Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

masallah aysecım tebrıkler ne kadar surede verdın.. allah evlatlarına saglıklı guzel omur nasıp etsın... :)
Sağol canım. Hepimizin evlatlarına sağlıklı güzel ömürler versin ALLAH. Aslen çoğunu 4-5 ayda verdim. Sonra bir duraklama gr gr derken izne ayrıldım ve 3kilo aldım. Onu vermem 2 ay sürdü. 17gun önce diyetisyene gitmeye başladım ve tekrardan kaldığım yerden devam ediyorum.
Adın neydi canım?

***5. Takım 540. Etap***

servey (67,8///%) Geçen hafta bildirim yapmadığı için yüzdesi 2'ye bölündü.
moni (82,4/)
inatettimolacak (60,2///%)
dennisgo (66,6/)

kaanin annesi (55.6/54,4/1,2/%2,16)
Dirilisci hatun (80,2/80,4/-0,2/%-0,25)
lydznp (82,6/81,9/0,7/%0,09) 530. etapta etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 10'a bölündü
5. Takım Ortalaması: %

bluedolphin (97/96,7/0,3/%0,31) Yeni üye Baş. Tar: 03.10.2017 Baş. Kilosu: 97.8 Hedef: 67
medgic26 (114,8/ / /%) Yeni üye Baş. Tar: 20.10.2017 Baş. Kilosu: 114,8 Hedef: 75
toplight (72,4/72,5/-0,1/-%0,14)
514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (65,8/65,1/0,7/%1,06) Mezun olan üye.
wendigo (68,2/68,5/-0,2/%-0,30) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (79,8///%) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (74,8///%) sabit, 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
lydznp (82,6/81,9/0,7/%0,09) 530. etapta etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 10'a bölündü. :KK200:
fancynancy (74,5///%) 534. etapta 71,4 kg ile izne ayrıldı.
Egeliegeli (64,6/66,3/-1,7) 537. etapta 63,8 kg ile izne ayrıldı. :anneadayı:

boy:170 hedef 75 abowww nası olcaksa o :) işe başlamıycam oglum yasını bı doldursun ondan sonra aynen benımde asıl hedefım dogum gununde fit olabilmek 13 temmuz 2018 buyuk gun... beni böyle şişman oldugumu bılmesın ıstıyorum....diyetisyene gittim fakat mızmız bir oglum oldugu ıcın harfı harfıne uygulayamadım... onu deneyeyım dıyorum... ama öneriniz varsa çok guzel olur :)
canım hoşgeldin aramıza ben takım kaptanıyım 46 yaşındaayım 2 oğlum var kamuda çalışıyorum
burda hep birlikte vercez kiloları

canım hoşgeldin aramıza ben takım kaptanıyım 46 yaşındaayım 2 oğlum var kamuda çalışıyorum
burda hep birlikte vercez kiloları

hoşbuldum :) baya yer kapladım malum 114,8 kg :) zayıflayımda yer acayım hehehe bu izinler felan nedır her cuma mı kg belirtcez? az bılgı verırmısın canım

***5. Takım 540. Etap***

servey (67,8///%) Geçen hafta bildirim yapmadığı için yüzdesi 2'ye bölündü.
moni (82,4/)
inatettimolacak (60,2///%)
dennisgo (66,6/)

kaanin annesi (55.6/54,4/1,2/%2,16)
Dirilisci hatun (80,2/80,4/-0,2/%-0,25)
lydznp (82,6/81,9/0,7/%0,09) 530. etapta etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 10'a bölündü
5. Takım Ortalaması: %

bluedolphin (97/96,7/0,3/%0,31) Yeni üye Baş. Tar: 03.10.2017 Baş. Kilosu: 97.8 Hedef: 67
medgic26 (114,8/ / /%) Yeni üye Baş. Tar: 20.10.2017 Baş. Kilosu: 114,8 Hedef: 75
toplight (72,4/72,5/-0,1/-%0,14)
514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (65,8/65,1/0,7/%1,06) Mezun olan üye.
wendigo (68,2/68,5/-0,2/%-0,30) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (79,8///%) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (74,8///%) sabit, 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
lydznp (82,6/81,9/0,7/%0,09) 530. etapta etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 10'a bölündü. :KK200:
fancynancy (74,5///%) 534. etapta 71,4 kg ile izne ayrıldı.
Egeliegeli (64,6/66,3/-1,7) 537. etapta 63,8 kg ile izne ayrıldı. :anneadayı:
:KK71::KK71::KK71::KK71:

kızlar benim dünki koşturmam fena etkiledi beni sağ kolumu kullanırken zorlanıyorum grip hali devam ediyo ala öğleyinde büyük oğlan için test kitapları aldım yürüyerek gittik geldik iyice haşat oldum fazla katılım yapamayabilirim
Geçmiş olsun kaptanım.

