Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar yarın kv taşınıyor, oraya gidiyorum. Ancak pazar akşamı dönerim. Su an kek ve börek yapıyorum, oraya götürmek için:hamarat:

Fırsat bulursam yazmaya çalışırım, ama zor gibi görünüyor. Spor yapamam ev yerleştireceğiz spor niyetine. Menüm eş dost akrabanın getirdiği yemeklere göre değişecek malesef. Diyetteyim dersem topa tutarlar beni, yine midemi bahane edeceğim, umarım işe yarar.
Hepinizi öpüyorum iyi geceler:KK200:
Midem ağrıyor guzel bahaneymiş begendım

İşte şekil A , ben :işsiz:

Kesinlikle çok mantıklı bir yazı. Bende tartıyı kaldırdım bu sabah. Sadece cumaları tartılcam, fazla çıkınca hay böyle işin diyip cısss lara yöneliyorum. Sende bu yazıyı kopyalayıp telinde sakla canım, canın sıkıldıkça moralin bozulunca okursun.
Yazıyı bulsam buradan da paylasırdım sızınle

Heee sor sor. Tartım cevap verir :KK70: ben iştahımı kontrol etmediğim için maalesef işte to kısmı tecrübe edemedim. Şimdi de emziriyorum ama ilk zamanları gibi olmuyor tabi sütüm. Doymadık değil keyfilik muhtemelen. O yüzden sen yediklerine dikkat edersen, diyet değil doktorunun dediği gibi sağlıklı beslenme sadece, istemesende hızlı verirsin kilo canım. Özel bir şey yapmana gerek yok. :anne:

Tatlım doktoru ne diyor bu duruma?
Meme bagımlısı yahu
Agzında tutarak uyumak ıstıyor hasbam:KK45:

26 MAYIS HAFTALIK HEDEF LİSTESİEn Büyük TÜRKİYE

servey servey ---70,8>>71,0>>:KK45:
0zlem 0zlem ---74,6>>73,9>> inşallah :dua:
inatettimolacak inatettimolacak ---61,0>>hedef>>
moni moni ---96,1>>95,5>>
fancynancy fancynancy ---77,9>>77,2>> abartmadan yaziyim bari :KK51:ö
Cikilatacanavari Cikilatacanavari ---79,3>>hedef>>
lydznp lydznp --- 85,4>>hedef>>
B BuRCuCuKkK ---53,8>>53.3>>
hedef38beden hedef38beden ---83,0>>hedef>>
T TopaLsoLucaNn ---69,0>>hedef>>
nilsub nilsub ---??>>hedef>>

kızlar bu haftaki hedeflerinizi yazın:KK56:

morordek morordek :anne::nazar:muaf:KK200:
@wendigo :anneadayı::nazar:muaf:KK200:

servey servey ---70,8>>71,0:KK57: bu ne kız döverim seni:sinirli::sinirli:
Barı hedefe ulaştım dıye öutlu olayım
O kdr yuruyırum dımı amaaa:halay:

morordek morordek nihayet gelmis umut bebek :emir_bebek: normal dogum yapmisin tebrikler canim Allah hep birlikte hayirli guzel omurler nasip etsin ANNE oldun he :KK200:

@wendigo kiz sende hamileymissin hadi gozun aydin artik vendi dogurdumu diye girip durur gruba :anneadayı::KK70:bende istiyodum ama herseyi vakti var demekki :KK51:

inatettimolacak inatettimolacak vay before aftera gellll yuru be ozge kim tutar seni :rapci:

Bu arada saat 11den beri mesajlarinizj okuyorum gozlerm sasi oldu benim adami 2 tane goruyorm evde :KK70:ama kabahat bende gir bak dimi arada

Gunaydinlar
Sen nıye lıstede degılsın seker
cnm listeye donmem icin 3 hafta gecmedi heralde birincisi gecen cuma seyahatteydim bu hafta 19 mayis yuzunden gitmedim haftaya sali babamin dr isleri var izne ayrilip istanbula gidecegim ne zaman donerim belli degil cnm cuma degilde pazar yarismasi olsa okur da ben cumalari sehir disindayim hep :(

Henuz içgüdülerim de cok yeni tabi :KK48:
Ama ben eşime demistim 2 gun once, bence bu cocuk sarardı diye. O da yok ya falan demişti. Hastaneye gidince sarılıgın arttığını gördük. Bak içgüdülerim yanıltmadı beni :)

Ben tabi ki musait degildim :KK43: elinize sağlık, halletmissiniz listeyi. Umut uyudu, ben de uyudum hemen biraz.

Evet hamilelikte de emzirirken de iştahı kontrol edebilsek dedigin gibi kilo almayız fazla. Hamilelikte başaramadım, umarım emzirirken başarırım.
Kendimi toparlayinca hafiften spora baslamam lazım benim. Nitekim bildiğin gobek kaldı :olamaz: basenler de almış başını gitmiş.
olacak o kadar canım. kolaymı canından can çıktı. emzirme döneminde ilk 6 ay sporu çok önermiyorlarmış. sebebi spor yaparken atılan ter sütü ekşitirmiş. hatta diyorki uzmanlar emzirdikten sonra yoga tarzı sporlar yapabilirsiniz.

En Büyük TÜRKİYE26 MAYIS HAFTALIK HEDEF LİSTESİEn Büyük TÜRKİYE

servey servey ---70,8>>hedef>>71:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
0zlem 0zlem ---74,6>>73,9>> inşallah :dua:
inatettimolacak inatettimolacak ---61,0>>hedef>>
moni moni ---96,1>>95,5>>
fancynancy fancynancy ---77,9>>hedef>>
Cikilatacanavari Cikilatacanavari ---79,3>>hedef>>
lydznp lydznp --- 85,4>>hedef>>
B BuRCuCuKkK ---53,8>>hedef>>
hedef38beden hedef38beden ---83,0>>hedef>>
T TopaLsoLucaNn ---69,0>>hedef>>
nilsub nilsub ---??>>hedef>>

kızlar bu haftaki hedeflerinizi yazın:KK56:

morordek morordek :anne::nazar:muaf:KK200:
@wendigo :anneadayı::nazar:muaf:KK200:
güzelmiş. hedef dediğin hep eksi olmaz ki. arada artıda oluyor :KK70::KK70::KK70:

Back
X