Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

wendy wendy sana bi sey danışayım kuzucum. Bize doktor biogaia damla vermişti, gaz sorunları başlarsa kullanalım diye. 2 gündür sabahları oluyor, bu sabah ilk kez verdim damladan. Bunu sürekli kullanmak mı gerek yoksa sadece gazı oldugunda mı vereyim? Prospektusunde her gün 5 damla diyor. Bi arkadaşım da düzenli kullanıldığında etki ediyor falan demişti. Emin olamadım o yüzden. Bi sana danışayım dedim eczacı olarak :)

wendy wendy sana bi sey danışayım kuzucum. Bize doktor biogaia damla vermişti, gaz sorunları başlarsa kullanalım diye. 2 gündür sabahları oluyor, bu sabah ilk kez verdim damladan. Bunu sürekli kullanmak mı gerek yoksa sadece gazı oldugunda mı vereyim? Prospektusunde her gün 5 damla diyor. Bi arkadaşım da düzenli kullanıldığında etki ediyor falan demişti. Emin olamadım o yüzden. Bi sana danışayım dedim eczacı olarak :)

canım bazı ilaçlar kanda belirli düzeye gelmeden etki etmez, bu da bağırsak florası için yararlı bakteri içeren bi damla. eğer vermeyi düşünüosan düzenli olarak 5 damla şeklinde her gün ver. ama yok benim oğlum kolik değil vermeyim diyosan da hiç başlama.

Yazmadan geçemeyeceğim;

Bugün benim doğum günüm, iyi ki doğmuşum dimi? İlk kendi kendimin doğum gününü kutladım ne tatlıyım canım wendim :)
Sevdiklerinle birlikle nice saglıklı,mutlu yıllar canım..:KK36:
Dogum günün kutlu olsun..:KK15:

canım bazı ilaçlar kanda belirli düzeye gelmeden etki etmez, bu da bağırsak florası için yararlı bakteri içeren bi damla. eğer vermeyi düşünüosan düzenli olarak 5 damla şeklinde her gün ver. ama yok benim oğlum kolik değil vermeyim diyosan da hiç başlama.
Yaa sadece kolikse mi vermeliydik? Ben bu sabah verdim iste 5 damla :( kolik değil bence, ben gaz sorununa da iyi geliyor diye düşünüp verdim bugun de... O zaman artık vermeyeyim?

Dünkü menüm;

Sahur
Kibrit kutusu kadar pide arasına peynir
1 salatalık

Iftar
1 kase tutmaç
2 lokma ekmek
3 yk bugdaylı yogurt

Ara:
3 kayısı
1 kupa 7 otlu bitki cayı

2 L su
2 t.kahvesi

Spor olarak pazar,market alısverisi yaptım.Aksamda azcık parkta yurudum.15 dakikada badminton oynadım..:KK6:

Yaa sadece kolikse mi vermeliydik? Ben bu sabah verdim iste 5 damla :KK43: kolik değil bence, ben gaz sorununa da iyi geliyor diye düşünüp verdim bugun de... O zaman artık vermeyeyim?

ya öyle korkulacak bişi değil merak etme, hani başladın artıklık bi durum yok, bağırsak florasını düzenleyen bişi, tamamen zararsız düşün ki bebeklere veriliyo.

bi kaç gün dene istersen, eğer fark var rahat uyudu, emerken rahat etti dersen bi süre devam et, bi fark olmazsa demek ki bağırsak florasında eksiklik yokmuş, damlayı alması çokta gerekli değil yani, kesersin.

gaz sorununda aklına ne gelirse deniyosun zaten, hangisi iyi geliyo bilmiyo insan ama hepsi deneniyo :)

lydznp lydznp Ortim ben gece sahurda yedigimi bu aksamki iftarla beraber yazicam.
Bugun sahurda gorumcemler vardi pogaca yaptim ve yedim onu aksam yediklerimle beraber yazarim.:ukala:
Ay ne diye takildiysam buna..:KK48:

ya öyle korkulacak bişi değil merak etme, hani başladın artıklık bi durum yok, bağırsak florasını düzenleyen bişi, tamamen zararsız düşün ki bebeklere veriliyo.

bi kaç gün dene istersen, eğer fark var rahat uyudu, emerken rahat etti dersen bi süre devam et, bi fark olmazsa demek ki bağırsak florasında eksiklik yokmuş, damlayı alması çokta gerekli değil yani, kesersin.

gaz sorununda aklına ne gelirse deniyosun zaten, hangisi iyi geliyo bilmiyo insan ama hepsi deneniyo :)
Aynen, çaresiz kalınca bari bi de damla vereyim dedim :) icinde bakteri varmış damlanın o yüzden belki etkisi olur diyerek verdim. Neyse o zaman deneyeyim biraz bakalım dedigin gibi faydasını görmezsem keserim.

Kahvaltı
2 karışık tost
Çay - şekersiz

Ara
Filtre kahve

Öğle
Exotic smoothic (armut, muz, elma vs vs)
1,5 grissini

Ara
Filtre kahve
Yarım dilim muzlu rulo pasta yemiş olabilirim :KK43:

Akşam
Yarım lahmacun
Yarım lavaş
Yarım Urfa (sadece eti)
1 büyük içli köfte (haşlama)
Ufak pide (avucumun yarısı kadar) + ufak bir parça tulum+tereyağı
1 bardak ayran

Akşamlarım çok kaçıyor benim :KK43: kocayı bekleyince böyle oluyor, yarında annemdeyiz yemeğe, hayırlısı. Ben 7 den sonra yemek yemeyeyim bence, saçmalıyorum.

Su: 2 lt
Spor: 30 dk Leslie
çok yoğun olmuş...yaa kimdi senin rakibin:KK48:

Amaaan davulcuda geldi, hiç duymamıştım bu ramazan, varmış hala :)
ay burdada var feci çalıyo gençler kızlar burda askere gidecek gençler çalıyo davulu sonra ramazan sonunda toplanan parayı harçlık yapıyolar
Yazmadan geçemeyeceğim;

Bugün benim doğum günüm, iyi ki doğmuşum dimi? İlk kendi kendimin doğum gününü kutladım ne tatlıyım canım wendim :)
hahaha:KK70: iyiki doğmuşsun canım nice sağlıklı huzurlu mutlu yıllar diliyorum:KK15:
@fancynancy seni 30dk spor bile kurtaramaz. Beni hiç sorma en azından benim hayatımda cisslar yok. Ben artık susma hakkımı kullanmak istiyorum :KK12:
karışma yesin beni rakiplikten attı sanki ben yediriyorum zorla:KK70:

Back
X