hoşbuldum :) baya yer kapladım malum 114,8 kg :) zayıflayımda yer acayım hehehe bu izinler felan nedır her cuma mı kg belirtcez? az bılgı verırmısın canım

canım her cuma saat 12'ye kadar kilo bildirimi yapıyoruz zorunlu, pazartesi de takım içi kilo bildirimi yapıyoruz.

bi listemiz var, yarış yapıyoruz tüm takımlar. sende 2 hafta deneme süresinden sonra listeye giriyosun, sonra yılda 2 kez izin alma hakkın var.

motivasyonumuz hep yüksek kalıyor işte böylece. liste sorumluluğu diye bişeyimiz var.

bu arada ya ilk sayfada kurallarımız var, okuyup kabul ettim yazar mısın bi? hem bilgilenmişte olursun :)

bu arada toplight toplight kaptanımız; morordek morordek ve inatettimolacak inatettimolacak kaptan yardımcılarımız.

canım ilk sayfada kurallarımız var orda yazıyor her cuma 12 ye kadar kilo bildiriyoruz mutlaka haftasonu rehaveti için ptesi tartılıyoruz
3. cuma listeye girebiliyorsun günlük 5 mesaj yazma ve meülerini yazma mecburiyeti var

canım her cuma saat 12'ye kadar kilo bildirimi yapıyoruz zorunlu, pazartesi de takım içi kilo bildirimi yapıyoruz.

bi listemiz var, yarış yapıyoruz tüm takımlar. sende 2 hafta deneme süresinden sonra listeye giriyosun, sonra yılda 2 kez izin alma hakkın var.

motivasyonumuz hep yüksek kalıyor işte böylece. liste sorumluluğu diye bişeyimiz var.

bu arada ya ilk sayfada kurallarımız var, okuyup kabul ettim yazar mısın bi? hem bilgilenmişte olursun :)

bu arada toplight toplight kaptanımız; morordek morordek ve inatettimolacak inatettimolacak kaptan yardımcılarımız.
ılk sayfayı acmıyor canım ya :)

5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:

seaBahAR

"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."

5.TAKIM KURALLARI:

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.

*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.

*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.

*Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.

* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.
OKUDUM BEYAN ETTIM

5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:

seaBahAR

"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."

5.TAKIM KURALLARI:

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.

*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.

*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.

*Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.

* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.

medgic26 medgic26 buradan oku canım.

deneme suresındekı verdıgım kg lar nolcak :) abooo yazık onlara yılların birikimi valla :)zıyan olmasın alıverın benı lısteye

:KK70::KK70:

diğer kilo veren arkadaşlara haksızlık olmasın diye böyle bir uygulama yapılmış canım, sen ilk 2 hafta çok vermemeye çalış madem ne diyim :)

Dirilisci hatun Dirilisci hatun kaanin annesi kaanin annesi kızlar sizde ne var ne yok?

kaanin annesi kaanin annesi iyi ki gitmemişsin, umarım çözmüşsündür sıkıntılarını çok güzel vermişsin bu hafta, tebrikler.
Bizim sıkıntılar uzun vadeli canım ama bugunumuze çok şükür diyelim.
Bu sene zor bir sene geçirdik eşimin beyin damarı yirtilmis uzun zaman yoğun bakımda kaldı durumu kritikti sonra topladı şükür işe bile başladı kontroller devam ediyor ama, iyiye gidiyor derken bi kaç hafta önce yine sorun yasadik korktum aynı şeyleri yaşamaktan .
Elinden bişey gelmiyor çok çaresiz hissediyorsun kendini. .. neyseki iyiyiz bugünumuze çok şükür.

Back
X