Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydinnnn
Dun yoğun olduğum icin hic giremedim. Gecmise pcden devam edeceğim şimdilik bi alıntıları cevaplayayim
şimdi geleyim sorduklarınıza.

şu an tartıldım 78,9 kiloyum kızlar :KK43: boyum 175 cm yani kemiklerim falan iri benim beni gören diyemez 80e yakınsın. ama 55 kilo bile olsam o zamanda hadi canım 55 olamazsın olsan olsan 65 70 derler. nasıl anlatayım boyum kemiğim iriliğim dolayısıyla ben ne yapsam ne şişko görünüyorum ne zayıf :KK70: hedef kilom 65 :KK200:

ama bu beni neden rahatsız ediyor bi kere skolyoz hastasıyım kilom ağrılarımı felaket azdırıyor. ve nişanlım zamanında ben "ya aşkım senin bacakların daha mı ince olsa ya oraya yoğunlaş" dedim diye 30 kilo vermiş bi insan ki ben onun 115 kilo olduğunu inanın bilmiyodum o da benimle aynı yapıda aynı boyda demese inanmazdım. ben ona kilomu söylemiyorum ama aynı zamanda karaciğer rahatsızlığım var korkuyor kilo vermelisin diyor ve spor konusunda çok büyük destek sağlıyor.

uzun uzun anlatıyorum ki siz sanırım hepiniz benden büyük ve tecrübelisiniz yanlışımı bilin düzeltin takıma girersem çünkü nişanlımdan başka kimse destek olmuyor iyisin diyor :KK43: zaten ona da 72 kiloyum aşkım çikolata valla yemedim aşkım hep yalan söylüyorum utanıyorum :KK70:

şimdi benim en büyük düşmanım çikolata mutlaka günde en az 2-3 yiyorum. mutfakta çok iyi yemek yapıyorum yaptığımdan iyi yiyorum ve inanın beni yemek yerken gören acıkıyor yani yiyesi yoksa yiyor öyle güzel iştahım :KK43: doymak ne bilmiyorum yavaş yavaş akşama kadar durmadan yiyebilirim sorun yok :KK70: kola çok tüketiyorum zaten karaciğerimi çikolata kola bitirdi.

makarna pilav(pirinç) aç kalmamışsam yemem. ekmek beyaz ekmek seviyorum ve malesef suyla aram yok :KK43:

boyum:175
kilom:78,9
göğüs:97
göbek:95 :KK43:
bel:82
kalça:102
üst bacak:92
sağ baldır:40
sağ üst:60
sol baldır:40
sol üst:62
sağ pazu:34 :KK43:
sol pazu:33 :KK43:
hedef kilom:KK19:KK200:
Oh oh oh olmaması gereken her şey var. Beyaz ekmek nooooo
Kola zaten noooo eger cok bağımlısıyım diyorsan bari zero iç alışana kadar
Çikolatanın da fazlası zarar, tatlı krizinde 1-2 bar bitter yiyebilirsin..
Sen benden cok ceza alacaksın gibi duruyor :)
Bugünkü menum
Sabah 3 dilim sucuk, 2 ekmek, peynir, 5 zeytin, 2 salatalık 1 biber, 1 sb çay

Ara üzüm, yeşil elma

Öğle disardaydik bişey yemek istemedi canım
Aksam yemegi 19.30 gibi 8 tane hamsi bol salata.
Kaçamak 20.00 gibi 2 kepçe aşure :olamaz:
Su 2 lt
Hafta sonu eşim evde olunca düzen olmuyor hiç bişey yapamıyorum. Bu yüzden pazartesi arti çıkıyorum. Ama hafta ici telafi ediyorum cuma eksiye geçiyorum.
2 kepçe aşure ve spor yok ve biz yarıştayız. 200 ip atlama ve 30 dakika yürüyüş ceza yazdım sana.

Kahvaltıyı hemen yazıyor muyuz yoksa akşam toplu halde mi?

Toplu halde Senacım.

Kızlaaar bugün şekersiz 21 gün denemesi yapmaya karar verdim. Benim gibi çikolatakolik bünyeler için imkansız gerçi ama ne dersiniz detoks sayılır mı :KK70: :KK70:

Oyy, büyük adım.
Bu bana çok fazla. :dondurma:

Hayırdır canım?

Sorma ya Ayşecim.
Tam keyif yapmak üzereyken işlerle ilgili bir güvenlik sorunu çıktı.
Saat15-16 civarı bir şeydi ve gece 12'ye kadar uğraştık.
Bu süreçte yemek yemeyi bırak, su bile içmemişiz.
O esnada eşimin telefonu bozuldu. Arka arkaya teknolojik aletlerde sıkıntılar çıktı.
Bir ara elektrikler falan gitti. Allahtan jenaratör vardı.
O kadar saçma bir gündü kü, artık sinirden ağlamak üzeredeydim neredeyse.

