Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

image.webp

Günaydın canikolarrr :KK3:
Gunaydin herkeslere :)
0zlem 0zlem bugünku merak konumu sen olarak seçtim heycanla diyetisyene gidip gelmeni bekliyorum :KK70:
Günaydın herkese bugun bende tembellik yaptım geç kalktım kahvaltımı yaptım kahvemi yapacağım geçmişi okuyup geliyorum..
Günaydınlar tembel tavuklar :KK70::KK70::KK70:
Kızlaarr 79.7 çıktım tartıda evde bayram havası yarattım :KK70: 7leri gördüm asırlar sonra :KK70: :rapci::halay:
Tebrikler çikilata şaka maka nilsub nilsub a yetiştin. :nazar::KK9:
hadi asıl yarış şimdi başlasın. Nilgün pes etme. İzin verme şu canavara :KK70::KK70::KK70:

selam çıtırcıklar:KK3:
malum perşembe ve benim evde temizlik var:temizlik:
sabah oğlanlar uyurken (büyük oğlanda bende kalıyor eşi annesindeyken) gelinin eve indik önce onu temizledik :temizlik: cumartesi gelecekler sanırım, temiz olsun dedim:süslü:aklınızdan gelinin evinde ne işin var hoşlanmaz diye geçirenler olabilir, öyle şeylere takıntılı değil aksine hoşuna gidiyor:KK39:
benim temizlik bitince doktora geçeceğim ilacımın raporu bitti onu halledicem alışverişimide yapıp döndüğümde havuza gidebilirim bugün bi aksilik çıkmassa:KK69:

sabah oğlanlar uyurken (büyük oğlanda bende kalıyor eşi annesindeyken) gelinin eve indik önce onu temizledik :temizlik: cumartesi gelecekler sanırım, temiz olsun dedim:süslü:aklınızdan gelinin evinde ne işin var hoşlanmaz diye geçirenler olabilir, öyle şeylere takıntılı değil aksine hoşuna gidiyor:KK39:
benim temizlik bitince doktora geçeceğim ilacımın raporu bitti onu halledicem alışverişimide yapıp döndüğümde havuza gidebilirim bugün bi aksilik çıkmassa:KK69:
Nolur benim de kaynanam olur musun moni cim :dua:

Kolay gelsin sana monican :)

Back
X