Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dün bır yazı okudum ne dıyordu bılıyor musunuz
Haftalarca sureklı kılo verılmez
Eger verdıysenız vücutta sarkma olusmaması ıcın vucud kendını korumaya alır ve kılo vermwnız durur bu ıkı haftada olabılır ıkı ayda olabılır
Düşünsenıze dıyor süreklı kılo kaybı vucudu tehlıkeye sokar ve bu sureklı kaybın vucud bılınclı yapıldıgını bılmez o yuzden kendını de korumaya alır;
Maddı durumu yetersız olup yeterı kadar beslenemeyenlerı dusunun besın gırısı olmadıgı ıcın sureklı kılo verme olmaz artık bır yerde kalır kılo
Dıyordu yazı
Bız bır de spor ekleyınce sureklı kılo verme olayına doğal olarak veremıyoruz demek kı
Ben sureklı tartılmayı bırakacagım ılk olarak
Sonra da spora devam edecegım
Emınım kırılacak bır yeerde

Baslarda kendıme ne ezıyet etmişim yaaa üzüldüm kendıme
Daha el 9 bucuk aylık
Iyu bılem vermişim
Suan elay hamıle kaldıgımdan daha zayıfım ustelık
Evet bence baya verdin artık verememen de normal. Sen takıma başladığında Ela daha da küçüktü üstelik, cidden çok hirpalamissin kendini :KK43:
Gercekten oyle ama emzırme sonrası kendını tutabılmen önemlı yoksa sonunu dusunuemıyorum
Çogu kadın emzırmede kılo alıyor
Benim cok ilginç bi sekilde hamileyken olan tatlı istegim dogumdan sonra feci azaldı. Lohusalikta da devam eder diyordum ama etmiyor gibi, şükür. Hamilelikte kiloları hep tatlı yemekten aldim, insallah artik veririm

Insallah canım, sağlıklı olsun. Progestan başladıysa bi sey olmaz insallah.

Sen emzirmedin mi kız tecrubeli olman lazım :p

Aynen canım, 3 günlük bebe dememek lazımmış, nasıl oynatıyor bizi... Neyse ki cabuk unuttu simdi emiyor. Sarılığı da ilerlemez insallah, annelik icgudulerime dayanarak ilerlemedigini düşünüyorum :)

Oluyor serveyim :KK200:

Cok haklısın hedefcim. Insan tecrubesiz olunca boyle deneye yanıla öğreniyor işte. Neyse ki hatanın başından döndük. Böyle böyle büyüyecek Umutcuk :anne:
Annelik içgüdülerin mi :KK48:
Böyle güldüğüme bakma. eliyle hassas termometre gibi küsuratlı net ateş ölçer anne dediğin. Bu gerçek. Zamanla daha da gelişecek annelik güdülerin :KK70:

Bebeyım dınlerım de nasıl yapsak her aksam Elam ı bırınıze mı versem yoksa ıstemez mıyım ben uyumayı
Delıksız 3 saat uyudugumu haturlamıyorum 9 aydır
Gündüz uyuyor mu? Uyuyorsa uyandır. Gece ılık bir duş aldır emzir uyut bakalım ne olacak. Zeynep büyüdükçe babası ile oyun derdine bizimle oturuyor. Yoksa o saat 9,5-10da uyurdu. Bu arada Zeynep gece bebeğiydi. Ela gibi. Hiç uyumazdı. Bir uyku ritüeli geliştirdik. onu yapınca hop uyku.
Bir de aklıma geldi. Gece açlıktan da uyanabilir. Gece mamaları var onlardan yediriyor musun?

Eger verdıysenız vücutta sarkma olusmaması ıcın vucud kendını korumaya alır ve kılo vermwnız durur bu ıkı haftada olabılır ıkı ayda olabılır
Düşünsenıze dıyor süreklı kılo kaybı vucudu tehlıkeye sokar ve bu sureklı kaybın vucud bılınclı yapıldıgını bılmez o yuzden kendını de korumaya alır;
Maddı durumu yetersız olup yeterı kadar beslenemeyenlerı dusunun besın gırısı olmadıgı ıcın sureklı kılo verme olmaz artık bır yerde kalır kılo
Dıyordu yazı
Bız bır de spor ekleyınce sureklı kılo verme olayına doğal olarak veremıyoruz demek kı
İnşALLAH. Sana inanıyorum. Başaracaksın :KK9:

