Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım taksicide de iyisine denk gelmek mesele maalesef, dolaştırabilirler seni. Ben Anadolu yakasındayım, ama çok iyi bilmiyorum yolları. BiTaksi uygulaması var, belki işine yarar. Hem taksi çağıra biliyorsun hemde ne kadar tutabileceğini görebiliyorsun yanlış hatırlamıyorsam.
bitaksi indireyim cebe olmadı hiç kullanmadım ama
Kaptanım Ssbihadan otobandan direkt giden otobüs var. e-11. Otobandan çıkınca zaten direkt göztepe medikal park. Tabiki babanızın durumunu bilemiyorum otobüsle seyehat edebilir mi? Gerçi o otobüsler oldukça konforludur. Taksiye gelince havaalanı taksi ekstra pahalı oluyor normal taksiyle 23tlye gittiğim yere havaalanı taksi ile 28e gidiyorum. yaklaşık 100tl gibi birşey tutar diye düşünüyorum.
canım hastaneyi de aradım İETT otobüsü söylediler ama babam o kadar yürüyebilir mi bilmiyorum sonuçta adamın sıkıntısı nefes yolları darlığı olunca salondan mutfağa geçerken nefes nefese kalıyor sanırım taksicinin insafına kalacağız
canım ben avrupa yakasında bahçeşehir deyim,hiç bir fikrim yok o konuda malesef:cry:
tek diyebileceğim takside kendinden emin ol,istanbulun fatihi gibi davran:KK39:
waww monim yaa istanbul u hiç bilmeyen ben nasıl davranacaksam denerim davranmayı yada pazarlık yaparım olmadı internette bi site buldum ankara için denedim taksi fiyatlarını gösteren oraya bakınca 65-70 gibi bir rakam hastane danışmayla görüştüm 125 tl gibi bi rakam artık gözümüzü kapatacaz ne derlerse vereceğiz
O kadar sersem gıbıyım kı
Ela yuruyecle mutfaktan gecerlen zorlandı agladı
Ben de masayı hızla cektım ayak parmagımın ustune koymuşum mosmor oldu kanıyor tırnak dusecek sanırım:KK61:varın gerısını sız dusunun
cnm o çok acır yaa kıyamam sana ekmeği çiğne kuru üzümü de çiğne üzerine sar tırnağının fazla morarmasın

İlk başlarda öyle olur annesiii, seni arıyor ne yapsın. Eeeee kolay mı göbüşünden çıkaramadılar oğlanı, koynundan nasıl ayrılsın. :-)
Ne anacı çıktı bu cocuk :-)
yatağının başucuna sütlü tshirt koy. kucağunda uyuyunca tshirtün dibine yatır. senin kokunu arıyordur. Baha 1hafta 10günlük falandı. Aynı şeyi ben yaşadım. Bu şekilde çözmüştüm. :p
Evet bi deneyeyim bunu :)

morordek morordek kuzum hakkaten çok güzel yazmışsın, maşallah çok güzel doğmuş umutcukta, cidden 1 aylık doğmuş :) aldığın Yenidoğanlar oldu mu bari, 55 cm e kadar oluyodu onlar da :) kızın da sana benzesin inşallah :)
Takimlar tam oldu şimdilik cogunda 56 cm falan yazıyor :-) azıcık uzayinca 3 aylıklara geceriz artık :)
Ben su an ikinciyi düşünmüyorum ya bu bana yetti sanırım :-)
Bu arada tekrardan çok teşekkür ederim hepinize. Öğrenmemizle ayrılmamız 1 hafta sürmedi gerçi ya olsun, hayırlı zamanda hayırlı haberler veririm inşallah :)
Kuzum vardır bir hayır, guzel haberlerini bekliyoruz :KK36:

Takimlar tam oldu şimdilik cogunda 56 cm falan yazıyor :-) azıcık uzayinca 3 aylıklara geceriz artık :)
Ben su an ikinciyi düşünmüyorum ya bu bana yetti sanırım :-)

Kuzum vardır bir hayır, guzel haberlerini bekliyoruz :KK36:

Saol canım :) şimdilik düşünmemen normal, bak ben yeni yeni düşünmeye başladım. Hepsi sırayla.

