Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Veysosa da onu sormustum hangi akla hizmet ikinci çocuk yapılıyor acaba diye :-) ama bunca insan yaptığına göre vardır bi sebebi, ben su an anlayamıyorum :-)
İkinciler daha rahat oluyorlar canım, herşey tecrübelendiği için ilk telaş gibi olmuyor. Ben en başından beri kızıma kardeş istediğimden hiç öyle düşünmedim. Ama 3. Dersen ona yokum :KK70: he ama evde yardımcım olsa, yemekleri pişirip, evi toparlayan hiç düşünmem o ayrı. :super:

Ben moninin oğluna dedim öyle yaaa, anaaa tavra bak. Başka talipli bulmuş cık cık cık, tersinden mi kalktın ne bugün :KK11:
Canın isterse kuzucum.
İyi de sen başlattın beni istemeyen sendin ...ne deme mi bekliyodun bugun sen tersinden kalkıp ilk işinde benden ayrılmak oldu:D

WP_20170522_001.webp
Bundan sonra sporumu menumu paylaşayım bari beni takan yok nasıl olsa:D

İlk çocukta yaşadıklarını unutup bebek sevmek istediğin zaman yapıyorsun canım. Sonra yine en başa dönüyorsun. Rahatım yerindeyken ne oldu da yaptım ama iyi ki de yapmışım diyorsun :KK48::KK48::KK48:
Bebek sevmek için çocuk yapılmayacağını ilkinde öğrenmek gerekiyor bence :p
Walla herşey unutuluyor canım, hamilelikte çekilen çile, uykusuzluk, Doğum sancısı, kolik :) ondan sanırım, bi de bebek sevgisi, kardeş istiyorum diyen sıpalar. Yoksa 1 çocuk ideal sanki :)
Ben küçükken hiç istememişim kardeş, ne ideal bir cocukmusum :p
Genel olarak insan her şeyi unutuyor diyorsunuz, bakalım bende nasıl olacak :)
İkinciler daha rahat oluyorlar canım, herşey tecrübelendiği için ilk telaş gibi olmuyor. Ben en başından beri kızıma kardeş istediğimden hiç öyle düşünmedim. Ama 3. Dersen ona yokum :KK70: he ama evde yardımcım olsa, yemekleri pişirip, evi toparlayan hiç düşünmem o ayrı. :super:
Ya aslinda ben de bi kardesi olsun isterim ama su an cidden gözüm yemiyor ikinciye :D

Bebek sevmek için çocuk yapılmayacağını ilkinde öğrenmek gerekiyor bence :p

Ben küçükken hiç istememişim kardeş, ne ideal bir cocukmusum :p
Genel olarak insan her şeyi unutuyor diyorsunuz, bakalım bende nasıl olacak :)

Ya aslinda ben de bi kardesi olsun isterim ama su an cidden gözüm yemiyor ikinciye :KK70:
Ayyy ama çok tatlı oluyorlar yaaa, tek çocuk olan tanıdığım herkes anne babaya çemkiriyorlar bana bir kardeş yapmamışsınız diye. :KK48: Kardeş başka bir şey ya, hayatta yalnız kalmıyor insan. :KK200:

Back
X