Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

herkese hayırlı sabahlar ;)

Ben erken kalktım kahvaltımı yaptım ve şimdi de giyinip yürüyüşe gidiyorum ;)
moni moni Ayşemmmm kızzz kalkmadın mı hala bak havada süper :KK37:

Kocaman öpüyorum hepinizi :KK15::KK15::KK15::KK15:
Hadi bakalım banuş bol bol yağ yak...

Mayo bakiyorum ortim hayırlısıyla bir incelseytikte mayolar yakıssaydı.:KK12:
tabi yakında 69 ları göreceksin inşALLAH:KK49:darısı bana:dua:
Kızlar havuz sezonumuz acıldı haftada 4 gün 30 dakika yuzsem kol ve sırt bölgemin ilcelip sekillenmesini saglar mı acaba?:KK37:
olmaz mı çok güzel toparlar birde suda yapılan egzersizler kasları ince ve uzun yapıyomuş plates gibi :spor:
çocuklar uyuyo kahvaltımı yeşil çayımıda içtim kimse ayaklanmadan eliptik yapayım birazdan gelirim öpüldünüz:spor:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Ben erken kalktım kahvaltımı yaptım ve şimdi de giyinip yürüyüşe gidiyorum :KK66:
moni moni Ayşemmmm kızzz kalkmadın mı hala bak havada süper :KK37:

Kocaman öpüyorum hepinizi :KK15::KK15::KK15::KK15:
aleyküm selam banuşum:KK68:
havayı günlük güneşlik görünce ben de şaşırdım:KK48:
gece yatmam 1 i buldu,bir iki kere de uyandım uykum bölündü sabah gözümü açtığımda saat 6 ydı tekrar uyumuşum 9,15 de kalktım şimdi de sersem gibiyim:ruh:
dün gece de yürüyemedim:işsiz:
bugün atayım kendimi dışarıya bari de yürüyeyim akşama kalınca iftar çay iş güç vs derken çıkamıyorum gerçi eskiden 12 de olsa çıkar yürürdüm ama artık 11 de uykum geliyor:mapus:
ay ne güzel etmişsin oh çık bol bol yürü:21::21::21:
yaa ben köyüme gidip kumsalda uzun uzun yürüyüp yüzmek güneşin tadını çıkarmak istiyorummm:cry:
oğlum bi kaç gün oradaydı bana güzel haberler getirmedi evde su tesisatı ve güneş enerjisi patlak vermiş baya da temizlik işleri varmış:temizlik:boya badana vs .bahçe de adam boyu ot olmuş,zeytinlerde de bir tane zeytin göremedim dedi:KK64:kız
nilsub nilsub hemşerim bu sene çok çetin kış oldu demişler balıkesir için öylemiydi gerçekten :KK64:sizin zeytinler ne alemde:KK64:bu arada ben balıkesir erdek'liyimHoppa

günaydın şekerlerim:KK3:
musmutlu harika bir pazar günü geçirelim inşallah:KK68:
PicsArt_07-18-06.53.11.jpg

aleyküm selam banuşum:KK68:
havayı günlük güneşlik görünce ben de şaşırdım:KK48:
gece yatmam 1 i buldu,bir iki kere de uyandım uykum bölündü sabah gözümü açtığımda saat 6 ydı tekrar uyumuşum 9,15 de kalktım şimdi de sersem gibiyim:ruh:
dün gece de yürüyemedim:işsiz:
bugün atayım kendimi dışarıya bari de yürüyeyim akşama kalınca iftar çay iş güç vs derken çıkamıyorum gerçi eskiden 12 de olsa çıkar yürürdüm ama artık 11 de uykum geliyor:mapus:
ay ne güzel etmişsin oh çık bol bol yürü:21::21::21:
yaa ben köyüme gidip kumsalda uzun uzun yürüyüp yüzmek güneşin tadını çıkarmak istiyorummm:cry:
oğlum bi kaç gün oradaydı bana güzel haberler getirmedi evde su tesisatı ve güneş enerjisi patlak vermiş baya da temizlik işleri varmış:temizlik:boya badana vs .bahçe de adam boyu ot olmuş,zeytinlerde de bir tane zeytin göremedim dedi:KK64:kız
nilsub nilsub hemşerim bu sene çok çetin kış oldu demişler balıkesir için öylemiydi gerçekten :KK64:sizin zeytinler ne alemde:KK64:bu arada ben balıkesir erdek'liyimHoppa
hahahha ist bulda buluşamasakta balıkesirde buluşuruz..:KK19:
sorma canım kış geç gitti sonra birden ısındı yağmur yağmadı milletin ekinleri vaktinden önce büyümeden sarardı 15 günden beride bir dolu bir yağmur ekinler çürümüş millet toplamadan bu sene (köylülerin) hayvan bakanların işi zor canım otlar mahvoldu tarlalarda:KK43: tabi o kadar dolu şiddetli yağış ağaçlardaki ürünleride yere dökmüştür bahçelerde fidan kalmadı hepsi doluda parçalanmış

hahahha ist bulda buluşamasakta balıkesirde buluşuruz..:KK19:
sorma canım kış geç gitti sonra birden ısındı yağmur yağmadı milletin ekinleri vaktinden önce büyümeden sarardı 15 günden beride bir dolu bir yağmur ekinler çürümüş millet toplamadan bu sene (köylülerin) hayvan bakanların işi zor canım otlar mahvoldu tarlalarda:KK43: tabi o kadar dolu şiddetli yağış ağaçlardaki ürünleride yere dökmüştür bahçelerde fidan kalmadı hepsi doluda parçalanmış
ahaha aynen canım:KK60:
Allah yardımcıları olsun köylülerimizin,rabbim emeklerini boşa çıkarmasın:cry:
demek o yüzden bizim güneş enerjisi ve deponun boruları gitmiş çatıda oldukları için:mapus:oy oy baya iş çıktı başımıza:işsiz:

ahaha aynen canım:KK60:
Allah yardımcıları olsun köylülerimizin,rabbim emeklerini boşa çıkarmasın:cry:
demek o yüzden bizim güneş enerjisi ve deponun boruları gitmiş çatıda oldukları için:mapus:oy oy baya iş çıktı başımıza:işsiz:
evet canım benim enerjininde 1 tane camı kırılmış takan adam geldi değiştirdi tanesi 38 tl imiş camın kolay gelsin sana şimdiden:temizlik:

Back
X