamları yarın saat birlikte takılsalar, eşin oyalayamaz mı biraz? Benim ki hiç beceremiyor o ayrı :-)

sorma eşime bile dedim tavuk bile ana nasıl kabarıyo bana yem koyarken civvilerine ellicem sanıyo..10 tanesi altına saklanmış biri meraktan bakıyo:KK48:
burda bi söz var çok hoşuma gidiyo analı kuzu kınalı kuzu diyorlar ay rabbim evlatlarımızı anasız bırakmasın:dua:
Aminnnnnn canım cümlemizin. :dua:

bugün zeynep'i yine goz dr.na götürdük. tum gün dışarıdaydım. göz ölçümü yaptırmadı yine. temmuzda tekrar kontol var. gözündeki kayma %90 gözlükle duzeliyormus. bir dahaki kontrolden sonra kapama yada ameliyat yaparız. ona o zaman karar veririz dedi. kapama yapmak cok zormuş hiç istemiyorum ama mecburen dr. derse yapacağız :KK43:
Kapama nedir canım?

canım şuan nasıl tatlı istiyo anlatamam reglim yaklaştı ondan galiba:işsiz:
Demeee Nilgüncüm demeee öyle. Benimde krizlerim geçmek bilmedi yani.

bugün zeynep'i yine goz dr.na götürdük. tum gün dışarıdaydım. göz ölçümü yaptırmadı yine. temmuzda tekrar kontol var. gözündeki kayma %90 gözlükle duzeliyormus. bir dahaki kontrolden sonra kapama yada ameliyat yaparız. ona o zaman karar veririz dedi. kapama yapmak cok zormuş hiç istemiyorum ama mecburen dr. derse yapacağız :KK43:

Sizede bakayım derken senin mesaj dikkatimi çekti ;) Kuzu gözlükmü takması gerekiyor ;)
Benim kızlarda da var ( gerçi büyük bu ara takmıyor ) hatta ufaklığa 3 yaşındayken doktor vermişti ilk gözlüğünü ;)
Bizde kayma değil ama astigmat var ve ilerlememesi için gözlük verdi hatta yarın yine kontrole gideceğiz ( en son okulda düştüğünde kaşı patladı ve gözlük camları çizilmiş yenisini almak için kontrol şart tabi )

Kuzun kaç yaşında bilmiyorum ama o kapama cidden çok çok faydalı ( benim erkek kardeşime de uygulandı senelerce ve baya baya düzelme oldu )
Ben kızımı 3 yaşındayken ilk götürdüğümde doktor ölçüm sıkıntı olurmu diye sordu ben de hallederim dedim :KK48: Önce kendim alete baktım kızımın yanında ve çok ilginç bir şey varmış gibi aaaa ne kadar güzel falan diye tepkiler verdim :) tabi bizim cimcime meraktan çatladı ne var anne orda diye :D Bak balon var orda deliklerden görebilirsin derken bu tam göreceğim derken ölçüm aradan çıktı ;)
Kapama konusunda şimdi aklıma geldi ;) bunu bir oyuna çevirebilirsiniz eğer tabi çok ufak değilse ;)
Mesela o kapamaları aldığında eline kalem verip istediği gibi süslemesine izin ver dışını sonrada hadi korsancılık oynayalım ayağına oyala ;) ilk zamanlar zaten yarım saat falan kapattırıyorlar ;) o arada oyuna dalarsa unutur onu ve bir kaç gün aradan sonra alışkanlık olur ve sıkıntısız takar ;)
Hatta sen hepsini sırayla değişik değişik boyayabilir sonrada hadi bugün hangisini takacaksın güzel korsan diye çoşkuyu verebilirsin ;)

Umarım Temmuzdaki kontrolde herşey yolunda giderde seni yormadan kontrolü atlatırsınız ;)
Rabbim şifa versinde Ameliyata gerek kalmasın inşallah...Aminnnnn

