Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selaaam,
Umut 'un uyumama sinyalleri verdigi bir gecede daha birlikteyiz :KK53:

Hahah ille de şeker olsun diyor demek :p

Gecmis olsun canım, kola iyi gelir belki :-) şaka bi yana cidden cırcır oldugumda annem bana gazoz falan verirdi gazlı içecek diye, bakarsın sana da kola iyi gelir :)

Insallah Ozlemcim, sanki kırdın kilo verememe durumunu, masallah. Ramazan yaradı sanırım :)

Aa sen de bilişim sektöründeymissin hedefcim :)
Kola değilde reflor düzeltti galiba beni, karnımdan henüz ses yok :KK48: mide bulantım da epey hafifledi. Şimdi kahvaltı yaptık gerçi sonrasında ne olurum bilmiyorum.
Ne yaptınız, uyudu ve uyuttu mu Umut?

Kızlar havuz sezonumuz acıldı haftada 4 gün 30 dakika yuzsem kol ve sırt bölgemin ilcelip sekillenmesini saglar mı acaba?:KK37:
Bizimki de açılsa da bende yüzsem azıcık. Bence şekillenirsin, açıkçası çokta iyi bilmiyorum ama ağırlık kolları daha iyi sıkılaştırır diye düşünüyorum tatlım. :spor:

:KK49:45 dk eliptik eliptiğin üstünde 60 kere direnç bandı ile kol çalıştım sonrada 10 köprü hareketi:spor:
fancynancy fancynancy kız x rakibim sen ne yaptın miden nasıl oldu uyanmadın mı daha:KK20: kalk geçerim seni bak:p
ay kemiklerim açıldı resmen:KK76:şimdide kahvemi yapıp içeyim ohh missss:kahve:
Oh ohhh maşallah canın, yani iyi gibiyim çok şükür. Mert'i uyutunca bende eliptik yapıp sonra kendimi bir duşa atcam inşallah. Karın egzersizi de yapmadım kaç gündür onu da yaparım diye düşünüyorum. Ya da lesli mi yapsam hiç uyuyacak gibi görünmüyor canavar. :KK43:

bence dünyanın en zor işi bebek bakmak :KK51:ALLAH kolaylık birde bol bol sabır versin datlum:dua:
Sagol sekerim, bence de cok zor :-)
Kola değilde reflor düzeltti galiba beni, karnımdan henüz ses yok :KK48: mide bulantım da epey hafifledi. Şimdi kahvaltı yaptık gerçi sonrasında ne olurum bilmiyorum.
Ne yaptınız, uyudu ve uyuttu mu Umut?
Reflor da cırcıra birebir, o iyi gelmistir. Gece iyiydi Umut, bakalım bugün neler bekliyor :-) su an yine emzirme seansindayiz, uyuyakaldi gibi ama ne olacagi belli olmaz :anne:

Tünaydın şekerler :21:
Ben de bu sabah 8de kalktım. Kızımla mini bir konserimiz oldu. mini mini bir kuş şarkısı ile jessica yaptik. Sonra da bir kanalda ankara havası bulduk onunlada biraz kıvırıp zumbamsi birşeyler yaptık. Ardından pazara gittik. Hafta içi yapacağım yemekleri hazırladım. Akşam yemeğim ocakta. O pişsin dışarı gideceğiz. Bu arada 8den beri ayakta bacaklarım yoruldu.
0zlem 0zlem ciğim tebrik ederim 75in bacağını tam kırdın. Çok zor ve yıpratıcı oldu ama geçti çok şükür. nilsub nilsub ve moni moni evler ve bahçeler için geçmiş olsun. ALLAH tüm tarım hayvancılık| yada hava şartlarının zarar verdiği herkese yardım etsin. Bize de çünkü onlar üretemezse biz daha pahalıyla tüketeceğiz demektir :KK43:
Cikilatacanavari Cikilatacanavari sana ne yazacaktım hatırlamıyorum :KK23:
morordek morordek artık umutcuk büyüyor yakındır seninde uyuyacagin zamanlar yakındır.
fancynancy fancynancy mide bahanesiyle içtin kolaları ama dün cıss yoktu. :KK48:
nilsub nilsub Nilgunum sabah sabah ALLAH nazarlardan korusun maşallah sana :nazar:
Başka ne vardı unuttum kusura bakmayın. Herkese mutlu pazarlar. Akıllı olun kaçamak yapmayın.
Benim yemeğim pisti. Birazdan çıkarız biz. Belki gece uğrarım şekerler.
Kullandığımız tek şeker 5.takim olsun :KK15::KK15::KK15:

