- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #245.041
bitaksi indireyim cebe olmadı hiç kullanmadım amaCanım taksicide de iyisine denk gelmek mesele maalesef, dolaştırabilirler seni. Ben Anadolu yakasındayım, ama çok iyi bilmiyorum yolları. BiTaksi uygulaması var, belki işine yarar. Hem taksi çağıra biliyorsun hemde ne kadar tutabileceğini görebiliyorsun yanlış hatırlamıyorsam.
canım hastaneyi de aradım İETT otobüsü söylediler ama babam o kadar yürüyebilir mi bilmiyorum sonuçta adamın sıkıntısı nefes yolları darlığı olunca salondan mutfağa geçerken nefes nefese kalıyor sanırım taksicinin insafına kalacağızKaptanım Ssbihadan otobandan direkt giden otobüs var. e-11. Otobandan çıkınca zaten direkt göztepe medikal park. Tabiki babanızın durumunu bilemiyorum otobüsle seyehat edebilir mi? Gerçi o otobüsler oldukça konforludur. Taksiye gelince havaalanı taksi ekstra pahalı oluyor normal taksiyle 23tlye gittiğim yere havaalanı taksi ile 28e gidiyorum. yaklaşık 100tl gibi birşey tutar diye düşünüyorum.
waww monim yaa istanbul u hiç bilmeyen ben nasıl davranacaksam denerim davranmayı yada pazarlık yaparım olmadı internette bi site buldum ankara için denedim taksi fiyatlarını gösteren oraya bakınca 65-70 gibi bir rakam hastane danışmayla görüştüm 125 tl gibi bi rakam artık gözümüzü kapatacaz ne derlerse vereceğizcanım ben avrupa yakasında bahçeşehir deyim,hiç bir fikrim yok o konuda malesef
tek diyebileceğim takside kendinden emin ol,istanbulun fatihi gibi davran![]()
cnm o çok acır yaa kıyamam sana ekmeği çiğne kuru üzümü de çiğne üzerine sar tırnağının fazla morarmasınO kadar sersem gıbıyım kı
Ela yuruyecle mutfaktan gecerlen zorlandı agladı
Ben de masayı hızla cektım ayak parmagımın ustune koymuşum mosmor oldu kanıyor tırnak dusecek sanırımvarın gerısını sız dusunun