Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ALLAH ALLAH niye beni geçiyormuş. Sen mi verdin geçiş iznini? moni moni beni geçerse bende seni geçerim aha da sana meydan okuyorum hadi bakalım.:KK11:
Aman ALLAH'IM ben sahurda yürek yedim de haberim mı yok. Senin çenenle mücadele edilir mi :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
hahaha, hadi bakalım hem orti hem rakip mi olacaksınız şimdi? Gel Ayşecim, Rakip kardeşliğiiiiiii :KK70::KK70::KK70:

evet tatlı cadı wendy :) ne güzel çizgi filmler vardı biz küçükken, şimdi casper falan yok.
Vall yaaa, nerde o Clementin ler, Heidi ler, varyemez amcalar. Abuk subuk karakterler var çirkin çirkin, birde oraya buraya sümüklerini falan yapıştırıyorlar, ööööyykk. Garip yaratıklar, Biz mi anlamıyoruz acaba?

haidi ve arı maya hala var trt çocukta. Benim kız bayılıyor haidi'ye beraber izliyoruz :KK48::KK48::KK48:

bizde denk geldikçe arı maya izliyoruz ama heidi'yi istemiyo bizimki. bu ara minika çocuktan cartoon network çizgi filmlerine geçtik, trt'ye falan hiç bakmıyo bile. sanki anlıyo ya, çok üst seviyede çizgi filmler valla. bende oturup izliyorum ince noktalar yakalıyorum resmen.

Vendicim 21 gün sıfır şeker diyeti var bende bi onu deneyim dedim bu hafta ama şekersiz gerçekten zor

ya dukanda 3 ay yemedim şeker, ihtiyacım da kalmamıştı ama öyle de yaşanmıyo ki, kararında hepsinden yicez olmadı.

ay çok tatlıydı bunlar birde himen vardı ben onuda çok severdim:KK48:

yok yokk çok saldın bu ara sende:KK62::KK62::KK62::KK62: ortiliğimden rakipliğe rütbeni düşürüyorum:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ay bende nasıl güzel kıyafetler var zayıflar için gerçi kilolular giyinsede yakışmıyo bende içinde:KK61:
ba ba ba baaaaa, demek bizim rütbemiz düşüktü, alacağın olsun Nilgüş :63:

bizde denk geldikçe arı maya izliyoruz ama heidi'yi istemiyo bizimki. bu ara minika çocuktan cartoon network çizgi filmlerine geçtik, trt'ye falan hiç bakmıyo bile. sanki anlıyo ya, çok üst seviyede çizgi filmler valla. bende oturup izliyorum ince noktalar yakalıyorum resmen.

ya dukanda 3 ay yemedim şeker, ihtiyacım da kalmamıştı ama öyle de yaşanmıyo ki, kararında hepsinden yicez olmadı.
Bencede öyle herşeyden yiyerek verme taraftarıyım belki uzun sürer ama bi yaşam şekli olur yani hayatımı diyete değil diyeti hayata uydurmak olmalı.ama temmuzda düğünler var birazcık hızlanayım istiyorum:)
Bu arada şimdiki çizgi filmler bizim zamanımızdaki gibi masum değil.görseller de gizli msjlar içeriyor çoğunda şiddet ve hafif küfürler var o nedenle çocukla izlemeli uygun olmayanları eleyip öyle izletmeli ayrıca vendicim Cartoon Network ü hiç izletmedim takip et canım çocukların bilinçaltlarına oynuyolar artık

günaydın şekerler:KK3:
dün çok yorulmuşum sabah baya yatakta keyif yaptım döndüm durdum:süslü:
listem yine çok güzel, yumurta var sabah:KK72:
bu sabah listemdeki 1 dilim ekmek ve 10 kiraz la karpuzu değiştirip yedim,whatsapp tan sibelcime danışarak tabiikiHoppa liste dışına çıkarsam yağ yakamam gibi gelip korkuyorum resmen listeye ve sibele nasıl bir inançla bağlandıysam:KK70:dün kendisine de bunu söyledim:KK48:

