- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #244.801

B BuRCuCuKkK ---53,8>>53.3>>

T TopaLsoLucaNn ---69,0>>hedef>>

kızlar bu haftaki hedeflerinizi yazın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wendy kiz sende hamileymissin hadi gozun aydin artik vendi dogurdumu diye girip durur gruba
bende istiyodum ama herseyi vakti var demekki
Gömül gömül az kaldı benim de mezun olmama sen cikilataya gomulay kızlar sinirlerim çok bozuksabah tartıldım 79,2 olan kilom 79,7 olmuş bu kadar spor
diyet nereye gidiyo acaba
stres oldum çiklatlara gömülesim var
![]()
Şimdi yaptığın sporun haftaya kaymağını yersin hemen olmaz ki öyleben iyice umudumu yitirdim ya şişman kalıcam galiba![]()
Ortim 1 günde 500gr oynaması cok normal. Bir WC.'ye gecsen hemen eksiye inersin zaten.ay kızlar sinirlerim çok bozuksabah tartıldım 79,2 olan kilom 79,7 olmuş bu kadar spor
![]()
regli oldum dün ondan mı acabaOrtim 1 günde 500gr oynaması cok normal. Bir WC.'ye gecsen hemen eksiye inersin zaten.![]()
Gömül gömül az kaldı benim de mezun olmama sen cikilataya gomul![]()
iyi kaç haftadır yapıyom çok keyifsizim ya 100 gr bile gitse sevineceğim 3 haftadır sabitimŞimdi yaptığın sporun haftaya kaymağını yersin hemen olmaz ki öyle![]()
Hic karbonhidrat alıyor musun ?
iyi kaç haftadır yapıyom çok keyifsizim ya 100 gr bile gitse sevineceğim 3 haftadır sabitim![]()
ay kızlar sinirlerim çok bozuksabah tartıldım 79,2 olan kilom 79,7 olmuş bu kadar spor
![]()
Canim herseyin etkisi olabilir 500gr önemsenmiyecek bir rakam hem 1 günde kilo almıyoruz veya 1 günde kilo vermiyoruz aslında.Vücudun su tutmus olabilir,dün yediklerini yeteri kadar sindirememis olabilirsin.regli oldum dün ondan mı acaba![]()
evet öğünlerimde tbe tüketiyorumHic karbonhidrat alıyor musun ?
sağol canım yaaa ama çöktüm bu sabahCanım hemen moralini bozmaBana diyetisyen spor yaptığın gün suyu daha fazla iç yoksa tartıda ertesi gün artı çıkarsın demişti
vücut kendini korumaya alıyormuş öyle bir durumda
Sakın pes etme ve bol suyla devam et eminim yarın bile o artı yok olacaktırBaşarabileceğini biliyorsun oyüzden sadece inan
![]()
ay sağolun kızlar inşALLAH ya insan uğraşıp sonuç alamayınca üzülüyoCanim herseyin etkisi olabilir 500gr önemsenmiyecek bir rakam hem 1 günde kilo almıyoruz veya 1 günde kilo vermiyoruz aslında.Vücudun su tutmus olabilir,dün yediklerini yeteri kadar sindirememis olabilirsin.
Üzme kendini bak bana aylardir 75li rakamlarda takilip kaldim. Sen o bahce ile ugrastigin zamanlarda yediklerine, ictiklerine dikkat etseydin şimdiye kadar beni coktan sollamıstın tatlım.
Sen simdiki gibi yemene, icmene ,sporuna dikkat ve kafanada takma cok iyi sonuc alacaksin Cuma'ya insallah..![]()
kız dövecem seni bak aa26 MAYIS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
nilsub ---??>>hedef>>hedefsiz
kızlar bu haftaki hedeflerinizi yazın
gömül gömülde bende sana burdan bi uçayımay kızlar sinirlerim çok bozuksabah tartıldım 79,2 olan kilom 79,7 olmuş bu kadar spor
![]()
bitanem çok normal reglisin ödem vardır kg den gitmese bile yağdan gitmiştir neden moralini bozuyosunben iyice umudumu yitirdim ya şişman kalıcam galiba![]()