Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay valla siz insanı zayıflamaktan soğutursunuz yeminle:işsiz:
Aman da kızarmışta nilgüncüğümüz, kız takılıyorum, sana çamur attım. Halime baksana verdiklerimi almaya başladım. Hadi gel yarışalım kuzu, valla benim vermem lazım çookkk acil. Ama kaçamak yapmıycaksın ki bende gaza geleyim, ne diyorsun?

Ruhumu da eritiyor şu aşamada :-)
7'den beri bi derin uyuyamadı, 10 dk kucağımda uyuyor, yatağına koyuyorum hop gözler cin gibi açılıyor
İlk başlarda öyle olur annesiii, seni arıyor ne yapsın. Eeeee kolay mı göbüşünden çıkaramadılar oğlanı, koynundan nasıl ayrılsın. :-)

O küçük oğlan hala sağlam mı? Ağzını yırtmadın mı?:sopa: Bu zamane çocukları çok edepsiz oldular ya... :işsiz: bir benzer modelde bende var neme lazım henüz bana kuru yük gemisi demedi ama en son artık "sana sarılınca ellerim arkada birleşiyor" dedi :olamaz:
:KK70::KK70::KK70::KK70:
En son benim kızda bana anne göbeğin kocaman demişti :KK70::KK70::KK70:
Heee senle mert çıktınız ya ordan napim demiştim.

Şeyma poposuna bir şaplak atacağım diyordun. Vurdun mu el kadar bebeğe :emir_bebek:
Bezinin üstünden evet :D

O kadar sersem gıbıyım kı
Ela yuruyecle mutfaktan gecerlen zorlandı agladı
Ben de masayı hızla cektım ayak parmagımın ustune koymuşum mosmor oldu kanıyor tırnak dusecek sanırım:KK61:varın gerısını sız dusunun
Off kiyamam geçmiş olsun :(

Ruhumu da eritiyor şu aşamada :-)
7'den beri bi derin uyuyamadı, 10 dk kucağımda uyuyor, yatağına koyuyorum hop gözler cin gibi açılıyor
yatağının başucuna sütlü tshirt koy. kucağunda uyuyunca tshirtün dibine yatır. senin kokunu arıyordur. Baha 1hafta 10günlük falandı. Aynı şeyi ben yaşadım. Bu şekilde çözmüştüm. :p

Ben de masayı hızla cektım ayak parmagımın ustune koymuşum mosmor oldu kanıyor tırnak dusecek sanırım:KK61:varın gerısını sız dusunun

Yaaa kuzuum hiç kıyamammm, geçmiş olsun, allahtan hemen unutuyorlar acısını annesi, bol bol emzir de acısı geçsin.

yaa di mii:KK70:
kız 79,7 sin 2 hazirana var 11 gün,vermen gereken 1,7 kg.11e bölersen günde 155 grm geliyor:KK56:
bahane üretme bahane üretme nilgünnn :sinirli::sinirli:
ayy yazamadan geçemeyeceğim,hergün düzenli büyük tuvaletine çıksan yine gider:-):-):-)

onun sevgi ve motive anlayışı farklı ondan öyle o:KK70::KK70::KK70:
Motive anlayışını sevsinler onun. :KK70:

Senin bir destek güce ihtiyacın var anlaşılan. :110: Sen bu stresle kilo almadığına şükret diyeceğim ama o da oluyor. :KK43: ALLAH yardımcın olsun canım.

Back
X