Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

image.webp

26 MAYIS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ

servey servey ---70,8>>hedef>>71
0zlem 0zlem ---74,6>>73,9>> inşallah 
inatettimolacak inatettimolacak ---61,0>>hedef>>
moni moni ---96,1>>95,5>>
fancynancy fancynancy ---77,9>>77,2>> abartmadan yaziyim bari ö
Cikilatacanavari Cikilatacanavari ---79,3>>hedef>>
lydznp lydznp --- 85,4>>hedef>>85 bu sefer olsun artik
B BuRCuCuKkK ---53,8>>53.3>>
hedef38beden hedef38beden ---83,0>>hedef>>
T TopaLsoLucaNn ---69,0>>hedef>>
nilsub nilsub ---??>>hedef>>hedefsiz:KK61:

kızlar bu haftaki hedeflerinizi yazın

@morordek muaf
@wendigo muaf

ay kızlar sinirlerim çok bozuk:mad: sabah tartıldım 79,2 olan kilom 79,7 olmuş bu kadar spor:spor: diyet nereye gidiyo acaba :işsiz: stres oldum çiklatlara gömülesim var:deli:
Ortim 1 günde 500gr oynaması cok normal. Bir WC.'ye gecsen hemen eksiye inersin zaten.:KK48:

ay kızlar sinirlerim çok bozuk:mad: sabah tartıldım 79,2 olan kilom 79,7 olmuş bu kadar spor:spor: diyet nereye gidiyo acaba :işsiz: stres oldum çiklatlara gömülesim var:deli:

Canım hemen moralini bozma ;) Bana diyetisyen spor yaptığın gün suyu daha fazla iç yoksa tartıda ertesi gün artı çıkarsın demişti ;) vücut kendini korumaya alıyormuş öyle bir durumda ;)
Sakın pes etme ve bol suyla devam et eminim yarın bile o artı yok olacaktır ;) Başarabileceğini biliyorsun oyüzden sadece inan ;)

regli oldum dün ondan mı acaba:işsiz:
Canim herseyin etkisi olabilir 500gr önemsenmiyecek bir rakam hem 1 günde kilo almıyoruz veya 1 günde kilo vermiyoruz aslında.Vücudun su tutmus olabilir,dün yediklerini yeteri kadar sindirememis olabilirsin.
Üzme kendini bak bana aylardir 75li rakamlarda takilip kaldim. Sen o bahce ile ugrastigin zamanlarda yediklerine, ictiklerine dikkat etseydin şimdiye kadar beni coktan sollamıstın tatlım.
Sen simdiki gibi yemene, icmene ,sporuna dikkat ve kafanada takma cok iyi sonuc alacaksin Cuma'ya insallah..:KK15:

Hic karbonhidrat alıyor musun ?
evet öğünlerimde tbe tüketiyorum:duduk:
Canım hemen moralini bozma :KK66: Bana diyetisyen spor yaptığın gün suyu daha fazla iç yoksa tartıda ertesi gün artı çıkarsın demişti :KK66: vücut kendini korumaya alıyormuş öyle bir durumda :KK66:
Sakın pes etme ve bol suyla devam et eminim yarın bile o artı yok olacaktır :KK66: Başarabileceğini biliyorsun oyüzden sadece inan :KK66:
sağol canım yaaa ama çöktüm bu sabah:KK17:
Canim herseyin etkisi olabilir 500gr önemsenmiyecek bir rakam hem 1 günde kilo almıyoruz veya 1 günde kilo vermiyoruz aslında.Vücudun su tutmus olabilir,dün yediklerini yeteri kadar sindirememis olabilirsin.
Üzme kendini bak bana aylardir 75li rakamlarda takilip kaldim. Sen o bahce ile ugrastigin zamanlarda yediklerine, ictiklerine dikkat etseydin şimdiye kadar beni coktan sollamıstın tatlım.
Sen simdiki gibi yemene, icmene ,sporuna dikkat ve kafanada takma cok iyi sonuc alacaksin Cuma'ya insallah..:KK15:
ay sağolun kızlar inşALLAH ya insan uğraşıp sonuç alamayınca üzülüyo:KK61:

26 MAYIS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ

nilsub nilsub ---??>>hedef>>hedefsiz:KK61:

kızlar bu haftaki hedeflerinizi yazın
kız dövecem seni bak aa :sinirli:

gömül gömülde bende sana burdan bi uçayım:sopa:
ben iyice umudumu yitirdim ya şişman kalıcam galiba:KK14:
bitanem çok normal reglisin ödem vardır kg den gitmese bile yağdan gitmiştir neden moralini bozuyosun:KK60:bak ben bu hafta diyetisyen tartısında sadece 700 grm eksik çıktım ama 1,7 kg de yağan yakmışımHoppahemen toparlanıyosun bebişim:KK200:

Back
X