Tekrar Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Yürüyüşe giderken küçük cadı da peşime takıldı :KK53:
Giderken birde scooterını yanımıza aldık ki yürüyemez okadar diye :KK66: gerçi değişen bir şey olmadı :KK70:
Hatun daha ilk turda tutturdu bu kadar hızlımı yürüyeceksin diye :KK48:
3.cü turda ben yoruldum demeye başladı :KK48:
5.ci turda önümü kesmeye çalışınca kapıştık küstü hanımefendi :KK70:
Kızım git parkta oyna ben seni görebiliyorum yürürken dediysemde fayda etmedi :KK43: 5 karış suratla oturdu cadı ama sonra ben dayanamayıp sonraki turda gönlünü aldım ( bir ara vazgeçip eve gidecektim ama sonra ister oynasın ister otursun ben sporumu yapacağım dedim :KK66: )

Küçük cadıya inat yürüyüşümü kullaklıklarımıda takıp tamamladım :21::21::21::21::21:
Eve geldiğimde şırp ıslaktım :-) hemen duşumu alıp şekersiz bir Türk kahvesi içim :KK66:
Gerçekten çok iyi geldi :KK66: inşallah önümüzdeki hafta daha da güzel devam edebilirim :KK66: gerçi pazartesi ( kurs günü ) ve salı ( hem sabahtan kuzuyu hastaneye götüreceğim hemde diyetisyen kontrolü var ) çıkamayabilirim ama çarşamba itibariyle her gün yürüyeceğim :KK66:

Bende 40 dk eliptiğimi yaptım kızlar, daha da yapardım da benim eliptik paslanmış salıncak gibi gacur gucur etmeye başladı iyice, çocuk uyanmasın diye bıraktım. Pazartesi yine servis çağıracam, yapsalar gam yemeyeceğim. Bi kere yaptılar güya hepten orası burası ötmeye başladı :işsiz:
Ben reflora devam ediyorum özetle kızlar ve karnım da ağrıyor :( ooooffff

Selaaam,
Umut 'un uyumama sinyalleri verdigi bir gecede daha birlikteyiz :KK53:

Hahah ille de şeker olsun diyor demek :p

Gecmis olsun canım, kola iyi gelir belki :-) şaka bi yana cidden cırcır oldugumda annem bana gazoz falan verirdi gazlı içecek diye, bakarsın sana da kola iyi gelir :)

Insallah Ozlemcim, sanki kırdın kilo verememe durumunu, masallah. Ramazan yaradı sanırım :)

Aa sen de bilişim sektöründeymissin hedefcim :)

Evet ördekcim. Sende mi yoksa?

hedef38beden hedef38beden Canım bu ara bir halsizlik keyifsizlik var bende.Normalde musait olmasamda 1-2 dakika vakit ayirir bakınırdım.Her gun buraya gunaydin yazan ben 2 gundur gunaydin mesaji bile yazmamisim!! :KK16:

Genelde herkeste aynı hava var bu sıralarda. Ne oluyorsa bize..

Bak isteyince oluyormuş. Menü güzel:KK66:

Oluyormuş dimii? :oops::oops:

bugun daha iyi olmuş düne gör canım :super:

:kahve::kahve:

Kızlar havuz sezonumuz acıldı haftada 4 gün 30 dakika yuzsem kol ve sırt bölgemin ilcelip sekillenmesini saglar mı acaba?:KK37:

Ayy ne güzel Özlemcim.
Tabi ki sağlar hiç sağlamaz olur mu?

Bende 40 dk eliptiğimi yaptım kızlar, daha da yapardım da benim eliptik paslanmış salıncak gibi gacur gucur etmeye başladı iyice, çocuk uyanmasın diye bıraktım. Pazartesi yine servis çağıracam, yapsalar gam yemeyeceğim. Bi kere yaptılar güya hepten orası burası ötmeye başladı :işsiz:
Ben reflora devam ediyorum özetle kızlar ve karnım da ağrıyor :KK43: ooooffff

Fancy'cim süpersin valla.
Hasta hasta eliptik yapmışsın.
İşte bu!!:nazar::nazar:
Ama kendini de çok yorma.

