Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bol da emiyo neden sarılık var ki canım sen şimdi herşeye yetişmeye çalışıyosan yanılıyorsun canım her şeyi bırak olduğu kadar malesef doğumdan önceki durumları arıyoruz ama malesef artık herşey umut'un üzerine dönüyo:emir_bebek:
sakin ol ve keyfini çıkar emzirmenin ondan sonra büyüyecek nasıl büyüdüğünü anlamayacaksın bile:anne:bebekli olduğun için herşeye yetişmen imkansız kasma stres olma canım sen stres olursan ses tonundan bile anlıyo bebişler ondan sonra bebişlerde huysuz ve uykusuz oluyo
Nilgünüm emmesi ilk 1-2 gün cok iyiydi. Sonra biz cocugun duzenini bozduk anne-baba olarak. Emzik+biberon verince memeyi pek almadı 3-4. gunler. Dogal olarak o arada hafif sarılık olmuş. Dun yeniden emzirmeye alıştırdım savasarak. Bugün daha iyi. Giderek düzene oturtucaz insallah.

***5. TAKIM 518. Etap***

servey (70,3/70,8/-0,5/-%0,71):işsiz::işsiz::işsiz:
0zlem (75,2/74.6/0.6 /%0.8 )
inatettimolacak (61) sabit
moni (96,9/96,1/ 0,8/%0,83 )
fancynancy (77,5/77,9/-0,4 /-%0,31 ) :duduk:
Cikilatacanavari (80,4/ /% )
lydznp (85,5/85.4/0.10 /%0.12 )
BuRCuCuKkK (54.2/53.8/ 0.4/% 0.738)
aytozuvegece (70.9// /% )
hedef38beden(83,5// /% )
TopaLsoLucaNn (69,8/ 69.0/0.80% 1.14)

5. Takım Ortalama: %

nilsub (79,2/)
ebrusonmez (56,6/)geçen etap bildirimde bulunmadı kilosu 2 ye bölündü
Birumut55 (50,3/)geçen etap bildirimde bulunmadı kilosu 2 ye bölündü
morordek (77,1/72/5,1/%6,61)
:anne::nazar::sampiyon:
wendigo (64,9/) :anneadayı::nazar:geçen etap bildirimde bulunmadı kilosu 2 ye bölündü
Cikilatacanavari Cikilatacanavari
aytozuvegece aytozuvegece
hedef38beden hedef38beden
Kızlar sız kaldınız sadece lıstede eksık.. hadı gelın bakalım nerelerdesınız???

Merhabalar. Çok fena migrenim tuttu bugün.
Dayanayamayacağım zannettim ama ufak ufak kendime gelmeye başladım.
O nedenle biraz geç kaldım kusura bakmayın kızlar..

***5. TAKIM 518. Etap***

servey (70,3/70,8/-0,5/-%0,71):işsiz::işsiz::işsiz:
0zlem (75,2/74.6/0.6 /%0.8 )
inatettimolacak (61// /% )
moni (96,9/96,1/ 0,8/%0,83 )
fancynancy (77,5/77,9/-0,4 /-%0,31 ) :duduk:
Cikilatacanavari (80,4/ /% )
lydznp (85,5/85.4/0.10 /%0.12 )
BuRCuCuKkK (54.2/53.8/ 0.4/% 0.738)
aytozuvegece (70.9// /% )
hedef38beden(83,5/830/0,5 /0,6% )
TopaLsoLucaNn (69,8/ 69.0/0.80% 1.14)

5. Takım Ortalama: %

nilsub (79,2/)
ebrusonmez (56,6/)geçen etap bildirimde bulunmadı kilosu 2 ye bölündü
Birumut55 (50,3/)geçen etap bildirimde bulunmadı kilosu 2 ye bölündü
morordek (77,1/72/5,1/%6,61)
:anne::nazar::sampiyon:
wendigo (64,9/) :anneadayı::nazar:geçen etap bildirimde bulunmadı kilosu 2 ye bölündü

Kuzum senin de artık kilo vermemen lazım zaten :) gerci kusma bulantı falan olursa verebilirsin tabi de...
Doktora haftaya mı gidecektin?

