Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar sabahtan beri işyerinde odam boyandı yerime yeni geldim sayfalarca yazılmıştır dedim ama pek uğrayan olmamış kızcelerim benim moral motivasyonum tavan yapıyor listeye girmeme 3 kg var bir an önce bu kg yu verip listeye girip ikinci defa mezuniyet için başvuracağım yılbaşı hedefim 65 ve ya biraz daha altı ama yılbaşından önce gelirim diye düşünüyorum
Benimde yılbası hedefim 65. Şuanki kilom 75.. Bakalim yilbasina kadar kac kilo verecegiz??:KK19:

ehh bişiler yapmaya çalışıyorum canım, kesinlikle birlikte yapmak daha zevkliydi, gerçi kızları bezdirdik sanırım detoks detoks diyerek ama.
Yok canım siz motive olmuşken devam edin bence. Hem sürekli detoks yapacak değilsiniz ya :) Kenarından kıyısından biz de faydalanırız hem :)
selam kızlar sabahtan beri işyerinde odam boyandı yerime yeni geldim sayfalarca yazılmıştır dedim ama pek uğrayan olmamış kızcelerim benim moral motivasyonum tavan yapıyor listeye girmeme 3 kg var bir an önce bu kg yu verip listeye girip ikinci defa mezuniyet için başvuracağım yılbaşı hedefim 65 ve ya biraz daha altı ama yılbaşından önce gelirim diye düşünüyorum
Kaptanım seni de çok motive görüyorum, inşallah 2. kez mezuniyetini göreceğiz :)

Ben de artık Umut'un 6 aylık olmasına az kaldığı için yavaştan lohusalık modundan çıkıp kilo verme moduna girsem iyi olacak :)

0zlem 0zlem , wendy wendy çarşamba perşembe için bir diyet bulsanız cuma günü tartıda belki daha iyi sonuç alırsınız
Bu ara kabızlık sorunum tekrardan basladı bu cok rahatsizlik veriyor bana ve kilomuda etkiliyor.:işsiz:
4-5 gun oldu wc ye gecmiyorum ve bugun 1 kilo fazla ciktim tartida :KK43:
Öglen kayısılı form cayi ictim insallah yarina kadar etkisini gosterir.:KK51:

Bu ara kabızlık sorunum tekrardan basladı bu cok rahatsizlik veriyor bana ve kilomuda etkiliyor.:işsiz:
özlem suyu ne kadar içiyorsun menüne bakmadım gerçi de ben dün 3,5 lt civarı içtim bir de kuru kayısı ve erik kurusu sende işe yarayabilir bana yaramıyor ama seninki kronik değil sanırım

Yok canım siz motive olmuşken devam edin bence. Hem sürekli detoks yapacak değilsiniz ya :) Kenarından kıyısından biz de faydalanırız hem :)

Kaptanım seni de çok motive görüyorum, inşallah 2. kez mezuniyetini göreceğiz :)

Ben de artık Umut'un 6 aylık olmasına az kaldığı için yavaştan lohusalık modundan çıkıp kilo verme moduna girsem iyi olacak :)
ordeğim canım yeter artık dedim bu kilolarda fazlası ile koruma yaptım yaklaşık 3 aydır 100 gr aşağı 100 gr yukarı aynı kilodayım öyle olunca sıkıldım ve mezun olma niyetindeyim açıkcası menopoza girmeden su kg sorununu halletmek istiyorum zayıf bir insan olarak menapoza gireyim ki bana artısı olsun

Kaptan bizim yarışa katıl. Motivasyon boşa gitmesin. Ilk kim listeye girecek?:rapci:
fancynancy fancynancy
nilsub nilsub
lydznp lydznp
toplight toplight
0zlem 0zlem
:KK55::KK55::KK55:
Liste dışı arkadaşlardan katılmak isteyeler buyursunlar. wendy wendy sen hariç. sen listeye girer girmez mezun olacağın için sen mezuniyet yarışına katıl bebeğim :KK15:

Amacimiz belliydi canim bezmemislerdir gayet guzel ve kacamaksiz bir haftaydi. Onumde en sevdigim yiyecekler olsa bile yemiyordum. Ama su an benim aklima biseyler yemek geliyor.
Yani o sekilde daha verimliydik.
Varsa onerecegin bisey carsamba persembe yapalim birlikte?

Olur canım, ne yapsak ki? Birlikte İsveç yapalım Özlem kızlar duymasın :)

0zlem 0zlem , wendy wendy çarşamba perşembe için bir diyet bulsanız cuma günü tartıda belki daha iyi sonuç alırsınız

Önerin var mı canım?