Saol canım :) şimdilik düşünmemen normal, bak ben yeni yeni düşünmeye başladım. Hepsi sırayla.
Veysosa da onu sormustum hangi akla hizmet ikinci çocuk yapılıyor acaba diye :-) ama bunca insan yaptığına göre vardır bi sebebi, ben su an anlayamıyorum :-)

Veysosa da onu sormustum hangi akla hizmet ikinci çocuk yapılıyor acaba diye :-) ama bunca insan yaptığına göre vardır bi sebebi, ben su an anlayamıyorum :-)
İlk çocukta yaşadıklarını unutup bebek sevmek istediğin zaman yapıyorsun canım. Sonra yine en başa dönüyorsun. Rahatım yerindeyken ne oldu da yaptım ama iyi ki de yapmışım diyorsun :KK48::KK48::KK48:

Walla herşey unutuluyor canım, hamilelikte çekilen çile, uykusuzluk, Doğum sancısı, kolik :) ondan sanırım, bi de bebek sevgisi, kardeş istiyorum diyen sıpalar. Yoksa 1 çocuk ideal sanki :)

canım hastaneyi de aradım İETT otobüsü söylediler ama babam o kadar yürüyebilir mi bilmiyorum sonuçta adamın sıkıntısı nefes yolları darlığı olunca salondan mutfağa geçerken nefes nefese kalıyor sanırım taksicinin insafına kalacağız
havaalanında otobüsler taksiler ile aynı yerde. İnince bir köprü geçmek gerekiyor sadece o da sıkıntı olur. Ama hastanenin verdiği bilgi doğru olabilir. mesafe 70km civarı. Birde otobana girince tarife değişiyor.

havaalanında otobüsler taksiler ile aynı yerde. İnince bir köprü geçmek gerekiyor sadece o da sıkıntı olur. Ama hastanenin verdiği bilgi doğru olabilir. mesafe 70km civarı. Birde otobana girince tarife değişiyor.
yaa insanın bilmediği bir yere gitmesi ne zor oluyor iş için gitsem hiç sorun değil genelde bölgeden gelip alıyorlardı havaalanından hiç düşünmüyordum

O kadar sersem gıbıyım kı
Ela yuruyecle mutfaktan gecerlen zorlandı agladı
Ben de masayı hızla cektım ayak parmagımın ustune koymuşum mosmor oldu kanıyor tırnak dusecek sanırım:KK61:varın gerısını sız dusunun
geçmiş olsun canım ayy tırnak çok acırrr..
Aman da kızarmışta nilgüncüğümüz, kız takılıyorum, sana çamur attım. Halime baksana verdiklerimi almaya başladım. Hadi gel yarışalım kuzu, valla benim vermem lazım çookkk acil. Ama kaçamak yapmıycaksın ki bende gaza geleyim, ne diyorsun?
yok şekerim sen kendine yeni biri bul malum talepte bulundun bir kere havada kaparlar seni:eğlence:

:KK70::KK70::KK70::KK70:ne var yahu sanki siz sıfır kaçamak 100 kilo ile başladınız şimi 55 kilo gibi davranıyonuz hepimiz zorlanıyoruz ben daha fazla zorlanıyor olabilirim sinirlerim bozulunca hemen abur cubura saldırıyorum malesef:olamaz:
Ben açıkcası moni moni 'den çok korkuyorum.:rolleyes: Kadına bak ya o 105kg iken ben 90 falandım. koşa koşa geliyor ve beni sollayıp geçecek. :KK55:Bende ardından bakacağım. Rüzgar mı çıktı diye :olamaz:

Ben açıkcası moni moni 'den çok korkuyorum.:rolleyes: Kadına bak ya o 105kg iken ben 90 falandım. koşa koşa geliyor ve beni sollayıp geçecek. :KK55:Bende ardından bakacağım. Rüzgar mı çıktı diye :olamaz:
Bundan sonra bende seni ele alıyorum akşam menunde beni etiketle ben eliptik yapıp gelicem

Bu arada tekrardan çok teşekkür ederim hepinize. Öğrenmemizle ayrılmamız 1 hafta sürmedi gerçi ya olsun, hayırlı zamanda hayırlı haberler veririm inşallah :)
inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz:KK60:
tamam güzel dalga geçiyosunuzda görende sizide 36 beden sanacak kendinize bakın önce:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:tencere dibin kara senin bendene kara:KK11:
oraları karıştırma:KK69:
anca konuş:ukala::ukala:git mahmut bekliyo:KK59:

kork tabii anahtarlarınızı alıcam tek tek:cool:
rüzgarın kızı nilgün olurda,rüzgarın babaannesi ayşe olmazmı hıh:63::KK55::anne:
:KK70::KK70::KK70:

Back
X