- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #245.061
36 olmasa da 38 bedenımmm naberrrrrrrrtamam güzel dalga geçiyosunuzda görende sizide 36 beden sanacak kendinize bakın öncetencere dibin kara senin bendene kara
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
36 olmasa da 38 bedenımmm naberrrrrrrrtamam güzel dalga geçiyosunuzda görende sizide 36 beden sanacak kendinize bakın öncetencere dibin kara senin bendene kara
![]()
İkinciler daha rahat oluyorlar canım, herşey tecrübelendiği için ilk telaş gibi olmuyor. Ben en başından beri kızıma kardeş istediğimden hiç öyle düşünmedim. Ama 3. Dersen ona yokumVeysosa da onu sormustum hangi akla hizmet ikinci çocuk yapılıyor acaba diyeama bunca insan yaptığına göre vardır bi sebebi, ben su an anlayamıyorum
![]()
Evet canım güvenilir, ben kullanmadım ama küçük görümcem kullanıyor canım. Problem yaşamadılar.fancynancy tatlım bitaksi güvenilir mi ben hiç kullanmadım da
Ben moninin oğluna dedim öyle yaaa, anaaa tavra bak. Başka talipli bulmuş cık cık cık, tersinden mi kalktın ne bugüntamam güzel dalga geçiyosunuzda görende sizide 36 beden sanacak kendinize bakın öncetencere dibin kara senin bendene kara
![]()
emredersin ortimBundan sonra bende seni ele alıyorum akşam menunde beni etiketle ben eliptik yapıp gelicem
olur Valla yakışır sana süper babaanneinşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
oraları karıştırma
anca konuşgit mahmut bekliyo
kork tabii anahtarlarınızı alıcam tek tek
rüzgarın kızı nilgün olurda,rüzgarın babaannesi ayşe olmazmı hıh
![]()
Onun degıl bıtanem kendı ayagıma koymusum masa cok agırdı zor yuruyorum yuruyus de yalan olcakYaaa kuzuum hiç kıyamammm, geçmiş olsun, allahtan hemen unutuyorlar acısını annesi, bol bol emzir de acısı geçsin.
Abovvvvv herkes gömmüş nilgüncüğümühayal var,imkansız diye bir şey yoko 78 görülcek ben sana inanıyorum
(ayy çokta inanamıyorum ama neyse)
Bunlar senide bozdu moniciğim..inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
oraları karıştırma
anca konuşgit mahmut bekliyo
kork tabii anahtarlarınızı alıcam tek tek
rüzgarın kızı nilgün olurda,rüzgarın babaannesi ayşe olmazmı hıh
![]()
İyi de sen başlattın beni istemeyen sendin ...ne deme mi bekliyodun bugun sen tersinden kalkıp ilk işinde benden ayrılmak olduBen moninin oğluna dedim öyle yaaa, anaaa tavra bak. Başka talipli bulmuş cık cık cık, tersinden mi kalktın ne bugün
Canın isterse kuzucum.
SormaAbovvvvv herkes gömmüş nilgüncüğümü
![]()
Bebek sevmek için çocuk yapılmayacağını ilkinde öğrenmek gerekiyor benceİlk çocukta yaşadıklarını unutup bebek sevmek istediğin zaman yapıyorsun canım. Sonra yine en başa dönüyorsun. Rahatım yerindeyken ne oldu da yaptım ama iyi ki de yapmışım diyorsun![]()
Ben küçükken hiç istememişim kardeş, ne ideal bir cocukmusumWalla herşey unutuluyor canım, hamilelikte çekilen çile, uykusuzluk, Doğum sancısı, kolik :) ondan sanırım, bi de bebek sevgisi, kardeş istiyorum diyen sıpalar. Yoksa 1 çocuk ideal sanki :)
Ya aslinda ben de bi kardesi olsun isterim ama su an cidden gözüm yemiyor ikinciyeİkinciler daha rahat oluyorlar canım, herşey tecrübelendiği için ilk telaş gibi olmuyor. Ben en başından beri kızıma kardeş istediğimden hiç öyle düşünmedim. Ama 3. Dersen ona yokumhe ama evde yardımcım olsa, yemekleri pişirip, evi toparlayan hiç düşünmem o ayrı.
![]()
Aşkolsun kuzuş küsme. Ben seni takıyorum. Bu akşamdan itiberen spor yapacağım ve menü paylaşacağım
Süpersin tatlım
Ay çok güldüm,İyi de sen başlattın beni istemeyen sendin ...ne deme mi bekliyodun bugun sen tersinden kalkıp ilk işinde benden ayrılmak oldu![]()
Ayyy ama çok tatlı oluyorlar yaaa, tek çocuk olan tanıdığım herkes anne babaya çemkiriyorlar bana bir kardeş yapmamışsınız diye.Bebek sevmek için çocuk yapılmayacağını ilkinde öğrenmek gerekiyor bence
Ben küçükken hiç istememişim kardeş, ne ideal bir cocukmusum
Genel olarak insan her şeyi unutuyor diyorsunuz, bakalım bende nasıl olacak :)
Ya aslinda ben de bi kardesi olsun isterim ama su an cidden gözüm yemiyor ikinciye![]()