Burada dil öğrenmek Türkiye de öğrenmeye benzemiyor ve o fark da benim okula kolay alışmamı sağladı.. hiç bir zaman bir değişikliğe bu kadar kolay adapte olmadım.. üstelik bu bir de tamamen Fransız olduğum bir konu :)))genel olarak eğitim sistemi farklı zaten. Çok hakim olduğum bir konu değil ama arkadaşlarımızın okula giden çocuklarına baktıkça gördüğüm bu..

Herkes Fransızca konuşunca öğrenmenin çok daha kolay olduğunu düşünüyorum ama yanılıyor muyum Denizcim?
Valla, beni dil öğrenmeye özendiriyorsun.
İngilizcem bile tam anlamı ile kendimi idare etmiyor.
Kullanmadıkça da eriyor tabi.

Istanbul metrosu? Öyle isimler mi vermişler metrolara :KK57:

Otobüs diye hayal etmiştim bençç

Dayım hala Raminin esnafıdır, Yılmaz pastanesi ali amcalar köylümüzdür ananemler falan hala ramide Serdar kuaförün sokağında oturuyolar. Siz annemi falan yüzde yüz tanıyorsunuzdur. Hacıali paşanın hacıali paşa olduğu zamanlarda mezun oldum oradan :))

Valla simayen çoğu insanı tanırım ama öyle ismen yada görüşmüşlüğüm yok kimseyle :KK48: yoğun insanım :KK70: :KK70: :KK70: Salı çarşamba sabah spora gidiyorum öğleden sonrada kuzumu yüzmeye götürüyorum :KK66: cuma zaten diyetisyen günüm o zamanda atıyorum kendimi dışarı :KK48: Pazartesi çarşamba bana kalıyor o zamanda temizlikle boğuşuyorum işte :KK48:
Beni belki görüntü olarak tanırlar ama rahmetli KPm en eski Ramililerden :KK70: neredeyse Raminin kuruluşundan beri diyeceğim neredeyse :KK70: tabi okadar değildir de hani tanımayan yok desem yeridir :KK66:

günaydınlarrrr
geçmişi ancak okudum kızlar haftasonu da maşallah konuşmusunuz
oynakbasi34 oynakbasi34 banum misafirliği kazasız atlatmana sevindim
kızlar benden de güzel haber cuma 73,8 oln kilom wc sorunu olmasına rağmen 73,4 idi

Canım çok sevindim senin adına :KK66: inşallah cumaya kadar daha da az olur :KK60:

Ah gülüüüüm keşke ama ben Eyüp’te oturuyorum. Babam Levente kadar bırakıyor sağolsun yolunun üstü diye. Ben Piri Reiste okuyorum Tuzla da o yüzden :KK70: ama buralar bana korkunç geliyor hele karda kışta yolda kalırsam valla ararım sizi iyi oldu bu :KK70: eve gidene kadar tatlı alır size gelirim :KK70:
Tatlı alır gelirmiş, seni zorla diyet moduna sokmak bana düştü galiba. Yok öyle tatlı matlı, git şeker orucu yap bakayım :)
Ben 81 çıktım tam regli artısı olabilir mi
Ooo süper gidiyormuş detoksçu hatun, aynen devam :p
69,5 kg yanı 1.1 kg artıdayım:spor:
Paxartesı tartısında bıle 7 lı rakam gormemek muthıssssss
Veysisim hissediyorum bu cuma fırtına gibi eseceksin tartıda. Pazartesi +1,1 ise sadece cumayı düsünemiyorum :) Bak yenilmeyelim bu detoksculara yoksa Nilgün'ün dilinden kurtulamayız :KK53:
Burada dil öğrenmek Türkiye de öğrenmeye benzemiyor ve o fark da benim okula kolay alışmamı sağladı.. hiç bir zaman bir değişikliğe bu kadar kolay adapte olmadım.. üstelik bu bir de tamamen Fransız olduğum bir konu :)))genel olarak eğitim sistemi farklı zaten. Çok hakim olduğum bir konu değil ama arkadaşlarımızın okula giden çocuklarına baktıkça gördüğüm bu..
Ya evet ben de merak ettim nasıl öğretiyorlar yeni bir dili mesela :) Yerinde öğrenmek süper bir şey olmalı.
Günaydın kızlar
moni moni bugünkü kilom 56.5 yani +400 deyim
Haftasonu ne yazikki düzenli olamıyorum yediklerime fazla dikkat edemiyorum ve su icemiyorum pazartesiden itibaren tekrar düzene giriyor hersey
:sinirli::sinirli::sinirli:
Cumaya eksi gelinecek o kadar! Hem de güzel bi eksi.

