Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok haklısın canım ve seni çok iyi anlıyorum aynı duyguları paylaşıyoruz inanki. Ve yapacağımız şey aslında o kadar da zor değil, ama işte nedense kantarın topuzu kaçıyor. Senin sıkıntın sporla, dediğin gibi eliptik alırsan, kuzu uyurken falan günde yarım saat bile yapsan faydasını görürsün Ayşecim.
InşALLAH :(

Kim acabaaaaaa

Sen dene de güzel olursa bizde yaparız :kk77:

Heheee düşmeyen düşmez di mi ama :halay:
bir tek soğanı yakıştıramadım soğansız yapacağım eşim bugun pazara gitti 2 kilo aldırdım herşeyi artık kendime ayrı pişireceğim eşim bol yağlı seviyo yemekleri küçük tencerelerde az az yapmaya çalışacağım kendime az yağlı

Tamam hadi bu seferlik affettik :) zero olsaydı bari :)
Yok değildi yaaa :(

kim ben bilmiyom en son beni kovduydun:cool: çiklata kucak açtıydın sonrasını takip edemedim:KK70::KK70::KK70::KK70:
Nilgün dövecem seni heeee :KK11: vıdı vıdı, iyi ki bi şaka yaptık, yedin bitirdin kız beniiii :KK62: sensin rakibim işte, herkeşler biliyoooo, cumaya görüşcez senle, dilimden kurtulamayacaksın haberin ola :KK8:

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Ufak bir parça beyaz peynir
Yarım dilim ekmek
Zeytinyağı + zartar (kekikli baharatlı bir karışım, bize Ürdün den geliyor, Türkçede ne diye geçiyor bilmiyorum ama onlar zartar diyor. Diyarbakırdaki bir kekik türü Zahter den yapılıyormuş onu da karşı komşumdan öğrendim, kahvaltıya davet etmiştim de, ikram edince hemen tanıdı)

Ara
Nane limon

Öğle
Kıymalı karnabahar (5-6 yk)

Ara
Nane limon
Ufak bir parça pide arası beyaz peynir (pofuduk yerlerinden 1,5 kadarı)

Akşam
Mercimek çorbası + avucum kadar pide
4 köfte
1,5 sigara böreği
Yarım bardak kola

Ara
Maden suyu ve şekersiz çay

Su: bugün hesab edemedim ama 2 litreyi geçtim kesinlikle.
Spor: maalesef yok

iyi geceler şekerler:KK68:
uyumadan bakayım dedim sizlereHoppa
11 olunca benim pil bitiyor nedense son zamanlar ,yatıp uyuyana kadar yine 12 yi bulacak:uykucu::uykucu::uykucu:

Al benden de okadar Ayşem :D bende şimdi son bir bakıp yatayım diyordum ;) Yarın sabah erkenden kalkıp kahvaltımı ediceğim bir 45 dakika sonrasında da yürüyüşe çıkıyorum parka ( Allahım inşallah yağmur yağmaz ;) gerçi ben hafif yağarsa da çıkmayı düşünüyorum ;) eşyalarımı bile hazırladım ;)
Pazarda olsa boş durmak yok ;) Pazartesi kursum var ama ondan da erken çıkıp yolun yarısını yürüyerek giderim diyorum ( belli bir bayırı çıkmak zorunda kalmayayım diye iki minibüsle dönüyordum ) en azından bir 30 dakika da öyle yapmış olurum ;) Salıda Kuzumu yüzme için tekrar tahlil yaptırmaya bezmialeme götüreceğim ;) Hatta hızımı alamadım babamıda yüzmeye yazdırdım bugün :D suyun altından yüzüyor üstünden yüzemiyor :D git öğren bari dedim hem bütün vücuda iyi gelir dedim oda dünden razı hemen atladı tamamdır diye ;)

Ay neyse gözler benimde kapanıyor
Hadi herkese hayırlı geceler

Back
X