Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ins banum yaa iyilessinler
inşallah bayrama sağlıkla girecekler kaptanım merak etme:KK60:
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Bizim Takımda yine in cin top oynuyor :KK48: Bende sizlere bir bakayım dedim :KK66:
Bayram öncesi kızlar hem oruçtan hemde Bayram telaşından pek uğrayamıyorlar sanırım ama ben geri sayıma başladım :KK70: Bayramdan sonra yoklama alacağım :KK70: gelmeyeni falakaya yatıracağım :KK70:

Yarın yine Ayşeyle büyük günümüz :KK48: Hem hesap vereceğiz hemde bu sefer Bayram sonrasına kadar sanırım 2 haftalık listelerimizi alacağız :21: Bakalım bu sefer nasıl listeler verecek Sibel :KK68: 2 haftalık gazımızı da alalım :KK48:
Bayramlık 99u görmek sanırım hayal olacak ( gerçi elimden geleni yaptım sporda dahil ama sanmıyorum 99u ucundan da olsa göreceğimi ) yinede sıkıntı yok sonuçta Bayram sonrası inşallah garanti :21: geç olsun ama güç olmasın :KK66:

Dün bahçemize gitmiştik ve nasıl yorulduysam şu anda bile hala baldırlarım ağrıyor :KK48: Yarın sabahda çıkamam yürüyüşe hem ölçüm öncesi kaslar şişmesin hemde zaten zaman su gibi akıp geçiyor ancak hazırlanıp gidiyorum :KK66:
Çarşamba sabahı itibaren yine günlük yürüyüşlerimi yapacağım :21: gerçi iki gündür havada kötü ama beni yürümekten alı koymayacak ( şakır şakır yağmadığı sürece çıkacağım :KK66: )
Hedefe daha çabuk ulaşmak için hareket şart :21:
nedense ben bu hafta kilo vermiş olduğumu düşünmüyorum sabah tartı 92 gösterdi :silah:kilo veremeyecek çok bir şey de yapmadım gibi :KK23:ne yapayım bu hafta da böyle olsun:işsiz:

Günaydın minik kuşlar :KK15: nobetten çıktım içim kıpır kıpır ama sanki vücudum dökülüyor :D
Cuma bildirimi icin sanirim serveyle ozlem kaldi herkes yapacak gibi gorunuyor
Cikilatacanavari Cikilatacanavari ayy tatlim seni dun etiketlemeyi unuttum sanirim
Tabiki kaptanım hemşireye bayram tatili mi olurmuş :D:D

Kızlar regl oldum, oofff tatilime de denk gelecek. Acaba önümüzdeki ay geciktirici alıp 4-5 gün ileri attırsam, Eylül'e tarihleri bozulur mu? Komik gelecek size belki ama ben sadece 1 defa kullandım o da düğünümdeydi, balayım falan garanti olsun diye :)
Primolut tavsiye ettiler ama wendy wendy cum özellikle fikirlerini rica edeceğim :KK68:

doğrudur canım, primolut geciktirir.

Back
X