Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba kızlar menüm dennisgo dennisgo wendy wendy

Kalkınca 500ml su 2 ceviz

Kahvaltı
Klasik tbe peynirli sandviç

Ara sade kahve

Öğlen
Sulu köftenin 5 minik köftesi
Bol salata

Ara
1 armut

Akşam
180gr balık bol salata
2dilim tbe

Toplamda
3.6lt su
30dk yürüyüş. fancynancy fancynancy
Afiyet olsun canım sen bu cevizi akşamdan suya koyuyor musun? Sabah direk kuru mu yiyorsun. Ben yaş ceviz sevdiğim için sabah yersem akşamdan suya koyuyorum suyunu da içiyorum kendini de yaş ceviz gibi yiyorum çok güzel oluyor

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün akşam gün faslından sonra geç saatte arkadaşım kahve içmeye geldi :KK66: eşimde onun eşinin yanına dükkana gitmişti en son saat 21:00de telefon açtı çayı koyun biz geliyoruz diye :KK53:
Çok güzel sohbet ettik ve cidden her ikisinide çok severim ama eşimin paso çay içeceği tutunca bir an sık adamın gırtlağını dedi şeytan :KK70: len zaten bütün gün yorulmuşum bari sen az çay iç ama yok :KK70:

Şaka bir yana ama şükür dün sabah gördüğüm o çok az artı bu sabah eksiye dönmüş :21: demekki kaçamaksız ve bol suyla devam etmiş olmam süper oldu :KK66:
İnşallah cumaya kadar aynı istikrarla devam edeceğim :spor:

Ben göremedim. Önceden görürdüm:KK43:

Bir daha dene istersen canım baktım tekrar ayarlara ;)

Bana hasta olacaksın diyorlar ya ay ne gülüyorum. Bugün de kötüyüm diye babam kısa sürede çok kilo verdin acaba ondan mı diyordu. Yarım saat ip atlamana ne gerek var diye azarı yedim. sanırım eve gidince babam bana hamburger ısmarlayacak üstüne de dondurmalı kadayıf :))
Hadi babanı anlarım ya komşu teyzeler, ablalar.... 2 ayda 4 kilo alıp 2 kilo vermisim bana diyor (83 kilo birine diyor) çok kilo verdim hasta olacaksın diye. Eşi ve kızı kızdı kadına ne hasta olacak canım sağlık için gerekli. Bütün zayıflar hasta mı dedi. Kadın sustu. Ben diyet ve spor yaparım ayda 4 kilo anca veririm. Kadın 1 hafta goji berry yer 4 kilo verir. Ama nedense benim verdiğim kilo belli olur onun ki olmaz. Kadın benim kadar birşey ama 70 kilo oldum der. Doktora gitmiş. Sende 1 gr yağ yok. Onlar hep kas demiş. Evet Türk kası :KK70::KK70::KK70:

Afiyet olsun canım sen bu cevizi akşamdan suya koyuyor musun? Sabah direk kuru mu yiyorsun. Ben yaş ceviz sevdiğim için sabah yersem akşamdan suya koyuyorum suyunu da içiyorum kendini de yaş ceviz gibi yiyorum çok güzel oluyor
Sagol canim. Unutmazsam oyle yapıyorum. Bende yaş ceviz severim. Ama genelde de unutuyorum :110:

Dün akşam gün faslından sonra geç saatte arkadaşım kahve içmeye geldi :KK66: eşimde onun eşinin yanına dükkana gitmişti en son saat 21:00de telefon açtı çayı koyun biz geliyoruz diye :KK53:
Çok güzel sohbet ettik ve cidden her ikisinide çok severim ama eşimin paso çay içeceği tutunca bir an sık adamın gırtlağını dedi şeytan :KK70: len zaten bütün gün yorulmuşum bari sen az çay iç ama yok :KK70:

Şaka bir yana ama şükür dün sabah gördüğüm o çok az artı bu sabah eksiye dönmüş :21: demekki kaçamaksız ve bol suyla devam etmiş olmam süper oldu :KK66:

Bir daha dene istersen canım baktım tekrar ayarlara :KK66:
Aleyküm selâm Banu,
Bu kocaların hepsini bir yere mi toplasak. Hepsi bir alem bunların. :KK48::KK48:

Bir daha dene istersen canım baktım tekrar ayarlara :KK66:
Banu süper değişim. Gerçi seninde benim gibi evrimlerin olmuş zayıflıktan obezlige ve tekrar zayıflığa dönüş. Sen bunu başarıyorsun. InşALLAH en kısa sürede hedefine ulaşırsın. :KK36::KK60:

Banu süper değişim. Gerçi seninde benim gibi evrimlerin olmuş zayıflıktan obezlige ve tekrar zayıflığa dönüş. Sen bunu başarıyorsun. InşALLAH en kısa sürede hedefine ulaşırsın. :KK36::KK60:

Aminnn inşallah hepbirlikte o hedeflere ulaşacağız sonrada gelen yeni arkadaşlara yarenlik yapıp onlarında hedeflerine ulaşmaya yardımcı olacağız :21::21::21::21:

Günaydınlar,
Diyetisyenimin tartısında 96,9 kg çıktığım gün evde 97,2 çıkmıştım Tefal tartımda.
Bunun için kilo bildiriminde bulunurken evdeki tartımı baz almamın daha doğru olacağını düşündüm. Merhabalar toplight toplight , morordek morordek , inatettim inatettim , Grup yöneticisi ve yardımcısı tüm arkadaşlarım, sizleri bilgilendirmek istedim.@moni sanırım siz grup kilo tablomuzu hazırluyordunuz, değil mi? Bugün tartıldığımda kilom aynıydı. Son güncel kilomu 97,2 kg olarak değiştirebilir misiniz?
Gününüz güzel geçsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün yediklerimi paylaşayım:
Sabah (07:30)
2 kibrit kutusu light beyaz peynir
5 siyah zeytin
Domates
1/2 dilim tam buğday ekmeği

Ara Öğün (10:00)
1 paket greta zeytinli kraker (126 kcal)

Öğlen (13:30)
Tavuk göğüs salata (1 y.k. zeytinyağı ile)
1 büyük boy ayran

Akşam (19:30)
Biftek (200 gr)
Domates
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara Öğün
Üzüm
(Meyvemi biraz geç saatte yiyebildim maalesef. Normalde 21:30'dan sonra bir şey yemememi önermişti diyetisyenim.)

Bugün sabah kahvaltım,
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kibrit kutusu light beyaz peynir
Domates
1 dilim ekmek

Ara öğünde Türk kahvesi içtim.

Gününüz güzel geçsin. İşlerinizde kolay gelsin arkadaşlar.:kahve::hamarat::bicak::anne::spor::temizlik::KK69::KK5:

Gunaydınlar
Günaydınlar,
Diyetisyenimin tartısında 96,9 kg çıktığım gün evde 97,2 çıkmıştım Tefal tartımda.
Bunun için kilo bildiriminde bulunurken evdeki tartımı baz almamın daha doğru olacağını düşündüm. Merhabalar toplight toplight , morordek morordek , inatettim inatettim , Grup yöneticisi ve yardımcısı tüm arkadaşlarım, sizleri bilgilendirmek istedim.@moni sanırım siz grup kilo tablomuzu hazırluyordunuz, değil mi? Bugün tartıldığımda kilom aynıydı. Son güncel kilomu 97,2 kg olarak değiştirebilir misiniz?
Gününüz güzel geçsin.
Güncel kilonu düzelttim. O zaman başlangıç kilona da 0,3 eklemek gerek degil mi? 97,8 demiştin onu da 98,1 olarak güncelliyorum?