Giderken birde scooterını yanımıza aldık ki yürüyemez okadar diye :KK66: gerçi değişen bir şey olmadı :KK70:
Kızım git parkta oyna ben seni görebiliyorum yürürken dediysemde fayda etmedi :KK43: 5 karış suratla oturdu cadı ama sonra ben dayanamayıp sonraki turda gönlünü aldım ( bir ara vazgeçip eve gidecektim ama sonra ister oynasın ister otursun ben sporumu yapacağım dedim :KK66: )

Küçük cadıya inat yürüyüşümü kullaklıklarımıda takıp tamamladım :21::21::21::21::21:
Eve geldiğimde şırp ıslaktım :-) hemen duşumu alıp şekersiz bir Türk kahvesi içim :KK66:
Gerçekten çok iyi geldi :KK66: inşallah önümüzdeki hafta daha da güzel devam edebilirim :KK66: gerçi pazartesi ( kurs günü ) ve salı ( hem sabahtan kuzuyu hastaneye götüreceğim hemde diyetisyen kontrolü var ) çıkamayabilirim ama çarşamba itibariyle her gün yürüyeceğim :KK66:
Azimli hatun :KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar:
morordek morordek yakın inan cok yakın inşALLAH :110:
Ben reflora devam ediyorum özetle kızlar ve karnım da ağrıyor :KK43: ooooffff
Kola iç :sopa:
seni bilmem ben o çiklat canavarına yenilmeyeceğim:duduk::KK62::KK62::KK62::KK62:
Helal ortime. Bir daha kimse sana "nilgün herkesi mezun etti kendi kaldi " gibi şeyler söyleyemesin hadi rüzgarın kızı :KK55:

ohh miss:KK73::KK73::KK73:
aynen devam şekerim kim tutar bizi :KK19:

günün ilk menüsü benden gelsin o zaman:KK49:

sabah 1 çk aspir yağı elma sirkeli ılık su 1 kuru incir

kahvaltı 2 küçük domates 1 salatalık 1 biber 1 yk lordan salata 1 haş yumurta 1 dilim çavdar karışımlı tbe 2 kupa yeşil çay

ara sade türk kahvesi 4 çilek

öğlen 1 kase yoğurtlu kabak çorbası ,1 but derisiz tavada yağsız ,bir çatal domates, salatalık, peynir ,1 dilim çavdar karışımlı tbe

akşam 7 çilek 3 yk yoğurt 1 yk yulaf ezmesi 1yk chia tarçınlı zencefilli smotihe

su 2 bitti
spor 45 dk eliptik 60 kol 10 defa köprü:halay:

Son düzenleme:
ohh miss:KK73::KK73::KK73:
aynen devam şekerim kim tutar bizi :KK19:

:KK73::KK73::KK73:Aynen canım tutabilene aşk olsun :KK73::KK73::KK73:
Gerçi yarın kursum var sabahdan çıkamam ama dönüşte yürüyerek dönebilirim :KK71::KK71::KK71: gerçi benim eve çıkmak için çok dik bir yokuş var ama olsun oraya kadar düz yolu rahat yürürüm nasılsa bayırı da dinlene dinlene çıkarım :21:

Kızlar, bana bir el atsanız..

2 tepsi poğaça yaptım.(Biraz fazladan olmuş. :))
Biz de evde 2 kişiyiz.
Benim de diyette olduğumu düşünürsek eşim bunları 1 haftada bile bitiremez gibi.
Buzluğa atabilir miyim?
Atabilirsem ne zaman atmalıyım?
Çıkarınca nasıl tüketilmeli?

Şu mutfak engellisine bir yardım etseniz.

Kızlar, bana bir el atsanız..

2 tepsi poğaça yaptım.(Biraz fazladan olmuş. :))
Biz de evde 2 kişiyiz.
Benim de diyette olduğumu düşünürsek eşim bunları 1 haftada bile bitiremez gibi.
Buzluğa atabilir miyim?
Atabilirsem ne zaman atmalıyım?
Çıkarınca nasıl tüketilmeli?

Şu mutfak engellisine bir yardım etseniz.
hedef38beden hedef38beden soğuyunca canım koy 3-4 tane buz dolabı poşetine 2-3 ay durur merak etme yiyeceğiniz zaman akşamdan çıkar mutfağın üzerine sabaha erir poşetin ağzını açma birşey olmuyor ..
birde acil hemen çıkartırsan fırına ver biraz o zaman da çözülür hemen yenir

kızlar bir sürü cıss patlattım kusacağım çok fena oldum:kusmuk: ay sinirlerim çok bozuk kv ler evimin ilk katına taşınacakmış aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yan evlerde bile sinirlerimi zıplatıyodu alt katımda burdan çıkmazzzzzzzzz evleri eskiymiş buraya geçiceklermiş..:silah:ay çok moralim bozuk anlatamam başım çatlıyo sinirden eliptikte yaptırmaz sen ne yapıyon bu ses ne diye ayy delireceğimmmm:mad:

Back
X