Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

IMG_7541.webp
Bugünkü sporum kahvaltıda yediğim naneler acık erisin dedim :olamaz:

Kahvaltı
Yazmayacağım kızlar, çok cıss vardı.

Ara
1 kupa yeşil çay

Öğle
1 kupa ayranın içine 2 yk chia
2 yk sosisli menemen
2 hurma
1 avuç karışık kuruyemiş

Akşam
1,5 kepçe tavuk suyu çorba
5 yk tavuklu pilav
3 yk patlıcan ezmesi
1 yk humus

Ara
Filtre kahve

Su : 2,5 lt
Spor: 60 dk eliptik

Günaydın kızlar.

wendy wendy cnm ne yaptin ses cikmamis merak ettim haberdar et bizi

Dün akşam gittim doktora aldılar kaptanım, dayanılacak gibi değildi ağrım artık, şimdi iyiyim raporluyum evdeyim :)

Artı kaçım Allah bilir, korkuyorum tartıya çıkmaya, hormon serum kanamalar şişlik kendimi 300 kilo hissediyorum.

Günaydın kızlar.

Dün akşam gittim doktora aldılar kaptanım, dayanılacak gibi değildi ağrım artık, şimdi iyiyim raporluyum evdeyim :)

Artı kaçım Allah bilir, korkuyorum tartıya çıkmaya, hormon serum kanamalar şişlik kendimi 300 kilo hissediyorum.
günaydın canım:KK60:
çok geçmiş olsun bitanem,rabbim sana sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin:KK68:
her şeyde bir hayır vardır çok üzme kendini olur mu:KK19:

Günaydın kızlar.

Canim gecmis olsun.. Bosver tartiyi sen iyi ol kilo gelir gecer..

Günaydın kızlar.

Geçmiş olsun canım. Boşver kiloyu falan, sen iyi ol, gerisi nasıl olsa düzelir. ..

Back
X