aleykümselam fırıncı güzeli:KK70::KK70:
bugün de buse ceren gibi heyecanlıyım , midem de kelebekler uçuşuyo:cool:8 li rakamları 7 li rakamları düşündükçe:KK73::KK73::KK73:
dün sen diyince gidip baktım ince kot kap buldum waikiki de Hoppa bedeni yoktu, akbatı da varmış dün eve gelirken uğrayalım dedim eşime yorgunum yarın gidersin dedi,tez canlı ben bekleyebilirmiyim eve gelince tekrar çıktım adam bi şişti:KK48:5 dk alıp gelcem diye çıktım 3 saat gezmişim:KK55:eve geldim giydim karşısına geçtim nasıll? dedim ,iyi dedi ,baktım kıskançlıklar başlamış :cool:bu seferde kışkırtcam ya illa :cool:zayıflamışmıyım çok şişko duruyorum mu diye sorunca,tripli tripli 'zayıflamışsın'dedi ayy kıskançlığını okudum resmen:KK70::KK70:akrep burcu zaten:cool:içimden daa dur ne gördün dedim ahaha :KK70::KK70::KK70:

her sabah çapkın çapkın bakıp, sen bugün kilo mu aldın diyor:KK70::KK70:
değişimden çok mutlu:süslü:babası takılıyor, annenle iddia ya girilir mi? kaybediyorsun bak diye..:KK70:
zayıflarsam bana interrail sözü var:KK39:her+ kiloya 1 ülke eklicem demişti:KK55:sanırım dünya turuna çıkıcaz:KK70::KK70::KK70:

şekerim önleminizi alın bak:süslü: sonra rüzgarın kızı nilgünü beklerken fırtına moni esip geçmesin:KK55::KK70::KK70::KK70:

Ohhh canımıza deysin kıskansınlar Ayşem :D :D :D
Benimki şimdilik benle aynı anda sokağa çıkmadığı için pek kıskançlık yaşama durumu olmadı ama oda olur kesin :D benimki zaten takıntılırdır saçımı bile ille toplu ister neymiş saçım açıkken daha çok dikkat çekiyormuşum :D sarı zaten artık yasak :D
Adam bütün gece beni izleyip durup durup yok yok sen baya fark ettin helal Aşkım sana yaaa diyip duruyor :D Eminim şimdi sevincini yaşıyor ama kıskançlıkları kesin başlar çünkü adam zirve kilomda bile yok efendim bu çok dikkat çekiyor yok efendim yakası açık diye defalarca kavga etti benle :D hamileliğimde bile bakınma bakışların derin millet dönüp bakıyor ağzını burnunu dağıttıracaksın bana milletin diyip duruyordu :D :D :D

moni moni oynakbasi34 oynakbasi34 yüzünüz ufalmış kız sizin. Biraz süzülmüş gibisiniz. Azıcık börek çörek mantı yiyinde yüzünüze kan can gelsin :KK48:

Ayyy çok sevindim bunu duyduğuma :) inşallah çok daha fazla süzülürüz amaaaaa börek faslına hayatta işim olmaz :( daha biz fıstık gibi olacağız ve adamların yüreğine indireceğiz her sokağa çıktığımızda ( kocalarımızın yani :D )

valla bacılar bilemiyorum hani ayağınızı denk alın:süslü:
fırtına moniyle kasıga oynak bunlar napıcakları belli olmaz:cool:
verdim gazı hopppp:KK70::KK70::KK70:

:D :D :D heeyyyt beee kim tutar bizi :D :D :D
Speedy Gonzalez vardı eskiden hızlı bir mekikalı fare :D heh işte onun gibi koşarız ondan sonra :D

Bu haftaki listem; Merak edenler için ;)

Uyanınca 1 bardak oda sıcaklığında su

Kahvaltı;
1 adet haşlanmış yumurta yada omlet
1 dilim tam buğday ekmeği
Bol yeşillik tabağı
Domates salatalık zaten hep serbest
1 fincan yeşil çay

ara:
1 Sade Türk Kahvesi
1 adet hurma

Öğlen;
Bol salata
2 kepçe çorba yada 4 yk kadar sebze yemeği
1 kase cacık yada 2 yk kadar yoğurt ( içine 1 yk kadar chia yada 2 tk kadar çörek otu )

ara;
19 adet kiraz
1 fincan yeşil çay

ara;
2 yk kadar yoğurt ( 1 çay kaşığı zerdeçal eklenecek / 1 tatlı kaşığı diye yazmış ama ben sevmiyorum diye onada razı gelmişti o yüzden tekrar sormadım açıkçası )

