Umarım aynı keyifle devam eder canım

Ben okul zamanı hesapta 2 sene Fransızca eğitimi gördüm ama açıkçası çok fazla bir şey kalmadı aklımda sadece bir kaç cümle

gerçi bizim öğretmenimiz genelde sınıfın muzurlarının gazıyla Fransadaki yazlığını anlatıp dururdu

çok yaşlı kır saçlı ve sakin bir hatundu

şimdi hep diyorum keşke o muzurlara uyup güleceğime biraz daha dikkatli çalışsaydım da 3 yabancı dilim olsaydı

Gerçi istesem burada da tekrar ismek kurslarında varsa ücretsiz katılabilirdim ama bu saatten sonra Fransızcayı öğrenip çocuklara sinirlenince Fransızca mı saydırayım

gerek yok
Anammm KOmşummm

Bende 19 senedir Ramideyim ( gerçi hep diyorum fırsatım olsa anında kaçarım diye ama işte eşim doğma büyüme buralı olunca adamcağızı koparmak mümkün değil

)
Bakma kaçardım diyorum ama hala mahalle kültürü olan az semtlerden biri

Dışardan bu son 1 senedir maşallah okadar çok Hintli ve Suriyeli geldi ki bazen biz mi gurbetteyiz diyeceğim neredeyse

hani insanları ayırdığımdan değil ama büyük kızım 7 yaşında bakkala rahat giderken şimdi ufaklığı cesaret edip yollayamıyorum bakışlardan rahatsız olduğum için
YOk bende takılmıyorum arada bir kendi kafasına göre takılıyor ama Sibele gittiğim zaman kendine geliyor Allahtan