Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

neyse moralim bozuldu ya akşama gelirim işlerimi yapayım:temizlik:
nilgunum senden bisey rica edicem tatlim 1 hafta boyunca agzina attigin her lokmani bir kenara yaz bize degil yalniz bunlarin icinde yemek pisirirken bile tadina baktiginin tatlim sende benim gibisin ana ve araogunlerde bisey yok ama farkina varmadan surekli biseyler gidiyo mideye bak banuyla ayseye regli de bile catir catir veriyorlar haa bunlari sana yaziyom da kendim yapmiyom benim hatalarim bunlar su aralar gerci okuz gibin yiyom bu hafta tartiya da cikmadim pazar aksami tartilmistim en son midem dolu gene de yedim o derece kotu durum anlayacagin

Ayy evet 2 günde neler olmuş meger, ben de simdi okudum. Asıl olay orda dönmüş :)
Yaa kaptan gecen hafta paylasima eklemeyi unutmus ev tasirken sonrasi kiyamet olmus neyse kizlar kendimize iyi bakalim gerci biz kardes gibi olduk ama resmen ortalik karisti boyle olmasin bizim takim

Yaa kaptan gecen hafta paylasima eklemeyi unutmus ev tasirken sonrasi kiyamet olmus neyse kizlar kendimize iyi bakalim gerci biz kardes gibi olduk ama resmen ortalik karisti boyle olmasin bizim takim
Kaptanım gerçekten bence de bizim takım kardeş gibi, ben buradaki herkesi çok seviyorum, her şeyimi anlatıyorum neredeyse. Her şeyi kaptana yüklememek lazım tabi ki, insanız sonuçta, hiç hesapta olmayan şeyler çıkıyor. Biz de 2 hafta önce neredeyse listeyi yükleyemiyorduk ama 0zlem 0zlem ve wendy wendy hemen listeyi son haline getirmişler sağolsunlar, işte her takımın bu şekilde olması gerek aslında. Paylaşım alanındaki o tavrı ben de yersiz buldum.

Kaptanım gerçekten bence de bizim takım kardeş gibi, ben buradaki herkesi çok seviyorum, her şeyimi anlatıyorum neredeyse. Her şeyi kaptana yüklememek lazım tabi ki, insanız sonuçta, hiç hesapta olmayan şeyler çıkıyor. Biz de 2 hafta önce neredeyse listeyi yükleyemiyorduk ama 0zlem 0zlem ve wendy wendy hemen listeyi son haline getirmişler sağolsunlar, işte her takımın bu şekilde olması gerek aslında. Paylaşım alanındaki o tavrı ben de yersiz buldum.
Bende merakımdan son 4 sayfayı okudum, sanırım birkaç kişinin arasındaki gerilim takıma yansımış :KK43: dediğiniz gibi liste paylaşmak sadece kaptanın görevi olmamalı, herşey insanlar için diye boşuna demiyorlar. Biraz bahaneleri olmuş sanki.
Ayy ben bu takımda olduğum için çok mutluyum gerçekten, herbiriniz çok çok samimisiniz ve herkesi bende çok seviyorum burada. Misal dün marketteydim moni'ye benzeyen bir kadın gördüm hemen aklıma monicanımız Ayşe geldi. İnanın girip size yazmadığım zaman kızlar ne yapıyor acaba diye merak ediyorum. :KK48:

hic bulasmayayim dedim ama dayanamayip paylasima sahurda yazdim yaziyi kizlar hakkinizi helal edin valla ne diyeyim

Bende merakımdan son 4 sayfayı okudum, sanırım birkaç kişinin arasındaki gerilim takıma yansımış :KK43: dediğiniz gibi liste paylaşmak sadece kaptanın görevi olmamalı, herşey insanlar için diye boşuna demiyorlar. Biraz bahaneleri olmuş sanki.
Ayy ben bu takımda olduğum için çok mutluyum gerçekten, herbiriniz çok çok samimisiniz ve herkesi bende çok seviyorum burada. Misal dün marketteydim moni'ye benzeyen bir kadın gördüm hemen aklıma monicanımız Ayşe geldi. İnanın girip size yazmadığım zaman kızlar ne yapıyor acaba diye merak ediyorum. :KK48:
Aynen ferah cim mesela sabah tosoya msj attin geri donus yapmadi tel acmaya korkuyorum acaba oglu gene rahatsizlandi mi diye sizler benim olmayan kizkardeslerimsiniz

Günaydın kızlar, biraz daha toparladık, guzel dilekleriniz ve dualarınız icin cok sagolun. Kucuk bir badire atlattık diyelim ve insallah bir daha yasanmaz. Sunneti de artık bugün-yarın yaptıracağız insallah, doktorun uygunluk durumuna göre :)
Sizde ne var ne yok? 2 günde neler oldu bana bi ozet gecin bakalım :)
Geçmiş olsun Seymacigim ALLAH bir daha böyle badirelerlbadirelere sınamasın. Konu ne bilemiyorum ama her aile de sıkıntı olur. Daha iyi olursunuz inşALLAH :KK15:

Aynen ferah cim mesela sabah tosoya msj attin geri donus yapmadi tel acmaya korkuyorum acaba oglu gene rahatsizlandi mi diye sizler benim olmayan kizkardeslerimsiniz
:KK36: Sizde öylesiniz benim için. Topalsolucan ı bende merak ediyorum hatta oğlunun rahatsızlığının da ne olduğunu. Yoğun bakımdaydı en son değil mi :KK43: Rabbim acil şifalar versin, çocuklarımız hep iyi olsunlar :dua: onların parmağına iğne batsa biz annelerin hayatı duruyor.

IMG_9166.webp nilsub nilsub sinrlendin kendini temizliğe vurdun di mi çatlak rakibim. Bak yeşil çay demledim gel içek :KK50:
Hadi hadi moral bozmak yok, hepimizin oluyor böyle. Kaptanımızın dediği gibi her lokmanı yaz bir kenara bakalım kendin için. Çözmeye çalışalım neden böyle oluyor. Belki de sana yiyeceklerinin içinde bir şey ödem falan yapıyordur. Tuz kullanımın nasıl? Wc her gün sorunsuz mu kuzu?

lydznp lydznp kuzucum şurda son 9 gün kaldı, oruçla kilo vermek cidden zor, bu son günleri sabit atlatsan bile kar, sonra bi başladın mı gidicek hepsi.
InşALLAH canım ya... AKŞAM geç yiyoruz gece kalk ye. Tamam abartmıyorum ama hiç hal kalmıyor yemekten sonra hemen sızıyorum işte dün akşam zorladım kendimi de 2 hareket ettim. Bundan sonrada yapacağım inşALLAH. Bakarsın bayrama kadar birkaç yüz gr gider :KK70:

inşallah kaptanım, senin gitmeni gönlümüz elvermedi bile, gelemesen bile başımızda ol dedik, onlarda toparlansın inşallah en kısa sürede.

canımmm :KK15::KK15:

Az az da olsa gidiyor yaa... hem bize de biraz zaman ver Ramazan bitene kadar değil mi ama :KK53:
belliydi zaten tartının böyle çıkacağı çok minik kaçamak sayılmayacak şeyler oldu ama onların etkisi olamaz çünkü yok denecek kadardılarHoppa
ama 2 gündür yemeklerden sonra kendimi mide ameliyatı olmuşta yediklerim çok gelmiş gibi hissediyorum:işsiz:
listemin dışına çıkmadım hatta yiyemediğim için porsiyonlarımı çok ufalttım:KK72:
ay ne bilim bu hafta da böyle olsun bakalım:KK75:

moni moni moni ablacım yine de tebrikler, 0,5'te olsa gitmiş, belki haftaya derece yaparsın :)
bilmem bakalım:KK60:
hiç duymadım :işsiz: ay bırakcam ben bu işleri artık yaşlı başlı kadınım oturup kızıma çeyiz öreyim bari:KK69:
kız daha ben örmüyorum sana noluyo:KK69:
bozma moralini, regl dönemi oluyo, pazartesi bildirimin güzel olcak işte :)

gidemiyosak moni moni ablacım sorar bizim için; sorarsın dimi moni ablacım, nolur nolur sor.
sorarım tatlım tabiikiHoppa
Hahah ya sagolun kuzum ne güzel Umut'un koca bir takım teyzesi var :KK48:
umutun teyzeleri umutu yer yer:anne::KK200::nazar:
çok şişko değildi dimi:KK70::KK70::KK70:
tasomuz hayırlı haberlerle dönsün inşallah aminn:KK200:
aynen kaptanım hepimiz burada kızkardeşleriz:KK15:

belliydi zaten tartının böyle çıkacağı çok minik kaçamak sayılmayacak şeyler oldu ama onların etkisi olamaz çünkü yok denecek kadardılarHoppa
ama 2 gündür yemeklerden sonra kendimi mide ameliyatı olmuşta yediklerim çok gelmiş gibi hissediyorum:işsiz:
listemin dışına çıkmadım hatta yiyemediğim için porsiyonlarımı çok ufalttım:KK72:
ay ne bilim bu hafta da böyle olsun bakalım:KK75:

bilmem bakalım:KK60:

kız daha ben örmüyorum sana noluyo:KK69:

sorarım tatlım tabiikiHoppa

umutun teyzeleri umutu yer yer:anne::KK200::nazar:

çok şişko değildi dimi:KK70::KK70::KK70:

tasomuz hayırlı haberlerle dönsün inşallah aminn:KK200:
aynen kaptanım hepimiz burada kızkardeşleriz:KK15:
Ay aşkolsun değildi tabisi de. :KK48:

Back
X