- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #247.381
neyse moralim bozuldu ya akşama gelirim işlerimi yapayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmem ki yakın olsa gidicem sibele fiyatıda çok uygun hemde özelbiliyorum farkediyorum bende
kuzum belli bi liste mi yapsan acaba? meselamoni ablanın listesi gibi falan? maaşallah yağ yakımı çok iyi onlarda. olmazsa sibele sorsun daha az kilodakiler içinde uygun mu acaba listesi?
Amin canım, Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Çocuk olunca hayatın o oluyormus ya kesinlikle anladım yani :)
neyse moralim bozuldu ya akşama gelirim işlerimi yapayım![]()
bilmem ki yakın olsa gidicem sibele fiyatıda çok uygun hemde özel![]()
Hadi kolay gelsin sana :)ben yine yazdım da yazdım, benimde bir sürü işim var, hadi görüşürüz.
İnşallah hepsini atlatırsınız sorunlarınızın canım. HoşgeldinnnnGünaydın kızlar, biraz daha toparladık, guzel dilekleriniz ve dualarınız icin cok sagolun. Kucuk bir badire atlattık diyelim ve insallah bir daha yasanmaz. Sunneti de artık bugün-yarın yaptıracağız insallah, doktorun uygunluk durumuna göre :)
Sizde ne var ne yok? 2 günde neler oldu bana bi ozet gecin bakalım :)
Hadi bakalım, haftaya güzel bir rakam bekliyorum senden. Öyle boş atıp tutmak yok, icraat görelimay bacım 6 aylık hamile gibi karnım 79 çıktımçok şiş karnım sabahtan beri 2 lt su içtim ödemi atayım diye tüh çok üzüldüm
ama biliyorum regliden bu sabah yine güzel başladım
![]()
Tartıldım da aç değildim ya :) tok karnına 71 çıktığıma göre hala 7'lerdeyim galibamorordek ördeğim tartılmadın mı sen? hadi 6'lardan gelsin bildirim.
Hoşbuldum canımmİnşallah hepsini atlatırsınız sorunlarınızın canım. Hoşgeldinnnn![]()
Ayy evet 2 günde neler olmuş meger, ben de simdi okudum. Asıl olay orda dönmüş :)Paylaşım alanında neler dönmüş öyle9. takım en güçlü rakiplerimizdendi, en kısa sürede toparlanırlar inşallah.
Kesinlikle haklısın wendicim,aa aşk olsun, Umut muhabbeti ne zaman sıktı bizi, hayatımız bebişler zaten, Allahım isteyen herkese de versin çocuklarla ilgili her şey hoşumuza gider, aynen devam canım.
Senden de bekliyoruz valla Nilgüncüm, şu listeye gir artık kuzucum amaaaaay kıskandım![]()
Teşekkür ederizzzzfancynancy @Cikilatacanavari kızlar size de kocaman tebrikler, nilgünü de geçmişsiniz şişşttt duymasın
![]()
Ay çok komiksin yaaa, dil pabuç kadar ama motivasyon sıfır, olacak olacak kuzum, reglin geçince daha güzel çıkarsın menülerine, Yeşil çayını falan devam et sen canım benim.hiç duymadımay bırakcam ben bu işleri artık yaşlı başlı kadınım oturup kızıma çeyiz öreyim bari
![]()
Hahah ya sagolun kuzum ne güzel Umut'un koca bir takım teyzesi varKesinlikle haklısın wendicim,morordek umuttan sıkılır mıyız biz hiç
sadece senin mi sanıyorsun 5. takımının bebeği o, ha geldi ha gelecek diye seninle dokuz doğurduk kız
![]()
Di miHahah ya sagolun kuzum ne güzel Umut'un koca bir takım teyzesi var![]()