- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #245.421
Yarın tartı var ya uyumaya çalişim ben, şişmeyeyim zaten malum durumların da içindeyim. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepicümüüüzzz.Uykusuzlar kulübü![]()
İyi geceleeerr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın tartı var ya uyumaya çalişim ben, şişmeyeyim zaten malum durumların da içindeyim. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepicümüüüzzz.Uykusuzlar kulübü![]()
Yok çamaşır için uyandırıldım. Kral hazretleri öyle buyurdu. C.tesi giyecekmiş. Akşam geldiğinde söyleyecek yerlerine birşey kaçmış demek ki söyleyememiş.Menümü yazıp kaçayım.lydznp bende akşamüstü 2,5 saat uyuyup kalktım çocuklarla, okulda hepimizin canı çıktı ki maaile serildik yataklara
inşallah uyuyabilirim tekrar.
Sadece çamaşır için uyandın deme sakın.
Napym can yaa sohbet ettım onla kız kendı kendıne delı gıbı konusuyordu ıyı oldu acıldıKız gece gece benim beynim yandı![]()
Çocuklar demek ki enerjilerini atamadıkları için uyumuyorlarMenümü yazıp kaçayım.lydznp bende akşamüstü 2,5 saat uyuyup kalktım çocuklarla, okulda hepimizin canı çıktı ki maaile serildik yataklara
inşallah uyuyabilirim tekrar.
Sadece çamaşır için uyandın deme sakın.
Heeee bak iyi hatırlattın benimkide likralıydı, yoksa o düğme rüyamda kapanırdı ki![]()
Allah eksıklıgımı gostermesın kendımeALLAH iyiliğini versin serveeeeyy. Sen de olmasan buralar bomboş kalacakmış![]()
Benımkı de lıkralı ama eskıden ıcıne gıremedıgımde de lıkralıydı sonuctaHeeee bak iyi hatırlattın benimkide likralıydı, yoksa o düğme rüyamda kapanırdı ki![]()
Kebapcidan çıkmamışsın.Kahvaltı
Sahanda yumurta (1 tane)
Ara
4 kurabiye
2 after eight çikolata (kare çikolata)
Öğle
Dürüm döner
Ayran
Ara
Filtre kahve
Akşam
1 tane lahmacun
Ayran
Ara
Filtre kahve
Su:2,5 lt yi geçti
Spor: 45 zıplama, 100 jumping jack
Olsun inş sen de 28 gıyecennnOohhh süper serveycim, bende geçen yaz kapri ince bi kot almıştım nasılsa zayıflarım giyerim diye ama tabi hayal olmuştu. Düğmeleri kapamayı bırak kalçamdan zor geçmişti, bugün kızımın gösterisinde giydim valla. Dün deneyip olduğunu görünce nasıl mutlu oldum anlatamambu arada öyle seninki gibi 28 beden falan değil tabiii ama olsun. 31 bedene sığıyorum artık bu da bir başarı, hiç giyemiyordum.
Ben güzel birşey bekliyorum. Bu sabahtan sonra. Birinin bizi yolması gerekiyormuş. Herkes hizaya girdi vallaYarın tartı var ya uyumaya çalişim ben, şişmeyeyim zaten malum durumların da içindeyim. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepicümüüüzzz.
İyi geceleeerr![]()
Kendi kendini motive etmek dedikleri şey buNapym can yaa sohbet ettım onla kız kendı kendıne delı gıbı konusuyordu ıyı oldu acıldı![]()
Kankı kırık bırı olmak farklı bıseyYakmışsın yine devreleri kankicim![]()
Kimselere ihtiyaç yok. Gerekirse kendime yoldaş gerekirse rakip olurum. Süpersin çılgın seniiiiAllah eksıklıgımı gostermesın kendıme
Bız bıZe yetıyoruz
![]()
İnş artı cıkmamBence de servey bu sefer oldu![]()
Tabiki canım. Önemli olan daha önce gidemediğin birşeyin içine girebilmekBenımkı de lıkralı ama eskıden ıcıne gıremedıgımde de lıkralıydı sonucta
Şimdı gırıyorumn içinee![]()
Aynen aynennnnKimselere ihtiyaç yok. Gerekirse kendime yoldaş gerekirse rakip olurum. Süpersin çılgın seniiii![]()
İnşallah döncem canım ama regl oldum yaa yarın kesin fazla çıkarım ben pazartesi bildirimine katılayım en iyisi sonra Günahım neyse veririm :)3 ayı gecti 75.5'ta takılıp kalmistim bugun buyuk bir surprizle karsilastim insallah devami gelir. Sen dondun mu aramiza?
6 olmamisti gozlerimi actim uyuyamadim geri 6.30da yuruyuse ciktim anneme gittim geldim.![]()
Daha yolmadımı @moni seniİnş artı cıkmam
Ama bu sefer de @moni nin hedef listesinde hedefıme ulaşamadım dıye uzulcemmm 70,8 dım yaa 71 olcam dıye hedef koymuştummm![]()
Değişik bir bakış açısı tabikiAynen aynennnnrakıp olunca her turku sevınecegım en azından
![]()