Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merto uyudu kızlar gideyim eliptiğimi yapayım. Kahvaltıdan sonra yapayım dedim çocuklar ayaktayken, önlerine koydum oyuncakları 15 dk yapabildim, arkadaşım gelecek diye mecburen bıraktım. Galiba uyumasını beklemeyeceğim artık spor yapmak için. Uyuduğu zaman kafa dinlerim heyooo. Sabah 30 dk akşam 30 dk yapsam ne olur eliptiği kızlar?

ALLAH yardımcınız olsun. gerçekten sizin işinizde zor. Neyseki şehir dışı yok bu aralar. Şeytan kulağına kurşun...
Aman aysem kimse duymasin sus sehir disina gidemem
Kaptanım benim orada öğretmenlik yapan bi arkadaşım var, çok dedi gel buraya gezmeye diye ama gidemedim. Sanırım bu sene de tayinini isteyecek, nasip olmadı bi türlü.

Hem ondan hem de biz bayramda bi yere gidemeyeceğimiz için öncesinde birkaç günlüğüne gelelim demişler...

İki çocukta da öyle dertler var tabi, daha o aşamaya benim çok var :KK53:
Ailem orda manzara cok guzel kucuk ama ins bir gun beraber gideriz
Bir ara bi telefon muhabbeti dönüyordu. Ne oldu o? Hani kaptana mi özelden yazacaktık?
Fancy yazdi bile ordegim monim nilgunumun hedefin numarasi var bende

15 + 35 toplamda 50 dk eliptik
3 dk squat
12 dk kol ağırlık çalışması

Akşama da karın abs ve plank yapcam kızlar.

Kahvemi demledim, yeşil elmamı da aldım. Aramı yapıyorum. Size yazıyorum ki utanacağım şeyler, cısssslar yemeyeyim. :kahve:

15 + 35 toplamda 50 dk eliptik
3 dk squat
12 dk kol ağırlık çalışması

Akşama da karın abs ve plank yapcam kızlar.

Kahvemi demledim, yeşil elmamı da aldım. Aramı yapıyorum. Size yazıyorum ki utanacağım şeyler, cısssslar yemeyeyim. :kahve:
Ben spor yapamadım boynumdan ama kaçamakta yapmadım

Aman aysem kimse duymasin sus sehir disina gidemem

Ailem orda manzara cok guzel kucuk ama ins bir gun beraber gideriz

Fancy yazdi bile ordegim monim nilgunumun hedefin numarasi var bende
Bende şimdi yazdım. Gerçi ördekimde de vardı numaram şimdi hatırladım. Sevdalı işte.:KK48:

evet okudum o yüzden sormadım seni sıkıştırmayayım diye. ve tabii geçmiş olsun demeyi de unuttum. çok geçmiş olsun nilgüncüğüm. benimde sol omzumda bir sıkıntı var fazla zorlamamaya çalışıyorum.
Sanda geçmiş oldu sevgili rakibeciğim akşam bile yoktu yamuk falan yattım galiba sabah kalkınca tutulmuştu

Back
X