Kahvaltı
2,5 dilim ekmek
Beyaz peynir
Kaşar peyniri (az)
1 yk ay a reçeli
Çay

Ara
Türk kahvesi
1 kurabiye
1 kupa ıhlamur + adaçayı + limon

Öğle
2 küçük dolma
3 yk yoğurt

Ara
Filtre kahve
1 kurabiye
2 ısırık bounty

Akşam (17:00 )
1 pors bulgur pilavı

Acıkınca 20:30 da
1 bardak ayran + 1,5 yk chia

Açımmmmm beeeennnnnn, çok açım kızlar. Neden ki??? Valla zor tutuyorum kendimi. :KK43:

moni moni cnm bu tarz ya da yenisini diger postta gonderecem
images.webp

Aslinda birakmadim ama bugun gorumcemdeydim boyle oldu kizlar..
Bide guzel sonuc alamayinca azcık saldim kendimi..:KK12:

Salma salma Özlemcim. Yarın diyetisyen var bak. Bakalım ne diyecek.

Çok geçmiş oslun canım. Umarım hallolur da hiç gerek kalmaz.

Cısssss, bende de var ama seninkinin yanında devede kulak olacak :KK70: kalorisini geçtim yemeyin kız onları, dondurma taklidi yapıyor onlar, bildiğin krema. ben bu yaz evde yapmayı deneyeceğim canım.

Keşke tamamen kesebilsem ama sıfırlayamıyorum zararlı şeyleri ne yazık ki. :KK12::KK12:

Sizede bakayım derken senin mesaj dikkatimi çekti :KK66: Kuzu gözlükmü takması gerekiyor :KK66:
Benim kızlarda da var ( gerçi büyük bu ara takmıyor ) hatta ufaklığa 3 yaşındayken doktor vermişti ilk gözlüğünü :KK66:
Bizde kayma değil ama astigmat var ve ilerlememesi için gözlük verdi hatta yarın yine kontrole gideceğiz ( en son okulda düştüğünde kaşı patladı ve gözlük camları çizilmiş yenisini almak için kontrol şart tabi )

Kuzun kaç yaşında bilmiyorum ama o kapama cidden çok çok faydalı ( benim erkek kardeşime de uygulandı senelerce ve baya baya düzelme oldu )
Ben kızımı 3 yaşındayken ilk götürdüğümde doktor ölçüm sıkıntı olurmu diye sordu ben de hallederim dedim :KK48: Önce kendim alete baktım kızımın yanında ve çok ilginç bir şey varmış gibi aaaa ne kadar güzel falan diye tepkiler verdim :) tabi bizim cimcime meraktan çatladı ne var anne orda diye :KK70: Bak balon var orda deliklerden görebilirsin derken bu tam göreceğim derken ölçüm aradan çıktı :KK66:
Kapama konusunda şimdi aklıma geldi :KK66: bunu bir oyuna çevirebilirsiniz eğer tabi çok ufak değilse :KK66:
Mesela o kapamaları aldığında eline kalem verip istediği gibi süslemesine izin ver dışını sonrada hadi korsancılık oynayalım ayağına oyala :KK66: ilk zamanlar zaten yarım saat falan kapattırıyorlar :KK66: o arada oyuna dalarsa unutur onu ve bir kaç gün aradan sonra alışkanlık olur ve sıkıntısız takar :KK66:
Hatta sen hepsini sırayla değişik değişik boyayabilir sonrada hadi bugün hangisini takacaksın güzel korsan diye çoşkuyu verebilirsin :KK66:

Umarım Temmuzdaki kontrolde herşey yolunda giderde seni yormadan kontrolü atlatırsınız :KK66:
Rabbim şifa versinde Ameliyata gerek kalmasın inşallah...Aminnnnn

Annelik yaratıcılığı :KK53::KK53:

