- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #244.481
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canimm sekiz bucuk gibi uyandim. Gecmisi okudum geldim. Gecmis olsunn minnosa..
Lütfen biz bir aileyiz. Hatta 1.derece aileden saklanan haberler bu aile de paylaşılır. o kadar yakın aileyiz biz
inşallah canım sağolGünaydın kızlarr..
Gunaydin canimm sekiz bucuk gibi uyandim. Gecmisi okudum geldim. Gecmis olsunn minnosa..insallah amelyata gerek kalmaz canim.
![]()
Hadi bakalım hayırlısı. iyi haberlerle gelin inşALLAHGunaydin, 5. gun kontrolüne gidiyoruz, heyecanlıyız![]()
Günaydın canikolarrr![]()
Gunaydin herkeslere :)
0zlem bugünku merak konumu sen olarak seçtim heycanla diyetisyene gidip gelmeni bekliyorum
![]()
Günaydınlar tembel tavuklarGünaydın herkese bugun bende tembellik yaptım geç kalktım kahvaltımı yaptım kahvemi yapacağım geçmişi okuyup geliyorum..
Tebrikler çikilata şaka makaKızlaarr 79.7 çıktım tartıda evde bayram havası yarattım7leri gördüm asırlar sonra
![]()
![]()
Güller bahçeden miss gibi kokuyo..![]()
Nolur benim de kaynanam olur musun moni cimselam çıtırcıklar
malum perşembe ve benim evde temizlik var
sabah oğlanlar uyurken (büyük oğlanda bende kalıyor eşi annesindeyken) gelinin eve indik önce onu temizledikcumartesi gelecekler sanırım, temiz olsun dedim
aklınızdan gelinin evinde ne işin var hoşlanmaz diye geçirenler olabilir, öyle şeylere takıntılı değil aksine hoşuna gidiyor
benim temizlik bitince doktora geçeceğim ilacımın raporu bitti onu halledicem alışverişimide yapıp döndüğümde havuza gidebilirim bugün bi aksilik çıkmassa![]()
oy kuzum yerim seniNolur benim de kaynanam olur musun moni cim![]()
oohh.. mis mis... afiyet olsun
Kolay gelsin sana monican :)selam çıtırcıklar
malum perşembe ve benim evde temizlik var
sabah oğlanlar uyurken (büyük oğlanda bende kalıyor eşi annesindeyken) gelinin eve indik önce onu temizledikcumartesi gelecekler sanırım, temiz olsun dedim
aklınızdan gelinin evinde ne işin var hoşlanmaz diye geçirenler olabilir, öyle şeylere takıntılı değil aksine hoşuna gidiyor
benim temizlik bitince doktora geçeceğim ilacımın raporu bitti onu halledicem alışverişimide yapıp döndüğümde havuza gidebilirim bugün bi aksilik çıkmassa![]()
belli belli canım. kokusu buraya geldi. pek bir imrendimGüller bahçeden miss gibi kokuyo..![]()