Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim kilolardan giden yok hala, ümitsizliğe kapılıyorum :)
Emzirmek istiyosan gel Umut'un süt annesi ol, bazen memeden inmiyor, yardımcı olursun bana :p ama dogurmadan süt nasıl gelecek di mi, tüh :-)
ay severim ben onu bakarım:emir_bebek::KK200::KK200::KK200: kız ay sevesim geldi kız merakta ediyoruz azcık daha büyüsün foto at bak :KK68::KK68::KK68:

kızlar menümü paylaşayım yanlışlık gördüğünüz yerde söyleyin çözemedim ben bu işi:işsiz:

kahvaltı 2 haş yumurta yarım salatalık domates 2 kk peynir 3 zeytin 1 dilim çavdar ekmeği bir tutam maydanoz 2 kupa yeşil çay limonlu

ara sade türk kahvesi

öğlen 2 taze kayısı 1 kepçe yoğurt 1 yk chia biraz tarçın

ara yarım salatalık yarım yk lor (tuzsuz kendi yaptığım)

akşam 2 yumurtadan 1 tabak menemen 1 kupa ayran(çok az zeytinyağı kullandım)

su 2,5 lt bitti yatana kadar içerim birazdaha

spor 45 dk eliptik 60 direnç bandı ile kol 50 ipli ip atlama:spor:

kaşınıyorum canım bende yenilmeye meraklıyım bir sen geçmediydin beni bu gidişle oda olacak:KK70::KK70::KK70:
oy anam anam ölüyorum nilgünnn:işsiz:
45 dk yürüdüm geldim :KK55:
kız sağolasın valla:KK19: ben miskin miskin uyuyacakken sebep oldun çıktım yürüdüm:KK49:hava hafif esintili miss gibiydi iyi geldi:KK28:
ayy çok güldüm:KK70::KK70:geçerim bak dikkat et:süslü:

evet çocuk doğurup:anneadayı: emzirmeyi düşünüyorum :anne: o zaman gidiyo kilolar:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:icrata gel:KK70::KK70::KK70:

benim listeye girmemem takımın hayrına:KK70::KK70::KK70:
İyi ki emziriyorum valla gitmezdi böyle menülere bu kadar kilo kuşum ya. Gerçi kiloları da hamişliklerimde aldım o da ayrı. Neysem ben bıraktırmayayım memeyi 2 yaşına kadar iyisi mi :KK70::KK70:

bir öncesi sonrası fotom bile yok hep aynı:işsiz:
Ay kıyamam yaaaa. Olacak olacak. Kaçamak yapmıyorsun değil mi bizden habersiz kız? Yaptığında da yaz ok?

kızlar menümü paylaşayım yanlışlık gördüğünüz yerde söyleyin çözemedim ben bu işi:işsiz:

kahvaltı 2 haş yumurta yarım salatalık domates 2 kk peynir 3 zeytin 1 dilim çavdar ekmeği bir tutam maydanoz 2 kupa yeşil çay limonlu

ara sade türk kahvesi

öğlen 2 taze kayısı 1 kepçe yoğurt 1 yk chia biraz tarçın

ara yarım salatalık yarım yk lor (tuzsuz kendi yaptığım)

akşam 2 yumurtadan 1 tabak menemen 1 kupa ayran(çok az zeytinyağı kullandım)

su 2,5 lt bitti yatana kadar içerim birazdaha

spor 45 dk eliptik 60 direnç bandı ile kol 50 ipli ip atlama:spor:
Valla menü gayet güzel kuzucum. Öğle ile akşam yemeğinin yerini değiştirseydin daha da iyi olurdu. Acaba sen dukancılardan mısın kız? Biraz proteine ağırlık versen, gerçi sabah akşam 2şer yumurtadan 4 yumurta yemişsin. Karatay teyzeme göre sıkıntı yok ama belki senin bünye sevmiyordur yumurtayı. Sabah 1 tane ye, öğle yemeğini de işte çorba salata veya sebze salata yapsan akşam da ızgara köfte veya kırmızı et veya tavuk, balık yapsan? Biraz kendini denesen Nilgüncüm. Bak mesela süt bana anormal kilo yapıyor, geceleri uyumadan önce süt içerdim, seneler önce bıraktım. Kahvelerimde falan da yarım yağlı kullanıyorum.

Ay bizde ancak geldik yemek yedik çocukları uyut vs herşey bu saate kaldı. Şu kas çalışmaları ı da yapim döncem size
Birde bir makale paylaşıcam kas çalışmakla ilgili. Durun bi bulayım hemen atıyorum.

Back
X