Kahvaltı
2,5 dilim ekmek
Beyaz peynir
Kaşar peyniri (az)
1 yk ay a reçeli
Çay

Ara
Türk kahvesi
1 kurabiye

Öğle
2 küçük dolma
3 yk yoğurt

Ara
Filtre kahve
1 kurabiye
2 ısırık bounty

1 pors bulgur pilavı

Açımmmmm beeeennnnnn, çok açım kızlar. Neden ki??? Valla zor tutuyorum kendimi. :KK43:

Fancy'cim tarçına boğ kendini.
İnsan yemeye başlayınca yiyesi geliyor. O nedenle dur de.
Sonrası gelecek zaten.:KK19:

Burdakini mi diyosun kız anlamadım benim kafa 1 milyon malum :KK70:

95 dk eliptik mi? Hey masallah :KK57:
hahaha sen beni ne sandın duyan duymayana haber versin efsane geri döndü:KK59::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ahahahaaa çok güldüm yaaaaa :KK70:

Hepsi aynı şekerim hepsi. Babayı çok seviyor ya, Akşamları yarın saat birlikte takılsalar, eşin oyalayamaz mı biraz? Benim ki hiç beceremiyor o ayrı :-)

Aminnnnnn canım cümlemizin. :dua:

Kapama nedir canım?

Demeee Nilgüncüm demeee öyle. Benimde krizlerim geçmek bilmedi yani.
:KK17::KK17::KK17::KK17: ay bende öyleyim bakkala gidip bir poşet çiklat alasım varrrrrrr:kızgın:
ferah bende şu markette satılan dondurma kaplarından aldım geçen gün havalar biraz daha ısınınca meyve ve yoğurt ile yapıcam dondurma gibi serinletir:dondurma:
Kahvaltı
2,5 dilim ekmek
Beyaz peynir
Kaşar peyniri (az)
1 yk ay a reçeli
Çay

Ara
Türk kahvesi
1 kurabiye

Öğle
2 küçük dolma
3 yk yoğurt

Ara
Filtre kahve
1 kurabiye
2 ısırık bounty

1 pors bulgur pilavı

hahah kurabiyeler havada uçuşmuş afiyet olsun:KK62:

hahaha sen beni ne sandın duyan duymayana haber versin efsane geri döndü:KK59::KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK17::KK17::KK17::KK17: ay bende öyleyim bakkala gidip bir poşet çiklat alasım varrrrrrr:kızgın:
ferah bende şu markette satılan dondurma kaplarından aldım geçen gün havalar biraz daha ısınınca meyve ve yoğurt ile yapıcam dondurma gibi serinletir:dondurma:

hahah kurabiyeler havada uçuşmuş afiyet olsun:KK62:

Hımmmm bak o yoğurt fikri de çok güzel. Bende yaparım. Ya kurabiye dediğin ev yapımı fındıklı kurabiş. Paketli değil, pastane de değil. Ayyy bahane bulmaya çalışıyorum ama olmadı di mi. :KK37: Böyle şirinlik falan yapsam da olmaz mı. :KK70::KK70:
Şaka bir yana 2 kurabiyeyle kurtardığıma çok mutluyum valla. İnşallah yarın daha iyi olurum. Bir de süt veriyorum ya, o yüzden mi böyle oluyorum acaba?

Hımmmm bak o yoğurt fikri de çok güzel. Bende yaparım. Ya kurabiye dediğin ev yapımı fındıklı kurabiş. Paketli değil, pastane de değil. Ayyy bahane bulmaya çalışıyorum ama olmadı di mi. :KK37: Böyle şirinlik falan yapsam da olmaz mı. :KK70::KK70:
Şaka bir yana 2 kurabiyeyle kurtardığıma çok mutluyum valla. İnşallah yarın daha iyi olurum. Bir de süt veriyorum ya, o yüzden mi böyle oluyorum acaba?
evet canım emzirdiğin için olabilir birde malesef sütün çeker diyorlar abartmadan tadımlık yiyeceksin ağzında çok tut tadını iyice al:kk77:

Back
X