Sagol tosocum, insallah :)

Dün biraz kanamam vardı ördekim, bugünde devam ediyo işte, haftaya gidicem. Protestan başladı acilde doktorum. Bakalım inşallah sıkını olmaz. Eğer kan vermemiş olsaydım regl oldum sanırdım kesin valla.

Kızlar kılo veren herkesı tebrık ederım...
lydznp lydznp canım nasıl oldu piremses baba krızı demıssın en son ama duzelmıstır hersey umarm..
wendy wendy bebeyim daha iyi misin simdi..sureklı doktoruna ulaşabılecegın durumda ol nazık zamanlar demekkı Allahın ıznı varsa korur ıkınızı de stres yapma sakın
morordek morordek taze anniş ördek.. ne dedı doktor emme dısında.. boyuna kılosuna bısey dedı mı? ne durumda mınnak prens..
servey servey canım ela hala gecelerı cok huysuzluk yapıyo mu?? senın uyku sorununu nasıl cozebılırız acaba

Aynen öyle kuzucum, ömrü varsa ne olursa olsun duruyo yoksa da naaparsan yap tutamıyosun işte :(

lydznp lydznp canım nasıl oldu piremses baba krızı demıssın en son ama duzelmıstır hersey umarm..
wendy wendy bebeyim daha iyi misin simdi..sureklı doktoruna ulaşabılecegın durumda ol nazık zamanlar demekkı Allahın ıznı varsa korur ıkınızı de stres yapma sakın
morordek morordek taze anniş ördek.. ne dedı doktor emme dısında.. boyuna kılosuna bısey dedı mı? ne durumda mınnak prens..
servey servey canım ela hala gecelerı cok huysuzluk yapıyo mu?? senın uyku sorununu nasıl cozebılırız acaba
Sağol Özge ablası. Baba geldiği gibi bitiyor. Şimdilik baba erken geliyor problem yok :KK48:

Dün biraz kanamam vardı ördekim, bugünde devam ediyo işte, haftaya gidicem. Protestan başladı acilde doktorum. Bakalım inşallah sıkını olmaz. Eğer kan vermemiş olsaydım regl oldum sanırdım kesin valla.

Aynen öyle kuzucum, ömrü varsa ne olursa olsun duruyo yoksa da naaparsan yap tutamıyosun işte :KK43:
Hayırlısı olsun canım. Böyle hafta sonları beni de gererdi. Dikkat et canım.

Nilgünüm emmesi ilk 1-2 gün cok iyiydi. Sonra biz cocugun duzenini bozduk anne-baba olarak. Emzik+biberon verince memeyi pek almadı 3-4. gunler. Dogal olarak o arada hafif sarılık olmuş. Dun yeniden emzirmeye alıştırdım savasarak. Bugün daha iyi. Giderek düzene oturtucaz insallah.
Canım biberon kolaylarına geliyor emme bakımından. Emerken bayağı yoruluyorlar, biberondan löp löp gelince memeyi beğenmiyor tabi. 3 günlük bebek deme, valla herşeyi anlıyorlar :nazar::emir_bebek: sütun yetiyorsa bırak emsin biberon maması falan verme canım. Sen emzirdikçe sütün daha da artar.
Bizim ikisinde de sarılık vardı kızım emerek atlattı, oğlum fototerapiyle. Gerçi benimki sezeryandı, inşallah çıkmaz değerleri tatlım.

IMG_7447.webp

Günümün sporu.

Ondan mıdır özge cim
Kıtlenıp kalmamın nedeni
Hatta kılo almamın nedenı deeee

Olcak olcakkkkkkk ordegımm

ya sorma sabah yürüyüşten geldim kızımda bir acale bi taraftan kahvaltı hazırladım bir taraftan kızımı hazırladım gösterileri varya...unuttum tartılmayı çok üzüldüm kahvaltımı bitirdim çay içerken aklıma geldi artı çıkarım diye tartılmadım yarın sabaha artıko_O
Ya bırak allasennn tartılmayı unutmuşmuşşşş:KK48:

Back
X