Tatlı alır gelirmiş, seni zorla diyet moduna sokmak bana düştü galiba. Yok öyle tatlı matlı, git şeker orucu yap bakayım :)

Veysisim hissediyorum bu cuma fırtına gibi eseceksin tartıda. Pazartesi +1,1 ise sadece cumayı düsünemiyorum :) Bak yenilmeyelim bu detoksculara yoksa Nilgün'ün dilinden kurtulamayız :KK53:

Ya evet ben de merak ettim nasıl öğretiyorlar yeni bir dili mesela :) Yerinde öğrenmek süper bir şey olmalı.

Cezalar başlamış:)
Ay ne varmış+400 ben bugün silkerim hıhhh:P

Tatlı? Bu iş belki Fatih abinin hoşuna gidebilir ama kapıyı ben acarsam kovulma sebebin olur. Ona göre dikkatli gel :KK70:

Ahahaja tatlıyı alırım ben yemek zorunda değiliz çoluk çocuk yesin evde ben kendim yerim diye demedim :D karsa kışta tuzladan eve gidemeyince kalacak yer bulmuş olacağım kapıda yatsam da olur :D

Ahahaja tatlıyı alırım ben yemek zorunda değiliz çoluk çocuk yesin evde ben kendim yerim diye demedim :KK70: karsa kışta tuzladan eve gidemeyince kalacak yer bulmuş olacağım kapıda yatsam da olur :KK70:
hoşgeldin tatlım ben takım kaptanıyım arkadaşlar güzel açıklamışlar olayı sana sen de bizdensiz artık

selam şekerlerim evimde olmak harika bir duygu oh miss:KK36:

doğum günüm, mesajlarınız için çok çok teşekkür ederim :KK200:

2 günlük yalova ziyareti ve doğum günüm çok zararlı geçmedi şükür.
nişan da çok çok ince 1 dilim pasta düştü şansıma:KK48:
elticim de aşure yapmış 2 ayrı zaman da 3 er kaşık yedim,şekeri de çok azdı,yine 2 ayrı zamanda 1 er minnak dilim baklavanın köşesinden ev baklavası yedim.
gece eve döndüğümde oğulcuklarım ve gelinim bana pasta ve kurabiye almışlar,3 adet minnak kurabiye ve büyük bir dilim pasta yedim kremalarını ayırıp.
özetle bana 2 günün tartıda faturası: +700gr olarak yansıdı ki içinde ödem de vardırHoppa

Kızlar günaydın :halay:
Hayırlı haftalar olsun. Ben her hafta içi olduğu gibi bugün de 5:00 de kalktım. Kahvaltımı ettim. Giyindim saçımı başımı yaptım vee 5:35 de evden çıktım canım babam durağa bıraktı :KK70: 5:50de efsaaane otobüs 500T de online ım :KK70: binen varsa selam çaksın :KK70: :KK70:
Musssmutlu sorunsuz bir Pazartesi olsun umarım :halay::KK37:
hoşgeldin tatlım:KK200: ben ayşe .
enerjin çok yüksek bayıldım sana maşallah:nazar::KK60:

Son düzenleme:
Canim biraz bahsetsene egitimden:KK39:
Hemen ilk aklıma gelen geriye tartan çantaları yok mesela.. oyun oynayarak eğlenerek öğreniyorlar.. bizdeki gibi hızlı hızlı geçip, tekrar tekrar aynı konuları görmüyorlar muhtemelen.. sakin sindirerek gidiyorlar diye biliyorum.
Istanbul metrosu? Öyle isimler mi vermişler metrolara :KK57:
yok o ismi ben taktım. Çok kalabalık olunca İstabul metrosu diyorum. Burada trenler metrolar genelde boş oluyor çok doluysa bana İstanbul’u hatırlatıyor :))
Toplu halde Senacım.

Oyy, büyük adım.
Bu bana çok fazla. :dondurma:

Sorma ya Ayşecim.
Tam keyif yapmak üzereyken işlerle ilgili bir güvenlik sorunu çıktı.
Saat15-16 civarı bir şeydi ve gece 12'ye kadar uğraştık.
Bu süreçte yemek yemeyi bırak, su bile içmemişiz.
O esnada eşimin telefonu bozuldu. Arka arkaya teknolojik aletlerde sıkıntılar çıktı.
Bir ara elektrikler falan gitti. Allahtan jenaratör vardı.
O kadar saçma bir gündü kü, artık sinirden ağlamak üzeredeydim neredeyse.

Herkes Fransızca konuşunca öğrenmenin çok daha kolay olduğunu düşünüyorum ama yanılıyor muyum Denizcim?
Valla, beni dil öğrenmeye özendiriyorsun.
İngilizcem bile tam anlamı ile kendimi idare etmiyor.
Kullanmadıkça da eriyor tabi.

