Canim ogleyin 12 olmaz da 1-2 olur ama aksam 4 ten sonraya kalinca ben evden firsatim oluyor iftar hazirligi vs derken
Tamamdır kaptanım.
Olmazsa perşembe yaparım.
Cuma da yetişebilirsem yaparım.
Öyle halletmiş oluruz.
Kizlar evdeki esyalarin bi kismi gitti bi kisim yeni esyalar gelecek ortalik savas alani gibi ben size laf yetistiriyom
Nereye gidiyor kaptanım? Taşınma falan mı var yenilenme mi?
yeme zaten. Bugün c.tesi ve çalışmaya alışık olmadığım için çok gerginim sanıyorum. Kafamı bozmayın bu sefer ben yolarım
Kahvaltıdan 2 saat sonra kahve ve kuru meyve önerebilirim. gün kurusu yada hurma. 1 öğün sebze, 1 öğün et ye. Bir sürü insan menü paylaşıyor ama...
moni
yi örnek al. onun menüleri gayet iyi
Cidden ben bir ara kuru meyve tüketiyordum. Neden bıraktım ki. Tamamdır şekerim. Yarından itibaren eklerim menüme.
3 öğün yapma durumu olmuyor hiç kahvaltı geç olunca.
O nedenle, 1 gün et 1 gün sebze yapayım olmazsa.
Moninin menüleri çok güzel ama çok düzenli. Ben o düzene ayak uyduramıyorum ne yazık ki.
Zencefili taze mi kuru mu tüketeyim canım? Nasıl yiyip içeyim? Geçmedi hala canım, arabada da midemde ağzıma geldi, ne kadar kötüymüş araba tutması, kızımı artık anlıyorum

akşama geçmezse reflor alacağım
Fancy'cim taze tüket.
3 parmak kadar zencefili doğra. 4-5 parçaya bölsen yeterli. Çeyrek falan limon ekle. Üzerine su koyup cezvede kaynat ve iç.
Benim midem fena hassastır. Zırt pırt üşütürüm bulanır. Zaten reflü, gastrit ne ararsan var.
Çok kötü olunca eşim direkt zencefil yapar bana. Çok acı oluyor ama yarım saate kesiyor.
ne iş yapıyosun canım ben kaçırmışım
Kısaca Web tasarım Nilgüncüm ama içeriği geniş biraz.
Reklam, tasarım, kodlama vs.
Tek düze ilerlemeyen bir alan olunca sürekli sıkıntılar çıkıyor. Stres fazla oluyor ama artık eşimle beraber devam ettiğimiz için pek şikayet etmeye hakkım yok. Yıllarca bunu hayal etmiştim. :)
tamam şeker süt yok ama kafeinin fazlasıda zarar canım
Öyle canım haklısın. Zaman zaman azaltıp vücudu dinlendirmeye çalışıyorum ama benim için bağımlılık olduğunun farkındayım.
kızlar kabaklı yoğurt çorbası tarifi gördüm nette tam diyetlik yapan yada bilen varmı yarın yapacağım küçük bir tencere

2 kabak
1 su bardağı yoğurt
1 yumurta
1 soğan
2 diş sarmısak
un demiş ama ben un koymam 2 kaşık bulgur yada sade yaparım bişe koymam güzel görünüyor
Yaa ben moni tarif verdiğinden beri kabak çorbası yapacağım bir türlü yapamadım.
Ne kadar haklısın tatlım.
1-2 kilo değil ki amaç.
Daha vereceğim minimum 2o kg var.
Verdiğim 10 kg olmadı bile daha tam.
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Ufak bir parça beyaz peynir
Yarım dilim ekmek
Zeytinyağı + zartar (kekikli baharatlı bir karışım, bize Ürdün den geliyor, Türkçede ne diye geçiyor bilmiyorum ama onlar zartar diyor. Diyarbakırdaki bir kekik türü Zahter den yapılıyormuş onu da karşı komşumdan öğrendim, kahvaltıya davet etmiştim de, ikram edince hemen tanıdı)
Ara
Nane limon
Öğle
Kıymalı karnabahar (5-6 yk)
Ara
Nane limon
Ufak bir parça pide arası beyaz peynir (pofuduk yerlerinden 1,5 kadarı)
Akşam
Mercimek çorbası + avucum kadar pide
4 köfte
1,5 sigara böreği
Yarım bardak kola
Ara
Maden suyu ve şekersiz çay
Su: bugün hesab edemedim ama 2 litreyi geçtim kesinlikle.
Spor: maalesef yok
Afiyet olsun canım ama sigara böreği, kola gibi besinler mideni çok etkiler.
Hassasken dikkat et.
Zencefille yoğurdumu yaptım, yiyip uzanıcam, eşimde uyuma film açıcam diyor ama ben ilk 10 dk da sızarım büyük ihtimalle, çoookk yorgun ve halsiz hissediyorum.
Kızlar hepinizi öpüyorum, iyi geceleeeerrrr.
İyi geceler şekerim.
Menüm;
Sahur
4 kayısı+4 çilek+1 salatalık
iftar
3,5 yk etli patlican güvec
2 yk pirinc pilavı
1 lokma ekmek
Salata
1 bardak ayran
Ara: Kakaolu dondurma
2 L su
1 t.kahvesi
1 kayısılı form cay
Spor;
236 dakika (17116 adım) yurumusum. 2 AVM ve carsı gezdim.
Sonra kızımı havuza aksamda parka goturdum.
Özlemcim nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor?