Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. Takım 521. Etap***

servey (69,3/ / /% )
0zlem (74,3/ / / % )
moni (94,0/ / /% )
fancynancy (76,6/ / /% )
Cikilatacanavari (78,8/ / /% )
lydznp (84,8/ / /% )

hedef38beden(82,0/ / /% )
TopaLsoLucaNn (69,0/ / /% )2 kez bildirmde bulunmadı kilosu 3 e bölündü

5. Takım Ortalama: %

nilsub (77,8/ / /% )
morordek (70,4/ / /% )
wendigo (66,1/ / /% )

BuRCuCuKkK (53,1/ / /%)

Annelik sabrı işte ördekcim.
Hepsi zamanla tam oturuyor.
Valla çok sabırlı bi insan değilim galiba yaa, bu anneliği becerebilecek miyim tereddüte düşüyorum bazen...
Hmm.
Hiç pişirmeden, sadece suda bekletip mi ördekcim?
Evet hedefcim sadece suda ıslatıyorum pişirmeden, zaten baya yumusuyor suda kalınca.
kızlar,niyetliler bu akşam iftar öncesi,niyetsiz ler yarın sabah tartılıp kilo bildirmeyi unutmasın sakın:KK56:
ayy cümlede ne tuhaf oldu niyetliler niyetsizler:KK70::KK70::KK70:
Niyetsizler iyiymis monicim :D

kızlar 2 gündür işler yoğundu uğrayamadım
Yazmadan geçemeyeceğim;

Bugün benim doğum günüm, iyi ki doğmuşum dimi? İlk kendi kendimin doğum gününü kutladım ne tatlıyım canım wendim :)
mutlu yıllara tatlım iyi ki doğmuşsun iyi ki seni tanımışız
Yaa sadece kolikse mi vermeliydik? Ben bu sabah verdim iste 5 damla :KK43: kolik değil bence, ben gaz sorununa da iyi geliyor diye düşünüp verdim bugun de... O zaman artık vermeyeyim?

Valla çok sabırlı bi insan değilim galiba yaa, bu anneliği becerebilecek miyim tereddüte düşüyorum bazen...

Evet hedefcim sadece suda ıslatıyorum pişirmeden, zaten baya yumusuyor suda kalınca.

Niyetsizler iyiymis monicim :KK70:
valla annelik sabırı öğretiyor tatlım ilk oğlumda bi ara sürekli ağlayınca camdan atmayı bile düşünmüştüm çıldırıp sonrasında amann bee diyorsun bir large lık geliyor bi rahatlama geliyor sabrı da allah veriyor

valla annelik sabırı öğretiyor tatlım ilk oğlumda bi ara sürekli ağlayınca camdan atmayı bile düşünmüştüm çıldırıp sonrasında amann bee diyorsun bir large lık geliyor bi rahatlama geliyor sabrı da allah veriyor
O large'lık hemen gelse keşke bana da... Bazen cidden ben de çıldıracak gibi oluyorum kaptanım ya, hele bugün delirmek üzereyim...

Annelik sabrı işte ördekcim.
Hepsi zamanla tam oturuyor.

Hmm.
Hiç pişirmeden, sadece suda bekletip mi ördekcim?

Fancycim hepsini yazdım aklıma. Parça parça hepsini deneyeyim.
Mutfağı zaman zaman çok seviyorum.
Zaman zaman içimden hiç gelmiyor.
Hele havalar ısınınca hiç gitmiyor.
O zamanlar için alternatif olması çok güzel.

:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Bak ya işini de nasıl biliyor. :KK53::KK53:

İyiki doğdun wendigocum.
Nice güzel, sevdiklerin ile beraber mutlu günlere.
Her günün, bir diğerinden daha güzel olur inşallah..:KK200::KK200:

Teşekkür ettim canım.
Bunları öğrendim ve deneyeceğim kısa sürede.

Aman dikkat et kendine bak tansiyon insanı fena sarsıyor. Ondan o kadar uyur uyanık olmuşsundur zaten.

Sarma duruyor mu dolapta? O da çok iyiymiş.
Teşekkür ettim ördekcim ne olduğum anlaşıldı dimi? Gerçekten pek beceriksizim :kahve::kahve:

Afiyet olsun canım. Çok güzel olmuş.