Otobüs diye hayal etmiştim bençç
evet okulda hep Fransızca olması çok iyi oluyor. Çünkü kendi sosyal ortamımızda ister istemez Türkçeye dönüyoruz. Derste de bazen İngilizce konuşmalar oluyor ama bu haftadan itibaren başka dil konuşan ceza olarak para ödüyor :)

Ah gülüüüüm keşke ama ben Eyüp’te oturuyorum. Babam Levente kadar bırakıyor sağolsun yolunun üstü diye. Ben Piri Reiste okuyorum Tuzla da o yüzden :KK70: ama buralar bana korkunç geliyor hele karda kışta yolda kalırsam valla ararım sizi iyi oldu bu :KK70: eve gidene kadar tatlı alır size gelirim :KK70:
Bak hic diyo mu yesilcay icmeye gelirim.. ayip ayip sen bizi ne sandin :KK12::63::KK53: :D

:sampiyon:6 EKİM HAFTALIK HEDEF LİSTESİ:sampiyon:

toplight toplight >>73,8 >>72,9

servey servey >>68,4>>67,9

inatettimolacak inatettimolacak >>60,2>>59,9

moni moni >>83,5>>82,5

fancynancy fancynancy >>75,1>> 74

lydznp lydznp >>84,5 >> 83,5

dennisgo dennisgo >>67,4>>66,4

morordek morordek >>65,6>> 65,5

nilsub nilsub >>80,6>>79,9

wendy wendy >>69,2>> 67,5

0zlem 0zlem >>76,5>>74,9

Dirilisci hatun Dirilisci hatun >>80,1>>muaf

kaanin annesi kaanin annesi >>56>>55

hedef38beden hedef38beden >>76,9>>75,9

S ssenaa1907 >>78 >>??

@Egeliegeli >>63,8>> 64,2:anneadayı::KK200::nazar:

78,9 şu an kilom ve regl olduğum içiiiiiin bu hafta hedefim 77,9 olsun bari :KK200:

Fransızca telaffuzu zor bir dil ya, bazı ülkelerin alfabesinde ü yok mesela, söyletmeye çalışıyor o tü diyor öğrenci tu diyor. Takılıyor ve söyleyemiyor ya sağdan soldan söyleyebilenler de müdahale ediyor önce onları susturuyor. Sonra da başlıyor dö dedirtmeye, alfabesinde ö olduğunu nereden biliyor hiç bir fikrim yok. Karşı taraf dö derken bir kaç kez bir bakıyorsun tü de diyor. Mesela bende r ler sıkıntı. Genizden söylüyorlar ya yani bana r ile ilgili telafuz tekrarları yaptırıyor. Bir de böyle on kere yirmi kere söyletiyor sonra da böyle olması normal çünkü iki dil tamamen farklı diyorlar..her zaman pozitifler ve çok tecrübeliler. Bir de şöyle durumları var diyelim sen pelteksin. S leri söyleyemiyorsun, önce okula senin için ses terapisti geliyor.onunla çalışıyorsun Çözülmezse sorun seni başka okula alıyorlar özel eğitim için.

Fransızca telaffuzu zor bir dil ya, bazı ülkelerin alfabesinde ü yok mesela, söyletmeye çalışıyor o tü diyor öğrenci tu diyor. Takılıyor ve söyleyemiyor ya sağdan soldan söyleyebilenler de müdahale ediyor önce onları susturuyor. Sonra da başlıyor dö dedirtmeye, alfabesinde ö olduğunu nereden biliyor hiç bir fikrim yok. Karşı taraf dö derken bir kaç kez bir bakıyorsun tü de diyor. Mesela bende r ler sıkıntı. Genizden söylüyorlar ya yani bana r ile ilgili telafuz tekrarları yaptırıyor. Bir de böyle on kere yirmi kere söyletiyor sonra da böyle olması normal çünkü iki dil tamamen farklı diyorlar..her zaman pozitifler ve çok tecrübeliler. Bir de şöyle durumları var diyelim sen pelteksin. S leri söyleyemiyorsun, önce okula senin için ses terapisti geliyor.onunla çalışıyorsun Çözülmezse sorun seni başka okula alıyorlar özel eğitim için.
morordek morordek bir de tiyatral yetenekleri var bence. Sana bir şeyi anlatmak için rol yapıyorlar. Dans ediyor yerde sürünüyor kaşı gözü ayrı oynuyor :) Öyle olmazsa resmediyorlar. Direk sözlükten bakmanı istemiyorlar. Hiç bir şekilde anlamamışsan en son sözlükten baktırıyorlar :) ama ilk yardımcıları sözlük değil..

Back
X