Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben az önce tartıldım 71.5 geldimmm, noluyor yahuu :halay:
Üstelik 1 bardak su icmistim ve alt pijamam da uzerimdeydi. Emzirmenin etkisiyse emzirmek süper bi seymis :KK70:
sana diyoruz ya güzelim. yediğine içtiğine dikkat etmen yeterli. cok hızlı kilo veriliyor. ama sanırım ilk 6 ay bebek sadece anne sütü alırken bu kadar hızlı gidiyor sonra yavaşlıyor yada duruyor. ben o kadar uzun emziremedigim icin bilemiyorum ;)

sen yine iyisin. ben tel.i unutmuştum yerini yurdunu :KK48:
Ya iyice lohusa moduna baglamak da istemiyorum, normal hayatıma devam etmeye çalışıyorum Umut uyudugunda :)
sana diyoruz ya güzelim. yediğine içtiğine dikkat etmen yeterli. cok hızlı kilo veriliyor. ama sanırım ilk 6 ay bebek sadece anne sütü alırken bu kadar hızlı gidiyor sonra yavaşlıyor yada duruyor. ben o kadar uzun emziremedigim icin bilemiyorum :KK66:
Tabi bi yerde durması normal, bakalım bende nasıl olacak :)

Herkese tünaydın kızlar, 9:00 da kalktım ama ancak bakıyorum.

wendy wendy cuğum dualarımız seninle canım, müsait olduğunda bize de haber verirsin sonucu.

nilsub nilsub her zamanki gibi kargalar bile uyanmadan kalkmışsın bakıyorum :-) bende birazdan kahvemi içip oğlumu uyutunca yapcam eliptiğimi.

lydznp lydznp canım senin sporlar ne alemde?

morordek morordek canım süper gidiyorsun, hem emzirme hem de Doğum sonrası ödemlerini, şişkinliği atıyorsun yavaş yavaş. 6 ları çabuk görürsün bu gidişle şekerim. Saba da kocaman bir maşallah. :nazar: Aman hamurla tatlıya fazla yüz verme. :super:

morordek morordek canım süper gidiyorsun, hem emzirme hem de Doğum sonrası ödemlerini, şişkinliği atıyorsun yavaş yavaş. 6 ları çabuk görürsün bu gidişle şekerim. Saba da kocaman bir maşallah. :nazar: Aman hamurla tatlıya fazla yüz verme. :super:
Tatlı cok yemiyorum da hamurisi biraz yiyorum anne evde olunca :oops: ama abartmamaya çalışıyorum elimden geldigince

Abartıp büyük hedefler koyuyorum ama hadi bakalım hayırlısı..

En Büyük TÜRKİYE26 MAYIS HAFTALIK HEDEF LİSTESİEn Büyük TÜRKİYE

servey servey ---70,8>>71>>moni:düzelt şu hedefini döverim seni:sinirli:
0zlem 0zlem ---74,6>>73,9>>
inatettimolacak inatettimolacak ---61,0>>hedef>>
moni moni ---96,1>>95,5>>
fancynancy fancynancy ---77,9>>77,2>>
Cikilatacanavari Cikilatacanavari ---79,3>>78.7>>
lydznp lydznp --- 85,4>>85>>
B BuRCuCuKkK ---53,8>>53.3>>
hedef38beden hedef38beden ---83,0>>81>
T TopaLsoLucaNn ---69,0>>hedef>>
nilsub nilsub ---79,7>>79,5>>moni:ben sana hedef belirledim kuzum:KK60: