Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar.

Dün akşam gittim doktora aldılar kaptanım, dayanılacak gibi değildi ağrım artık, şimdi iyiyim raporluyum evdeyim :)

Artı kaçım Allah bilir, korkuyorum tartıya çıkmaya, hormon serum kanamalar şişlik kendimi 300 kilo hissediyorum.
Gecmis olsun canım, insallah sağlıklı sıhhatli olur bir sonraki

günaydın canım:KK60:
çok geçmiş olsun bitanem,rabbim sana sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin:KK68:
her şeyde bir hayır vardır çok üzme kendini olur mu:KK19:

Canim gecmis olsun.. Bosver tartiyi sen iyi ol kilo gelir gecer..

Geçmiş olsun canım. Boşver kiloyu falan, sen iyi ol, gerisi nasıl olsa düzelir. ..

Gecmis olsun canım, insallah sağlıklı sıhhatli olur bir sonraki

Çok teşekkür ederim hepinize :)

Ördekim sen hiç anlatmadın yaa, kaç kg doğdu paşacık, boyu kaç, saçı var mı? Kime benziyor :) senin Doğum zor muydu, suni sanci zor bişi mi falan filan. Anlat hele :)
Ay di mi anlatmadım telastan :)
Dogum kolay geçti diyemem. Sabah 9:30 gibi hastanede islemlere başladılar, rahmi acmak icin bi ilac koydular alttan. Uzun bi sure sancılar duzene girsin diye beklediler ama pek duzene girmedi. Sonra suyu açtı doktor, suyun gelmesiyle sancılar başladı. Ama bizimki bi türlü aşağı inmedi yeterince. Epidural aldım bir sure sonra. Onun etkisiyle ben baya rahatladım, cunku baya zorlaniyordum sancilara. damar yolundan da suni sancı verdiler epidural sonrası. 17:55'te de dünyaya geldi paşamız :) yani baya sürdü aslında. Doktor da söyledi seni benden başkası dogurtmazdı diye :) bebek inmiyor diyip sezaryene alabilirlerdi, hatta bi sey yedirmediler sezaryene dönebilir diye ama doktor da ebe de baya uğraştılar, normal dogdu, sağolsunlar.
4300 gr 56 cm dogdu :) uzun oldugu icin kiloyu gostermiyor pek, yani oyle tombik bi bebek degil. Saçı da var cok fazla olmasa da. Görenler genelde babaya benzetiyor, zaten ultrason fotolarında da ona benziyordu bence :)

Günaydın kızlar.

Dün akşam gittim doktora aldılar kaptanım, dayanılacak gibi değildi ağrım artık, şimdi iyiyim raporluyum evdeyim :)

Artı kaçım Allah bilir, korkuyorum tartıya çıkmaya, hormon serum kanamalar şişlik kendimi 300 kilo hissediyorum.

Wendigocum çok çok geçmiş olsun canım.

Dogum kolay geçti diyemem. Sabah 9:30 gibi hastanede islemlere başladılar, rahmi acmak icin bi ilac koydular alttan. Uzun bi sure sancılar duzene girsin diye beklediler ama pek duzene girmedi. Sonra suyu açtı doktor, suyun gelmesiyle sancılar başladı. Ama bizimki bi türlü aşağı inmedi yeterince. Epidural aldım bir sure sonra. Onun etkisiyle ben baya rahatladım, cunku baya zorlaniyordum sancilara. damar yolundan da suni sancı verdiler epidural sonrası. 17:55'te de dünyaya geldi paşamız :) yani baya sürdü aslında. Doktor da söyledi seni benden başkası dogurtmazdı diye :) bebek inmiyor diyip sezaryene alabilirlerdi, hatta bi sey yedirmediler sezaryene dönebilir diye ama doktor da ebe de baya uğraştılar, normal dogdu, sağolsunlar.
4300 gr 56 cm dogdu :) uzun oldugu icin kiloyu gostermiyor pek, yani oyle tombik bi bebek degil. Saçı da var cok fazla olmasa da. Görenler genelde babaya benzetiyor, zaten ultrason fotolarında da ona benziyordu bence :)

Yay maşallah ☺☺
Ne güzel anlatmışsın ördekcim.Sende edebiyata bir yatkınlık da var sanki.

Gunaydinn kizlarr..
Gelemedim kac gundur merakta biraktiysam kusura bakmayin.. memlekete geldim kosturmali ve uykusuz bi h.sonuydu :/
Ama geldim eve sagsalim cok sukur.. bi gecmise bakip geliyorum
hoşgeldin canım:KK60:
Günaydın kızlar. İyileşemedim o kadar bitkisel takviyeye rağmen:KK61::KK61:
geçmiş olsun tatlım:KK60:
maşallah subhanallah :nazar::emir_bebek::KK200:
normal olması çok iyi olmuş ördeğim:KK60:

Yay maşallah ☺☺
Ne güzel anlatmışsın ördekcim.Sende edebiyata bir yatkınlık da var sanki.
Oyle mi dersin :) bilmem arada oyle duygulaninca yazarım bi seyler ama hic o açıdan dusunmemistim :)
Oyle hayatım da nasıl bas edecegımı bılmıyorum
Ah kuzum ben de bilmiyorum ve senin yolundan ilerliyorum :KK45:
maşallah subhanallah :nazar::emir_bebek::KK200:
normal olması çok iyi olmuş ördeğim:KK60:
Sagol monisim :KK36: normal istiyordum hep zaten ama o gun dogum ilerlemeyince korkmadım degil sezaryen olursa diye. Tabi once Umut'un sağlığı onemliydi, neyse ki gerek kalmadı :)

Back
X