Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese tünaydın kızlar, 9:00 da kalktım ama ancak bakıyorum.

@wendigo cuğum dualarımız seninle canım, müsait olduğunda bize de haber verirsin sonucu.

nilsub nilsub her zamanki gibi kargalar bile uyanmadan kalkmışsın bakıyorum :-) bende birazdan kahvemi içip oğlumu uyutunca yapcam eliptiğimi.

lydznp lydznp canım senin sporlar ne alemde?

morordek morordek canım süper gidiyorsun, hem emzirme hem de Doğum sonrası ödemlerini, şişkinliği atıyorsun yavaş yavaş. 6 ları çabuk görürsün bu gidişle şekerim. Saba da kocaman bir maşallah. :nazar: Aman hamurla tatlıya fazla yüz verme. :super:
spor olarak bugün ekstra güç sarf ederek temizlik yaptım. 2 saat ütü yaptım. hızlı hatta koşar adımlarla yaklaşık 1 saat alışveriş yaptım. şimdi de yarinin yemeğini koydum ocaga. ama kolum ve belim tutmuyor. :(

selam şekerler:KK3:
bugün anneme giderken yolumun üstünde olan mall of istanbul'a girdim 2 saatten fazla gezdim:KK6:hep yanımda biri olurdu eşim ya da oğlum gezmeye fırsat bulamazdım,tek olunca acısını çıkardım:süslü:
oradan anneme gittim :KK55:
biraz diyet sakata girdi şimdi de midem arıyor:işsiz:gerçi çok zararlı şeyler değildi sadece listemde olmayanlardı ve akşam yemeğim baya geçe kaldı eve geç döndüm:kahve:
yarın tartıda + çıkıcam malesef,cumaya toparlarım da salı günü sibelde +çıkarsam çok üzülücem bir haftalık emeğimi çöpe atmış olurum:KK42:

özetliyim:

sabah
listeme uygun kahvaltı

ara1:
sade türk kahvesi avm de.

ara2: 3 kuru kayısı yolda,

bundan sonrakiler liste dışı:işsiz:

öğle yemeği annemde saat 16:00 da :
2 kabak ,1 biber dolması
1 kase yoğurt 1 y.k.chia tuhumu

ara
çay

akşam eve geldiğimde eşimle oğlum yemek yiyordu saat 21:30 da:
menemen
patetes salatası

su 2,5 litre,yatana kadar içerim biraz daha.

Iyi aksamlar kizlar sabah sonunda juafore gidip saclarima dip boya manikur kas yaptirdim accik adama dondum sonrasinda bir arkadas geldi oglu ile az once gitti yorucu idi tum gun kosturmaca
@wendigo cnm ne yaptin ses cikmamis merak ettim haberdar et bizi
Sıhhatler olsun gule güle kullan canım

Iyi aksamlar kizlar sabah sonunda juafore gidip saclarima dip boya manikur kas yaptirdim accik adama dondum sonrasinda bir arkadas geldi oglu ile az once gitti yorucu idi tum gun kosturmaca
@wendigo cnm ne yaptin ses cikmamis merak ettim haberdar et bizi
oh miss sıhhatler olsun canım:KK60:

En Büyük TÜRKİYE26 MAYIS HAFTALIK HEDEF LİSTESİEn Büyük TÜRKİYE

servey servey ---70,8>>71>>
0zlem 0zlem ---74,6>>73,9>>
inatettimolacak inatettimolacak ---61,0>>hedef>>
moni moni ---96,1>>95,5>>
fancynancy fancynancy ---77,9>>77,2>>
Cikilatacanavari Cikilatacanavari ---79,3>>78.7>>
lydznp lydznp --- 85,4>>85>>
B BuRCuCuKkK ---53,8>>53.3>>
hedef38beden hedef38beden ---83,0>>81>
T TopaLsoLucaNn ---69,0>>hedef>>
nilsub nilsub ---79,7>>79,5>>

kızlar , inatettimolacak inatettimolacak T TopaLsoLucaNn bu haftaki hedeflerinizi yazın:KK56:

morordek morordek :anne::nazar:muaf:KK200:
@wendigo :anneadayı::nazar:muaf:KK200:
Bu hafta kesın basarcam:KK70::KK70::KK70:belkı cok daha fazlasını bile basarırım:KK70:

Kızlar, hasta oldum yine.
Dün bütün gün yattım. Bugün daha iyiyim bakalım.
İnşallah yarına iyice toparlanırım.
Geçmiş olsun :(

spor olarak bugün ekstra güç sarf ederek temizlik yaptım. 2 saat ütü yaptım. hızlı hatta koşar adımlarla yaklaşık 1 saat alışveriş yaptım. şimdi de yarinin yemeğini koydum ocaga. ama kolum ve belim tutmuyor. :KK43:
Ay canım ya, sormadım farz et sen :KK68:

Kızlar oruc tutmak ıstıyorum ama tutabılır mıyım bılmıyorum cunku gece sureklı kalkıyorum ve gun boyu yorucu ya
Deneyecegım olursa tutacagım olmazsa seneye tutacagımmm
Nereye tutuyorsun kuzucum? Sen süt vermiyor musun nasıl olcak o iş?

Monicim napym
Sabahtan berı kıtlıktan cıkmış gıbı yedım hatta hala yıyorum nedenını de bılmıyorum sıkıldım yerımde saymaktan yaaaa
Biraz daha sabretsen.

Back
X