Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hımmm evet çocuklarda biraz sıkıntılı bir süreç. :KK43: ama sorunu çözmede etkiliyse bir yolunu bulursun sen canım.
önceden tvde jessica jiliane falan beraber yapıyorduk artık istemiyor. tvnin smart özelliğini çözmüş çizgi film istiyor :KK70:çözümü buldum. yatak odasina tv alacağım, eliptik alacağım, kapisina asma kilit kulağıma tıkaç alacağım :KK70::KK70::KK70:

senin bebelere de fancynancy fancynancy nin bebelerede maşallah :nazar::nazar::nazar: darısı bizim bebeye :KK48:
Teşekkür ederizzzzz. Ay bizimkiler sürpriz yaptılar, oğlum süt alırken 9,5 ta uyudu, aaaaa dedim bu uyumuşşş, size laf yetiştiriyodum o arada farkında değilim. :)
Kızımda küçüğü yatırınca anne yanında otur diyip uzandı ve 2 dk içinde uyudu. Tabi benim ağzım kulaklarımda hahaha.
Bir daha ne zaman olur bilmem şekerim. Ama inşallah seninki de erken yatmaya başlar.

lydznp lydznp Zeynep tabletle oyalanmıyor mu? Valla ben çok sıkışınca dayıyorum biberonda çikolatalı sütle tableti, 20-25 dk gidiyor. :KK70:
Ama oğlumu adı da Uras Mert bu arada, henüz oyalayamıyorum işi gücü ortalık karıştırmak çünkü bu aralar.

bende kaçayım iyi geceler ferah.
Hıh git git sende git Ayşecim, ben kalayım buralarda böööyleee. Boynuuu bükükkkleerrrrr.
IMG_7366.webp

Hahaha, bende yatayım bari napiyim yaaaaa. :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Açlık vurdu başıma.

Nerden geldiyse aklıma gece gece. :deli: Hadi uyuyacaklara iyi geceler uyananlara günaydınnnnnnnnnnn 5. takımın fıstıklarıııı. Gittim bende.
Spor yaptın mı seker
Gunduz eliptik yaptın sankı
Bugun oğlumun sınıfının bulusması vardı ailece oradaydık yuruyus yapamadım ilk kez haftalardır

Selamın Aleyküm kızlarr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Cumaya kaldı 1 :21::21::21:
Umarım hepimiz yarın bol bol eksi görürüz :KK68:
Dün regl olmaya başlamama rağmen ben biraz eksi görmenin sevinciyle daha bir gaza geldim :KK48: Eskiden regl olacağıma 1 hafta kala şişerdim :D reglde zaten en az 2 kg artı görürdüm :D sonrasında da o şişliği atmak 1 haftayı bulurdu ve bana koca bir ayda 1 hafta kalırdı eksi görmek adına :D :D :D Çok şükür diyetisyene başladığımızdan beri her hafta eksi görüyorum :21: İnşallah bayrama kadarda 2li rakamlara inmiş olacağım Allahın izniyle :KK68:

Bugün sizlerde kaçamaksız ve bol suyla devam edin kızlar ;) Hedeflerimize bir adım daha yaklaşalım :KK71:

sağol banucugum tavsiyelerin icin. gerekirse mutlakta deneyecegim. benim kizim 26aylik. 4aydir kullaniyoruz. bende senin gibi yaptım olcum sırasında ama bizimki kanmadi. hatta pepeyi izliyoruz diye bak pepenin evi var orada bakarsan bebe ve pepe de gelecek dedim ama yok gözünü kaçırmış. ilk ölçüm zaten faciaydı. gözünü sımsıkı kapattığı için bir kanca taktılar. ben ellerini ayaklarını tuttum dr. kafasını babasida kaçtı. kizin sesi kesilince geldi. birde bu adama aşık. hic anlamıyorum bu kızları :KK12:

Allah yardımcın olsun canım işin cidden zor ;) Umarım bir sonraki kontrolde çok daha kolay olur ;)
Kızların hepsi baba aşığı :KK48: Benim kızlarda öyle :KK48: Ufaklık banada çok düşkündür ama Babanın yeri daha özel hatta eşim kendine ek iş kurdu şu son bir kaç aydır akşam işten çıkınca eve yemeğe uğrar ( bazen uğramadığı da olur ) ve direk ek işini yapmak için dükkana gider :KK53: adamcağız bir kaç gün üst üste uğramadan gidince ufaklık sıkıntı yaptı sanırım resmen çocuk sıkıntıdan isilik gibi oldu :KK53: İlle beni doktora götürün kaşınıyorum çok kötüyüm diyip durdu ama o gece babası erken gelip onunla oynayınca bir baktık kabarıklıklar dindi :KK48: Diyorum eşime bunun ilacı senmişsin diye :KK48: Bizimle hiç yatmayan kuzu sonraki bir iki gece uyanıp aramıza yatmıştı şimdi rahatladı da gelmiyor :D