Gunaydınlar

Güncel kilonu düzelttim. O zaman başlangıç kilona da 0,3 eklemek gerek degil mi? 97,8 demiştin onu da 98,1 olarak güncelliyorum?
Merhaba morordek morordek ,
Yok, hayır. Güncellemenize gerek yok.
97,8 evdeki tartımda tartıldığım kilomdu.
Bu gruba üye olacağım zaman evde tartılıp yazmıştım.
Başlangıç kilom 97,8 kg idi.
97,8 kg'den 97,2 kg'a düşmüşüm. (97,2 kg da evdeki tartımdaki güncel kilom):KK54::KK200:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba morordek morordek ,
Yok, hayır. Güncellemenize gerek yok.
97,8 evdeki tartımda tartıldığım kilomdu.
Bu gruba üye olacağım zaman evde tartılıp yazmıştım.
Başlangıç kilom 97,8 kg idi.
97,8 kg'den 97,2 kg'a düşmüşüm. (97,2 kg da evdeki tartımdaki güncel kilom):KK54::KK200:
Tamamdır :)

Bugünkü menüm

Sabah ; 2 dilim ekmek, 2 dilim light kaşar, 5 zeytin, domates salatalık biber maydanoz

Ara ; şekersiz sütsüz kahve

Öğlen : 1 dilim ekmek 3 köfte kadar et salata

Ara ; 1 mandalina 10 badem

Akşam 1 dilim ekmek, 6 kaşık mantar sote

Ara ; kayısılı activia +2 kaşık yulaf ezmesi

En az3 litre su.daha fazla olabilir bu 2 litre içtim çünkü.
1 Yeşilçay 2 hibiskus 2 kahve
Spor ; toplam 1 saat yürüyüş fancynancy fancynancy

Bugünkü menüm

Sabah ; 2 dilim ekmek, 2 dilim light kaşar, 5 zeytin, domates salatalık biber maydanoz

Ara ; şekersiz sütsüz kahve

Öğlen : 1 dilim ekmek 3 köfte kadar et salata

Ara ; 1 mandalina 10 badem

Akşam 1 dilim ekmek, 6 kaşık mantar sote

Ara ; kayısılı activia +2 kaşık yulaf ezmesi

En az3 litre su.daha fazla olabilir bu 2 litre içtim çünkü.
1 Yeşilçay 2 hibiskus 2 kahve
Spor ; toplam 1 saat yürüyüş fancynancy fancynancy

yine harikasın canım :KK15:

Merhaba bayanlarrr.. wendy wendy nasil gidiyor diyet? Hep birlikte biseyler yapinca daha verimliydik sanki!

ehh bişiler yapmaya çalışıyorum canım, kesinlikle birlikte yapmak daha zevkliydi, gerçi kızları bezdirdik sanırım detoks detoks diyerek ama.

yine harikasın canım :KK15:

ehh bişiler yapmaya çalışıyorum canım, kesinlikle birlikte yapmak daha zevkliydi, gerçi kızları bezdirdik sanırım detoks detoks diyerek ama.
Amacimiz belliydi canim bezmemislerdir gayet guzel ve kacamaksiz bir haftaydi. Onumde en sevdigim yiyecekler olsa bile yemiyordum. Ama su an benim aklima biseyler yemek geliyor.
Yani o sekilde daha verimliydik.
Varsa onerecegin bisey carsamba persembe yapalim birlikte?

selam kızlar sabahtan beri işyerinde odam boyandı yerime yeni geldim sayfalarca yazılmıştır dedim ama pek uğrayan olmamış kızcelerim benim moral motivasyonum tavan yapıyor listeye girmeme 3 kg var bir an önce bu kg yu verip listeye girip ikinci defa mezuniyet için başvuracağım yılbaşı hedefim 65 ve ya biraz daha altı ama yılbaşından önce gelirim diye düşünüyorum

Back
X