Akşam;
Bol salata ( içine 1 çay kaşığı zerdeçal yine :KK43: )
haftanın 1 günü 200 gr kadar ızgara yada fırında balık
haftanın 2 gün 4 yk kadar sebze yemeği
haftanın 3 gün 4 yk kadar et sote
haftada 1 gün de 120 gr tavuk göğüs ızgara

son ara;
10 kiraz yada 1 dilim ananas
1 fincan sıcak su

Günde 3 litre su içilecek
4 x45 yürüyüş + her gün 20 dakika zumba ekledi bu hafta :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

ay çok tatlıydı bunlar birde himen vardı ben onuda çok severdim:KK48:

yok yokk çok saldın bu ara sende:KK62::KK62::KK62::KK62: ortiliğimden rakipliğe rütbeni düşürüyorum:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ay bende nasıl güzel kıyafetler var zayıflar için gerçi kilolular giyinsede yakışmıyo bende içinde:KK61:
Ama ama ama.... :KK42:

Ohhh canımıza deysin kıskansınlar Ayşem :KK70: :KK70: :KK70:
Benimki şimdilik benle aynı anda sokağa çıkmadığı için pek kıskançlık yaşama durumu olmadı ama oda olur kesin :KK70: benimki zaten takıntılırdır saçımı bile ille toplu ister neymiş saçım açıkken daha çok dikkat çekiyormuşum :KK70: sarı zaten artık yasak :KK70:
Adam bütün gece beni izleyip durup durup yok yok sen baya fark ettin helal Aşkım sana yaaa diyip duruyor :KK70: Eminim şimdi sevincini yaşıyor ama kıskançlıkları kesin başlar çünkü adam zirve kilomda bile yok efendim bu çok dikkat çekiyor yok efendim yakası açık diye defalarca kavga etti benle :KK70: hamileliğimde bile bakınma bakışların derin millet dönüp bakıyor ağzını burnunu dağıttıracaksın bana milletin diyip duruyordu :KK70: :KK70: :KK70:

Ayyy çok sevindim bunu duyduğuma :) inşallah çok daha fazla süzülürüz amaaaaa börek faslına hayatta işim olmaz :KK43: daha biz fıstık gibi olacağız ve adamların yüreğine indireceğiz her sokağa çıktığımızda ( kocalarımızın yani :KK70: )

:KK70: :KK70: :KK70: heeyyyt beee kim tutar bizi :KK70: :KK70: :KK70:
Speedy Gonzalez vardı eskiden hızlı bir mekikalı fare :KK70: heh işte onun gibi koşarız ondan sonra :KK70:
:KK48:

Oyyy çok tatlı kuzu maşallah, Allah bağışlasın.
Kız monican sen yeşil yeşil ne güzel bakmışsın öyle. Ciltte bebek gibi, maşallah valla. Hedef kilona da vardığında ortalığı yakarsın mazallah :KK48: :nazar::nazar::nazar:
:KK23::KK23::KK23:
moni moni canımcımmm dün dıyetısyen ne dedı
Unuttum sanmaaaaa
Durum nasıl alıştıra alıştıra söyle nıtekım yaşlı
Hasta
Tombul bır bayaaaaanım
oy oy berilim bende o saydıklarındanım merak etme:KK60::KK48::KK48:
bu hafta 1 kg gitmişHoppa verdi gazı yolladı diyetisyenim:KK55:
bu ara ağzıma dolandı 'gazla çalışıyorum artık' cümlesi:KK70::KK70::KK70:

:KK23::KK23::KK23:

oy oy berilim bende o saydıklarındanım merak etme:KK60::KK48::KK48:
bu hafta 1 kg gitmişHoppa verdi gazı yolladı diyetisyenim:KK55: