Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlar
Şimdi minnacık bisey hic büyümeyecekmis gibi geliyor insana.Bir bakmissin okul zamanı gelmiss. :anne:
Bende Anaokuluna tam alistim derken bu yıl ilkokula baslicak simdiden aklim onda.. :KK61:
Aynen sanki hep bu şekilde kalacakmış gibi geliyor bana şu anda. Okul yılları falan bana cok uzak :)
hahaha bana gülüyodun hatırladığım kadarı ile dediğim gibiymiş dimi:KK48:
Zormuş, evet :)
Ama sen benim buraya bile giremeyecegimi söylüyordun, bak gene de burdayım. Emzirirken falan bakıyorum :)

Günaydınlar

Aynen sanki hep bu şekilde kalacakmış gibi geliyor bana şu anda. Okul yılları falan bana cok uzak :)

Ama sen benim buraya bile giremeyecegimi söylüyordun, bak gene de burdayım. Emzirirken falan bakıyorum :)
sen daha marifetlisin demekki:KK48:ben oğluşumu kucağımdan indiremiyodum çok huysuzdu:anne:

Ben az önce tartıldım 71.5 geldimmm, noluyor yahuu :halay:
Üstelik 1 bardak su icmistim ve alt pijamam da uzerimdeydi. Emzirmenin etkisiyse emzirmek süper bi seymis :KK70:
ay hep diyorlar emzirmek 500 kalıri yaktırıyo extradan birde sağlıklı dengeli beslendin mi sen çabuk görürsün 6 lı rakamları

sen daha marifetlisin demekki:KK48:ben oğluşumu kucağımdan indiremiyodum çok huysuzdu:anne:
Bizimki de kucağı seviyor, ben de artık emzirirken bakıyorum iste napayim. Yetenekle alakası yok bence :)
ay hep diyorlar emzirmek 500 kalıri yaktırıyo extradan birde sağlıklı dengeli beslendin mi sen çabuk görürsün 6 lı rakamları
Insallah yaa
Canim kac kilo kilo ile hamile kaldin merak ettim.:KK19:
60'la basladim canım, 78 civarı ile doguma gittim:olamaz:
Merhaba kızlar, doktora gidicem şimdi bende öğrenicem son durumu işte.
Haber ver mutlaka canım, hakkında hayırlısı olsun

Günaydınlar

sen yine iyisin. ben tel.i unutmuştum yerini yurdunu :KK48:

Back
X