Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla başına mı sonuna mi gelecek ben de bilmiyorum çok düzenliydi jazz bozdu:KK43: 22-23 temmuz düğün de tabi ki yollucam paylasmassam çatlarım :KK70:
Bugün alışveriş yaptım hep 40-42 beden şeyler aldım nasıl mutluyum anlatamam :KK73:
Ayy ben size rüyamı anlatayım benim bir bebegim olmuş cinsiyeti kız emziriyordum sonra biberon verdim sonra dedim ki Ayy emme refleksi azalır kolaya alışmasın diye memeden emzirmeye çalışıyorum zorla 1-2 çekti kafasini kaldırdı ama bu süt soğuk dedi :KK70: ne yapayım içimden soğuk geliyor demek ki dedim burun kivirdi rüyamda 2 günlük bebeden trip yedim ya :KK70: sabah nişanlima anlattım hiç tepkisinı bozmadan anasına çekmiş dedi :KK70::KK70:

:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz: Çok iyiymiş ama ya..
Koptum resmen.
Umut herkesi etkiledi mi ne yaptı :KK45:

Su ara biri cocuk mu dedi bir sure adada yasamak istiyorum tek basima mumkunse ufaklugi aksam dr a goturduk dayanamayip kriptik tonsillit olmus kafayi yiycem yaa dr ant basladi yine aksam 9 dan beei atesi yoktu az once yukselmeye basladi calpol verdim inun yaninda yatiyordum hertarafim tutulmus jendi yatagimuza gectim arkasindan nazli bebe de geldi sonuc 10 dk sonra kustu yatak yirgan temizle yaa
Ben sabah ise gidecem ne halt edecem offf anne olmak cok zor be yaww

Ayy kaptanım.
Valla senin için öyle bir üzülüyorum ki içim gidiyor.
Yazık günah sana.

Bugun ayarlayabilirsem aksama kursun dokturecehgim bayram sonu demistik ama olmayacak tuz da aldim onu da verecegim allahim artik duzenli beslenmek spor yapmak istiyorum spor yapamiyorum ama kosturmacadan acaip bir yorgunlugum var ilaclarimi duxenli kullanamayinca kabizligim nuksetti gene

Kaptanım sen bu kabızlığı nasıl çözmüştün?

babanız nasıl oldu iyi mi şimdi? adanaya yolladım demiştiniz adanalı mısınız kaptanım?
daha iyi oldukca fark varmis bayramda gidince gorecegiz
Yok canim gelin mersinde ucakla adanaya ordan mersine gecti bizim memleket ermenek karaman duydun mu bilmiyorum akdenizde kucuk bir ilce

Evet şu an her sey onun etrafında dönüyor, bundan sonra da böyle olacak muhtemelen :)

Cok iyi yapmışsın kaptanım
ay sorma büyüdükçe daha çok ilgi sevgi istiyorlar :anne: birde kızım büyük ya tabi oğlan ufak diye daha çok dediği oluyo başlıyo siz onu daha çok seviyorsunuz diye deli ediyo beni:KK53:

Back
X