Teşekkür ederizzzzz. Ay bizimkiler sürpriz yaptılar, oğlum süt alırken 9,5 ta uyudu, aaaaa dedim bu uyumuşşş, size laf yetiştiriyodum o arada farkında değilim. :)
Kızımda küçüğü yatırınca anne yanında otur diyip uzandı ve 2 dk içinde uyudu. Tabi benim ağzım kulaklarımda hahaha.
Bir daha ne zaman olur bilmem şekerim. Ama inşallah seninki de erken yatmaya başlar.
inşALLAH canım:)

Selamın Aleyküm kızlarr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Cumaya kaldı 1 :21::21::21:
Umarım hepimiz yarın bol bol eksi görürüz :KK68:
Dün regl olmaya başlamama rağmen ben biraz eksi görmenin sevinciyle daha bir gaza geldim :KK48: Eskiden regl olacağıma 1 hafta kala şişerdim :KK70: reglde zaten en az 2 kg artı görürdüm :KK70: sonrasında da o şişliği atmak 1 haftayı bulurdu ve bana koca bir ayda 1 hafta kalırdı eksi görmek adına :KK70: :KK70: :KK70: Çok şükür diyetisyene başladığımızdan beri her hafta eksi görüyorum :21: İnşallah bayrama kadarda 2li rakamlara inmiş olacağım Allahın izniyle :KK68:

Bugün sizlerde kaçamaksız ve bol suyla devam edin kızlar :KK66: Hedeflerimize bir adım daha yaklaşalım :KK71:

Allah yardımcın olsun canım işin cidden zor :KK66: Umarım bir sonraki kontrolde çok daha kolay olur :KK66:
Kızların hepsi baba aşığı :KK48: Benim kızlarda öyle :KK48: Ufaklık banada çok düşkündür ama Babanın yeri daha özel hatta eşim kendine ek iş kurdu şu son bir kaç aydır akşam işten çıkınca eve yemeğe uğrar ( bazen uğramadığı da olur ) ve direk ek işini yapmak için dükkana gider :KK53: adamcağız bir kaç gün üst üste uğramadan gidince ufaklık sıkıntı yaptı sanırım resmen çocuk sıkıntıdan isilik gibi oldu :KK53: İlle beni doktora götürün kaşınıyorum çok kötüyüm diyip durdu ama o gece babası erken gelip onunla oynayınca bir baktık kabarıklıklar dindi :KK48: Diyorum eşime bunun ilacı senmişsin diye :KK48: Bizimle hiç yatmayan kuzu sonraki bir iki gece uyanıp aramıza yatmıştı şimdi rahatladı da gelmiyor :KK70:
ALLAH herkesin evladina can sağlığı versin. ne yapalım bizim çocuklar böyle ya ateşlenir ya kusar ya isilik olur. baba aşkı başkadır :KK70::KK70:

lydznp lydznp Zeynep tabletle oyalanmıyor mu? Valla ben çok sıkışınca dayıyorum biberonda çikolatalı sütle tableti, 20-25 dk gidiyor. :KK70:
Ama oğlumu adı da Uras Mert bu arada, henüz oyalayamıyorum işi gücü ortalık karıştırmak çünkü bu aralar.
Bizimki neredeyse bağımlı canım. Onun içindir ki pek vermek istemiyorum. Ama babanın elinde gördükçe istiyor. Bu arada ben kime bu çocukları geç yatırıyorsunuz, teknoloji bağımlısı yapıyorsunuz. Olay anne de baba da başlıyor taviz veriyorsunuz dediysem hepsi başıma geldi. sadece anne-baba ile bitmiyormuş olayın bir de çevre faktörü var. Komşumun torunu 9ay büyük zeynepten tabletle çok güzel oynuyor diye çocuğun eline vere vere alıştırdı. Ben çocuğun kalem tutarak el egzersizi yapabileceğine inanıyorum. Tablet'i telefon'u pc'yi herkes kullanıyor.
bu arada Uras Mert kaç yaşında? Adı da pek güzelmiş. Adıyla yaşasın inşALLAH :KK39:

Back
X