Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok kız simdi yapar mıyım hic, benim dünyam dönmüş ne sporu :KK70:
Biraz büyüsün yumurcak, atarım pusetine, yürüyüş falan yaparım dedigin gibi :) evde de mekik, squat falan yapsam yeter vucut toparlasın da..
Ahahaa, haklısın. Ne bileyim spor falan deyince bir korkuttun. :KK70:

Neden çıkmak istiyorsun canım, bizim şakalarımıza gücenmedin inşallah?

Yok ya olur mu öyle şey, sanki yeter gibi geldi artık. Şuan ilk evlendiğim zamanki kilomdayim. Yapmam gereken şey iyice sıkılaşmak. Listeye girmek için sıra bekleyen varsa bekletmeyeyim. Verdiklerimi tekrar almamak için buralarda takılmaya devam edeceğim zaten:KK15:

Yok ya olur mu öyle şey, sanki yeter gibi geldi artık. Şuan ilk evlendiğim zamanki kilomdayim. Yapmam gereken şey iyice sıkılaşmak. Listeye girmek için sıra bekleyen varsa bekletmeyeyim. Verdiklerimi tekrar almamak için buralarda takılmaya devam edeceğim zaten:KK15:
canımcım öncelikle hedef kilona ulaştığın için çok çok tebrik ederim:nazar::nazar::KK9:
darısı başımıza inşallah:KK68:
asıl şimdi daha zorlu bir süreç seni bekliyor koruma dönemiHoppa
inşallah onuda hayırlısıyla halledeceksin:KK39:
mezuniyetten sonra takımdan kopma sakın,devamlı bizimle ol ki o süreci zararsız atlatabilesin:KK60:

Menüm

Sabah 10.30
1 dlm beyaz ekmek
2 kk peynir
4 zeytin
1 salatalık
1 domates
2 şekersiz çay

Ara
1 sade t.kahvesi
10 kuru üzüm
10 yaban mersini

Öğlen 14.00
1 kase yoğurt, 3 t.k. yulaf ezmesi, 1 t.k. kuru dut karışımı

Ara
1 muz
10 badem
1 sade t.kahvesi

Akşam 19.40
1 tabak kabak yemeği
2 bardak ayran

Su 2.5 lt, 1 sade soda
Spor 75 squat, 45 dk yürüyüş

Menüm

Sabah 10.30
1 dlm beyaz ekmek
2 kk peynir
4 zeytin
1 salatalık
1 domates
2 şekersiz çay

Ara
1 sade t.kahvesi
10 kuru üzüm
10 yaban mersini

Öğlen 14.00
1 kase yoğurt, 3 t.k. yulaf ezmesi, 1 t.k. kuru dut karışımı

Ara
1 muz
10 badem
1 sade t.kahvesi

Akşam 19.40
1 tabak kabak yemeği
2 bardak ayran

Su 2.5 lt, 1 sade soda
Spor 75 squat, 45 dk yürüyüş
her şey harika:nazar::KK9:

aa dün bizim tesisde bantta yürürken baktım sitenin hatunları doluştu meğerse pilates günü ve saatiymiş(dışarıdan hoca geliyor bireysel aylık ücret karşılığında)gerçi sadece 6 kişi katılıyor derse,ben yürürken onlar pilates yaptı:KK6:kilom pilatese uygun olsaydı bende katılırdım onlara:işsiz:haftada 2 ya da 3 gün geliyormuş sanırım:KK55:
ay aman sakın bana pilates vermesin sibelcik:skandal:
yalnız hallerine öldüm gülmekten:KK70::KK70::KK70:

Kız ben niye evde yapıyorum sanıyorsun :D
Bizim mahallede de vardı bir ara ( gerçi artık yok sanırım ) aylık 20 lirayaydı geçen sene hatta bizim Anaokulundan hatunlar gidiyordu onlarda hep diyordu gülmekten pek yapamıyoruz diye ;)
Şöyle fıstık gibi hatun olduktan sonra halka açık yerlerde de katılabilirim topluma :D :D :D şu anki görüntüye henüz toplum hazır değil :D :D :D

Kız ben niye evde yapıyorum sanıyorsun :KK70:
Bizim mahallede de vardı bir ara ( gerçi artık yok sanırım ) aylık 20 lirayaydı geçen sene hatta bizim Anaokulundan hatunlar gidiyordu onlarda hep diyordu gülmekten pek yapamıyoruz diye :KK66:
Şöyle fıstık gibi hatun olduktan sonra halka açık yerlerde de katılabilirim topluma :KK70: :KK70: :KK70: şu anki görüntüye henüz toplum hazır değil :KK70: :KK70: :KK70:
ahaha aynen:KK70::KK70::KK70:
her şeyi geçtim bi tarafları cartt diye ayrılcak diye ödüm koptu:KK70::KK70::KK70:

Kahvaltı
Peynirli yumurta (oğlum yemeyince bana kaldı mecburen)
1 ad kayısılı altın çörek
Çay

Ara
1 dilim ananas
1 kupa yeşil çay
1 kupa filtre kahve

Öğle
2 haşlanmış yumurta
4 yk humus
Domates, salatalık

Ara
2 yk yoğurt
1 dilim ananas
1 kupa mistik chai çayı

Akşam
6 köfte
3 yk humus
1 bardak ayran

Ara
Greyfurt, çilek, zencefil karışık taze meyve suyu
4-5 tatlı kaşığı krem şokola

Su: 2 lt
Spor: 45 dk eliptik

Heee. Tamam o zaman. :KK36:

Kızlar yarın kv taşınıyor, oraya gidiyorum. Ancak pazar akşamı dönerim. Su an kek ve börek yapıyorum, oraya götürmek için:hamarat:

Fırsat bulursam yazmaya çalışırım, ama zor gibi görünüyor. Spor yapamam ev yerleştireceğiz spor niyetine. Menüm eş dost akrabanın getirdiği yemeklere göre değişecek malesef. Diyetteyim dersem topa tutarlar beni, yine midemi bahane edeceğim, umarım işe yarar.
Hepinizi öpüyorum iyi geceler:KK200:

Ahahaa, haklısın. Ne bileyim spor falan deyince bir korkuttun. :KK70:
Yok ya ben emzirmeden sonra bile sızıp kalıyorum gaz çıkarma yatırma işlerini bile cogu zaman annem ya da eşim hallediyor sagolsunlar. Neyime spor :D
Tamam taziş anniş kaptanım. Muhtemelen o kiloya ulaşınca mezun olup liste dışı koruma dönemi olarak devam edeceğim sizinle...
Tamamdır canım insallah bir daha hiç almazsın o kiloları :)

Back
X