- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #247.621
Kaptanım cocuklar büyüyünce dertleri de büyüyor sanırım cidden. Cok geçmiş olsun ve sana da kolay gelsinSu ara biri cocuk mu dedi bir sure adada yasamak istiyorum tek basima mumkunse ufaklugi aksam dr a goturduk dayanamayip kriptik tonsillit olmus kafayi yiycem yaa dr ant basladi yine aksam 9 dan beei atesi yoktu az once yukselmeye basladi calpol verdim inun yaninda yatiyordum hertarafim tutulmus jendi yatagimuza gectim arkasindan nazli bebe de geldi sonuc 10 dk sonra kustu yatak yirgan temizle yaa
Ben sabah ise gidecem ne halt edecem offf anne olmak cok zor be yaww
Bence de döktür bir an önce, dertler gitsin başından insallahBugun ayarlayabilirsem aksama kursun dokturecehgim bayram sonu demistik ama olmayacak tuz da aldim onu da verecegim allahim artik duzenli beslenmek spor yapmak istiyorum spor yapamiyorum ama kosturmacadan acaip bir yorgunlugum var ilaclarimi duxenli kullanamayinca kabizligim nuksetti gene
Umut paşa ışık sensörü gibi gün agarinca ayakta ama benim o kadar dayanma gücüm olmuyor tabi, annemle dönüşümlü bakıyoruzUmut pasa da uyuyor heralde ordegim de ugramamis