Tutmaç ne bilmiyorum ama o sıkıntılı bir şey değilse menü süper..
Sağol canım. Suyu bol içtiğim zaman sıkıntı yok.

kızlar 2 gündür işler yoğundu uğrayamadım

mutlu yıllara tatlım iyi ki doğmuşsun iyi ki seni tanımışız

O camdan firlatma hissi herkesde oluyor demek:KK62:
Ama hemen ardından uyuduğunda da ah yavrum can yavrum ben sana ölürümler başlıyor :KK70::KK70:

Yalnız olmadığımı bilmek güzelmiş :KK70: bugün uyumadığı için ah yavrum kısmına geçemedim maalesef :işsiz:
Canım elbet uyuyacak merak etme. Bazen olur böyle şeyler. Hatta uykudan bayılacak gibi olurlar ama ciglik cigliga ağlamaktan uyuyamazlar. Işin garibi o kriz uymak istedigi için olur. :anne::KK200:

***5. Takım 521. Etap***

servey (69,3/ / /% )
0zlem (74,3/ 73,4 / 0,9 / %1,21)
moni (94,0/ / /% )
fancynancy (76,6/ / /% )
Cikilatacanavari (78,8/78,6/ 0,2/% 0,25)
lydznp (84,8/ / /% )

hedef38beden(82,0/ / /% )
TopaLsoLucaNn (69,0/ / /% )2 kez bildirmde bulunmadı kilosu 3 e bölündü

5. Takım Ortalama: %

nilsub (77,8/ / /% )
morordek (70,4/ / /% )
wendigo (66,1/ / /% )

BuRCuCuKkK (53,1/ / /%)

kızlar menüm..

kahvaltı 3 dilim çavdar karışımlı tbe domates 2 kk peynir 4 zeytin 1 tk kayısı reçeli

ara sade türk kahvesi 1 kuru incir tarçınlı

öğlen 2 yumurtadan menemen 1 yk lor 1 bardak ayran

ara 2 kupa yeşil çay

akşam 1 tabak taze fasulye 1 tabak salata 3 yk makarna

su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş
şimdide türk kahvesi içiyorum yatmadan da papatya çayı içerim:kahve:

Son düzenleme:
ay burdada var feci çalıyo gençler kızlar burda askere gidecek gençler çalıyo davulu sonra ramazan sonunda toplanan parayı harçlık yapıyolar

hahaha:KK70: iyiki doğmuşsun canım nice sağlıklı huzurlu mutlu yıllar diliyorum:KK15:

karışma yesin beni rakiplikten attı sanki ben yediriyorum zorla:KK70:
Aşkolsun Nilgüncüm ya, Ezeli rakibimsin demedim mi sana 40 × 40 kere :sinirli: attı mattı ayıp oluyo minik kuşum yaaaa. Üzme beni tatlı yerim heeeee :rolleyes:

ortim lydznp lydznp peyniri nasıl mayalıyorum anlatayım ..
sütü ocağa koyup 70-en fazla 75 dereceye gelene kadar ısıtıyorum derecem var sıvı ölçerlerden sonra 42-45 derece düştümü her 5 kg süt için 1 çay kaşığı özel peynir mayası kullanıyorum yarım bardak ılık suya mayayı koyup önce bardakta mayayı su ile çözdürüyorum sonra süte karıştırarak katıyorum sütü güzel karıştırmak önemli mayanın güzel dağılması için ..
yoğurt mayalar gibi üstünü battaniye ile örtüyorum 1 saat sonra peynir olmuş oluyo üzerine sarı su çıkıyor ..
sonra tekrar ocağın üzerine alıp ısıtıyorum hemde bir taraftan karıştırıyorum sonra peynir bezim var ona alıyorum süzülen suyu dökmüyorum tekrar ocağa koyup 1 avuç tuz atıp kaynatıyorum bildiğin lor peyniri oluyo...
bu kadar her sabah çoluk çocuk kendi yaptığım peyniri yiyiyoruz mis gibi
birde lor peyniride süzüp kalan suyu peyniri saklamak için kullanıyorum kendi suyuna koyunca yumuşak oluyor peynir kış için saklamak için normal musluk suyunu kaynatıp soğuyunca tuz ile karıştırıp o şekilde normal suda bekletiyorum o zaman sert oluyo

Back
X