***5. TAKIM 518. Etap***

servey (70,3/70,8/-0,5/-%0,71)
0zlem (75,2/74,6/0,6 /%0,8 )
inatettimolacak (61 ) sabit
moni (96,9/96,1/ 0,8/%0,83 )
fancynancy (77,5/77,9/-0,4 /-%0,52 )
Cikilatacanavari (80,4/79,3/1,1/ %1,37 )
lydznp (85,5/85,4/0,10 /%0,12 )
BuRCuCuKkK (54,2/53,8/ 0,4/% 0,74)
aytozuvegece (70,9 ) bildirimsiz izne ayrıldı
hedef38beden(83,5/830/0,5 /%0,6)
TopaLsoLucaNn (69,8/ 69,0/0,80/% 1,15)

5. Takım Ortalama: %0,398

toplight toplight morordek morordek moni moni
musaıt olanlar bı kontrol edebılırler mı bı hata var mı dye.. paylaşıma goturucem ona gore lısteyı

Son düzenleme:
Çamaşırlar icat edilmiş de daha toplu satışa çıkmamıştır herhalde :)
Atıyosun makineye, kuruyor çıkarıp dolabın bir gözüne atıyorsun.
O ütüleyip dürüp raflara yerleştiriyor :)
Aayy hayali bile güzel. O çamaşır değil bulaşık olacaktı konu itibariyle, yanlış yazmışım ama farketmiyor ikisinin de çok çalışanından lazım. :halay:

Sen emzirmedin mi kız tecrubeli olman lazım :p
Heee sor sor. Tartım cevap verir :KK70: ben iştahımı kontrol etmediğim için maalesef işte to kısmı tecrübe edemedim. Şimdi de emziriyorum ama ilk zamanları gibi olmuyor tabi sütüm. Doymadık değil keyfilik muhtemelen. O yüzden sen yediklerine dikkat edersen, diyet değil doktorunun dediği gibi sağlıklı beslenme sadece, istemesende hızlı verirsin kilo canım. Özel bir şey yapmana gerek yok. :anne:

Bebeyım dınlerım de nasıl yapsak her aksam Elam ı bırınıze mı versem yoksa ıstemez mıyım ben uyumayı
Delıksız 3 saat uyudugumu haturlamıyorum 9 aydır
Tatlım doktoru ne diyor bu duruma?

Gercekten oyle ama emzırme sonrası kendını tutabılmen önemlı yoksa sonunu dusunuemıyorum
Çogu kadın emzırmede kılo alıyor
İşte şekil A , ben :işsiz:

Dıyordu yazı
Kesinlikle çok mantıklı bir yazı. Bende tartıyı kaldırdım bu sabah. Sadece cumaları tartılcam, fazla çıkınca hay böyle işin diyip cısss lara yöneliyorum. Sende bu yazıyı kopyalayıp telinde sakla canım, canın sıkıldıkça moralin bozulunca okursun.

***5. TAKIM 518. Etap***

servey (70,3/70,8/-0,5/-%0,71)
0zlem (75,2/74,6/0,6 /%0,8 )
inatettimolacak (61 ) sabit
moni (96,9/96,1/ 0,8/%0,83 )
fancynancy (77,5/77,9/-0,4 /-%0,52 )
Cikilatacanavari (80,4/79,3/1,1/ %1,37 )
lydznp (85,5/85,4/0,10 /%0,12 )
BuRCuCuKkK (54,2/53,8/ 0,4/% 0,74)
aytozuvegece (70,9 ) bildirimsiz izne ayrıldı
hedef38beden(83,5/830/0,5 /%0,6)
TopaLsoLucaNn (69,8/ 69,0/0,80/% 1,15)

5. Takım Ortalama: %0,398

toplight toplight morordek morordek moni moni
musaıt olanlar bı kontrol edebılırler mı bı hata var mı dye.. paylaşıma goturucem ona gore lısteyı
canım liste doğru:KK28:
eve yeni geldim o sebeple şimdi gördümHoppa

kızlar paylaştım ben listeyi:KK56:

bugün evden eczaneye diye çıkıp, eşimin peşine son anda takıldım:KK55:bana da gezmek olsun :KK70:beni fatih te bırakıp cumaya gitti o sürede 7000 adımlık yürümüşüm:KK6:
geldiğinde eminönü ne gittik ama felaket trafik vardı ve bir tek park yeri bile bulamadık döndük eve geldik,günün kar'ı yürüyüşüm oldu:KK73:

Back
X