Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla başına mı sonuna mi gelecek ben de bilmiyorum çok düzenliydi jazz bozdu:KK43: 22-23 temmuz düğün de tabi ki yollucam paylasmassam çatlarım :KK70:
Bugün alışveriş yaptım hep 40-42 beden şeyler aldım nasıl mutluyum anlatamam :KK73:
Ayy ben size rüyamı anlatayım benim bir bebegim olmuş cinsiyeti kız emziriyordum sonra biberon verdim sonra dedim ki Ayy emme refleksi azalır kolaya alışmasın diye memeden emzirmeye çalışıyorum zorla 1-2 çekti kafasini kaldırdı ama bu süt soğuk dedi :KK70: ne yapayım içimden soğuk geliyor demek ki dedim burun kivirdi rüyamda 2 günlük bebeden trip yedim ya :KK70: sabah nişanlima anlattım hiç tepkisinı bozmadan anasına çekmiş dedi :KK70::KK70:
Güzel günlerde giy cicilerini çikilatacım. Maşallah, 38 beden alışverişine de çıkarsın inşallah en kısa zamanda :)
Seni acayip tecrübelendirmişiz kuzu, senin rüyandan anladığım bu :KK48::KK48:

19149052_10211335070026504_108158648910600518_n.jpg
Çok iyi :KK48:

günaydın çıtır hatuncuklar:KK3:
yepyeni bir hafta,ortası kadir gecesi bitimi arefe ve cuma, sonu bayram:KK36: hepimiz için hayırlara vesile olsun inşallah Rabbim tüm hayırlı dualarımızı kabul etsin hakkımızda her şeyin hayırlısını versin inşallah:KK200:vücudumuza sağlık sıhhat versin hepimiz fıstık gibi olalım inşallah aminn:dua::dua::dua:
Âmin monican amin inşALLAH

Senin yazdıkların bir yandan, servey fancy benim minnoşlar diğer yandan. bazen ben tıp ilerlediyse aldırsam mi diye düşünüyorum ama sonra vazgeçiyorum :KK48:
Dünyanın en güzel şeyi çocuk. Benim yaşım geçmiş olmasaydı ben 3-4 çocuk yapardım cıvıl cıvıl olsun ev :KK48::KK48::KK48:
Çocuklar kardeşi olunca anne babaya sarmıyor. Kendi aralarında takiliyorlar :rapci:
Yaaa sorma, bunlar bana sarıyor Ayşecim, arkamı dönüyorum kıyamet kopuyor. Çığlıklar, ağlamalar gırla :deli::deli::deli:

Su ara biri cocuk mu dedi bir sure adada yasamak istiyorum tek basima mumkunse ufaklugi aksam dr a goturduk dayanamayip kriptik tonsillit olmus kafayi yiycem yaa dr ant basladi yine aksam 9 dan beei atesi yoktu az once yukselmeye basladi calpol verdim inun yaninda yatiyordum hertarafim tutulmus jendi yatagimuza gectim arkasindan nazli bebe de geldi sonuc 10 dk sonra kustu yatak yirgan temizle yaa
Ben sabah ise gidecem ne halt edecem offf anne olmak cok zor be yaww
Allah kolaylık versin kaptanım :( valla zor iş ama hepimizin anneleri vardı, olmasalar olmazdık deyip gönül rahatlatıyorum :)
Çok çok geçmiş olsun canım.

ay sorma büyüdükçe daha çok ilgi sevgi istiyorlar :anne: birde kızım büyük ya tabi oğlan ufak diye daha çok dediği oluyo başlıyo siz onu daha çok seviyorsunuz diye deli ediyo beni:KK53:
Kış bunların hepsi aynı. Benim oğlana kızın arası 15 yaş. Oğlan kıskançlıktan anneanneye kaçmıştı Zeynep ilk doğduğunda. :KK61:

daha iyi oldukca fark varmis bayramda gidince gorecegiz
Yok canim gelin mersinde ucakla adanaya ordan mersine gecti bizim memleket ermenek karaman duydun mu bilmiyorum akdenizde kucuk bir ilce
Kaptanım benim orada öğretmenlik yapan bi arkadaşım var, çok dedi gel buraya gezmeye diye ama gidemedim. Sanırım bu sene de tayinini isteyecek, nasip olmadı bi türlü.
ALLAH sabır versin canım Umut sünnet oldu diyemi geliyorlar:emir_bebek:
Hem ondan hem de biz bayramda bi yere gidemeyeceğimiz için öncesinde birkaç günlüğüne gelelim demişler...
ay sorma büyüdükçe daha çok ilgi sevgi istiyorlar :anne: birde kızım büyük ya tabi oğlan ufak diye daha çok dediği oluyo başlıyo siz onu daha çok seviyorsunuz diye deli ediyo beni:KK53:
İki çocukta da öyle dertler var tabi, daha o aşamaya benim çok var :KK53:

daha iyi oldukca fark varmis bayramda gidince gorecegiz
Yok canim gelin mersinde ucakla adanaya ordan mersine gecti bizim memleket ermenek karaman duydun mu bilmiyorum akdenizde kucuk bir ilce

duymuştum kaptanım, iyi olmasına sevindim babanızın.

Hem ondan hem de biz bayramda bi yere gidemeyeceğimiz için öncesinde birkaç günlüğüne gelelim demişler...

hahah, 3 noktalı bi cümle olmuş, neler dicem de susuyorum mu bu acaba :)

Back
X