Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kilo bildirimini yapicaktim listeyi goremeyince duzenleyip paylasim dedim Kaptan'ım.Hepimiz bu takımın parcasıyız.Müsait oldukça ilgilenmemiz lazım.:KK19::KK19:
Eline saglik cnm aslinda bu isi tum uyelerin ogrenmesi lazim ama cepten zor olur girenler varsa diye ben size zahmet olmasin demistim ama acikcasi hosumada gitti cnm

***5. Takım 523. Etap***

servey (69,1/ 69.8/ -0.70/- %1.01)
0zlem (73,2/ / /%)sabit
moni (91,7/ / /%)
fancynancy (75,8/ / /%)
Cikilatacanavari (77,9/ / /%)
lydznp (84,8/ / /%)
hedef38beden(81,8/ 81,2/0,6 /0,73%)
TopaLsoLucaNn (66/ / /%)bildirim yapmadi izne ayrilmak istiyor (2017 2. Izin hakkini kullaniyor)

5. Takım Ortalama: %

nilsub (79/ / /%)
morordek (70,5/ / /%)
wendigo (66,3/ / /%)

BuRCuCuKkK (53,0/ / /%)
matilda34 (66,9/ / /%)

Bugün davetiyelerim geldi :KK73:
2017-06-23_00.22.09.webp

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim bugünün hürmetine gönlümüzden geçenleri bizlere tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn

Çok kibar davetiyelerin canım ;) Rabbim ömür boyu mutlu huzurlu ve sağlıklı yıllar nasip etsin ....Aminnnn

Kizlar az sonra memlekete gitmek icin yola cikacagiz liste ile ilgilenemeyebilirim haber vereyim dedim hayirlisi ile sali gun donecegiz

Size hayırlı yolculuklar canım ;) Rabbim kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin...Aminnn
Listeyi merak etme canım ;) kızlar burda var nasılsa olmadı bende gözümü ayırmam buradan :KK66: İçin rahat olsun :KK15:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim bugünün hürmetine gönlümüzden geçenleri bizlere tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn

Çok kibar davetiyelerin canım :KK66: Rabbim ömür boyu mutlu huzurlu ve sağlıklı yıllar nasip etsin ....Aminnnn
Aleyküm selâm Banu. Sana ve herkese hayırlı cumalar. Âmin güzel duaların için

Back
X