Kaptan bizim yarışa katıl. Motivasyon boşa gitmesin. Ilk kim listeye girecek?:rapci:
fancynancy fancynancy
nilsub nilsub
lydznp lydznp
toplight toplight
0zlem 0zlem
:KK55::KK55::KK55:
Liste dışı arkadaşlardan katılmak isteyeler buyursunlar. wendy wendy sen hariç. sen listeye girer girmez mezun olacağın için sen mezuniyet yarışına katıl bebeğim :KK15:

Evet canım inşallah. Mezuniyet yarışı uyar bana :)

Önerin var mı canım?

Hiç duymadım. Duymak istemiyorum. Heleki menü bakanı sen nasıl böyle sağlıksız bir diyet önerebilirsin :sinirli:

özlem suyu ne kadar içiyorsun menüne bakmadım gerçi de ben dün 3,5 lt civarı içtim bir de kuru kayısı ve erik kurusu sende işe yarayabilir bana yaramıyor ama seninki kronik değil sanırım
Su 3 L icerim. 2 L'nin altina inmez...
Bende kilo aldiktan sonra kabizlik olmaya basladi. Ve bazi zamanlar cok ciddi boyutlara ulasti. Doktora gitmeyerek buyuk hata ettim ozamanlar kaysi,incir,erik hic bir ise yaramazdi. Neyse tam duzeldi derken simdi yine olmaya basladi insallah ilerlermez ve uzun sure devam etmez.
Bir ara 10 gunun uzerinde sıkıntım surdu. Karnim resmen dogum yapacak kadinlar gibi sismisti. :olamaz:

Önerin var mı canım?

isveci duydum ama icerigini bilmiyorum bir bakim sende kararliysan bir sure yapalim beraber.

fancynancy fancynancy

Dün;
Screenshot_2017-10-10-19-18-04.webp

Bugün;
Screenshot_2017-10-10-19-18-14.webp

Son düzenleme:
Of ne kötü birşeymiş o.. geçen haftadan beri bende de var aynı sorun. Ben her akşam aktivia yiyorum ve içine yulaf ezmesi de koyuyorum.henüz tam düzene girmedi ama anlık çözümler oluyor işte. Hibiskus çayı da bu konuda iyi diyorlar.

Su 3 L icerim. 2 L'nin altina inmez...
Bende kilo aldiktan sonra kabizlik olmaya basladi. Ve bazi zamanlar cok ciddi boyutlara ulasti. Doktora gitmeyerek buyuk hata ettim ozamanlar kaysi,incir,erik hic bir ise yaramazdi. Neyse tam duzeldi derken simdi yine olmaya basladi insallah ilerlermez ve uzun sure devam etmez.
Bir ara 10 gunun uzerinde sıkıntım surdu. Karnim resmen dogum yapacak kadinlar gibi sismisti. :olamaz:

isveci duydum ama icerigini bilmiyorum bir bakim sende kararliysan bir sure yapalim beraber.
ÖZlem kefir de bir seçenek. Her gün mutlaka bir bardak içiyorsun bazen çözüm oluyor. Kuzenimde çocukluğundan gelen kronik bir sorundu. Beraber benim diyetimi yapıyoruz ve listedeki kefir ona çok iyi geldi. Şu an gece ara öğünü kefir benim. Sen de öyle tüketip denesene bir süre ?

:KK55::sampiyon:1 OCAK 2018 MEZUNİYET YARIŞMASI:KK55::sampiyon:

@hedef38beden >>>>
@wendigo >>>>
@dennisgo 67,2>>>58

Aramızdaki yarışı haftalık sürdürelim mi kızlar? Her hafta birincimize bir puan yazalım ve bakalım hedefe giden yolda en yüksek puanı kim alacak?yarışsa kendimizi tam motive edelim dedim size de uyarsa :)

Güncel kilo- haftalık değişim- haftalık yüzdesel değişim - hedef kilo

Of ne kötü birşeymiş o.. geçen haftadan beri bende de var aynı sorun. Ben her akşam aktivia yiyorum ve içine yulaf ezmesi de koyuyorum.henüz tam düzene girmedi ama anlık çözümler oluyor işte. Hibiskus çayı da bu konuda iyi diyorlar.
Bir cok seye faydasi varmis bu hibiskusun. Hastalik icin kis cayi aldim onun icinde olmasida ayrica dikkatimi cekti.
Vicdan çorbası olabilir 2 akşam belki..
Bencede olabilir.
ÖZlem kefir de bir seçenek. Her gün mutlaka bir bardak içiyorsun bazen çözüm oluyor. Kuzenimde çocukluğundan gelen kronik bir sorundu. Beraber benim diyetimi yapıyoruz ve listedeki kefir ona çok iyi geldi. Şu an gece ara öğünü kefir benim. Sen de öyle tüketip denesene bir süre ?
Kefiri cok sevemedim sanki. Yarin alim zorlayim kendimi.
Aslinda kefir mayasi bulabilseydim kendimde mayalamak isterdim.

Back
X