Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. Takım 543. Etap***

servey (67,4/)
moni (81,7/)
inatettimolacak (59,6/)
Dirilisci hatun (79/)

lydznp (80,2/)
bluedolphin (95,4/)

5. Takım Ortalaması: %

prensesss016 (62,3/61,8/0,5/%0,80) 392. etapta 56.7 kg ile 2. kez bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.

toplight (73,0/)
514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (64,6/63,6/1/%1,55) Mezun olan üye.
wendigo (68,5/) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (83,4///%) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (74,2///%) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
fancynancy (74,5///%) 534. etapta 71,4 kg ile izne ayrıldı.
Egeliegeli (67,2/) 537. etapta 63,8 kg ile izne ayrıldı. :anneadayı:

1 simit 4 dilim ekmek demek. 1 kase çorba da 2 dilim ekmek. Sen dün 7 dilim ekmek tüketmişsin. Aslında simit yerine 2 dilim tbe yeseydin yada yarım simit yeseydin. Perfecto olacaktı. Ekmeksiz diyet bence olmaz. Belki her öğün değil ama olmalı diye düşünüyorum. Birde sadece ekmek olarak değil tahıllarla dönüşümlü tüketmek gerek diye düşünüyorum.
Birde öğlen ve akşam protein olmuş. 1i sebze olsaydı daha iyiydi.
Hamsi tava yağlı değildi diye düşünerek es geçiyorum. 1 öğünde tüketmemiz gereken yağ miktarı (salata, yemek vs dahil) 1 yk olmalı. Bu kaşık sanki bana fazla geldi. Belkide 1tk dır :110:
vay vay vayyyy ben ne yapmışım öyle hiçte masum bi gün değilmiş :KK42: çok üzüldüm. o zaman simit olayını bitiriyorum. ekmek yesem 1 dilim o daha iyiymiş. hamsi tava da malesef kızartmaydı annem yapmış :KK22:ben böyle gidersem anca kilomu korurum vermek ne kelime :-) neyse teşekkür ederim caanım bilgilendirdiğin için :KK36:

Kocaaaaman bi kase salata olabilir mesela şu an. o istek geçti şükür.

öğleyin barbunya varmış yemekte, onu yicem artık napim. protein diye öyle 6 kaşıkla falan duramıyorum, hata mı ki?
Yani bana diyetisyen derdi ki gidip pizza tüketeceğinde iki kaşık fazla ye birşey olmaz :)
dennisgo dennisgo ayagım ıyılesınce halınustunde ve ayakkabı ıle atlayınca kacar adet ve kac gun yapmalıyım sence tekrar sısmemesı için
500 ile başla bence canım. Bir iki gün talip et sorun yoksa arttırırsın. Ayakkabı ile atlayacağın için bence şişmeyecektir ama yine de görmek lazım
tanıştığıma memnun oldum canım. maşşallah 42 yaşında doğurmuşsun demekki benim önümde bi tane daha yapmam için 10 yıl var. sizce o kadar ara vermek iyimi? şuan müthiş bi baskı var üzerimde 2. çocuğu yap diye ama eşimle ben daha zamanı değil diyoruz...
sen ne zaman istersen zaman o dur bence. Dışarıdan birilerinin fikrini söylemesi belki güzeldir ama baskı nedir hiç anlamam. Ben küçükken başımı sevip “ah yavrum sen tek çocuk musun” deyip anneme de “ yap bir kardeş böyle olmaz tek başına” diyen aile, arkadaş çevresini hatırladım da.. bu ne şimdi? Çocuğa bir sorun varmış gibi alt beyne işlemeler falan.. kızdım kendi kendime bak geçmişteki o insanlara :)

Günaydın kızlar geçtimişte boğuldum. Bitsin kahvaltı edip ip atlayacağım sahalara dönme vakti. Dün yine kaçak vardı ama akşam yapıp yarım saat ip atlayınca aklım başıma gelmiltiş bence :)

***5. Takım 543. Etap***

servey (67,4/)
moni (81,7/)
inatettimolacak (59,6/)
Dirilisci hatun (79/)

lydznp (80,2/)
bluedolphin (95,4/)

5. Takım Ortalaması: %

prensesss016 (62,3/61,8/0,5/%0,80) 392. etapta 56.7 kg ile 2. kez bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.

toplight (73,0/)
514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (64,6/63,6/1/%1,55) Mezun olan üye.
wendigo (68,5/) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (83,4///%) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (74,2///%) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
fancynancy (74,5///%) 534. etapta 71,4 kg ile izne ayrıldı.
Egeliegeli (67,2/) 537. etapta 63,8 kg ile izne ayrıldı. :anneadayı:
Merhabalar,
Günaydın morordek morordek ,
Annemlerde misafirdim dün gece. Sabah onların tartısında tartıldığımda 95 kg 'ı gördüm.

Dün akşam kusmaya başladı 7 8 kere kusunca hemen acile gittik kan idrar tahlili yapıldı sistem cökunce sonuçlar çıkmadı öyle olunca birakmadilar sabaha kadar serum verdiler. Öğleye doğru çıktık çok şükür aksi gibi akşama da yemekli misaafirim var gelir gelmez evi temizledim hazırlık yaptım ama ölü gibiyim cok yorgunum ayakta bile uyuyabilirim
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl? Umarım bir an önce toparlar.

çok geçmiş olsun temiz cikmasina sevindim üşütmüştür belki

Benim öyle suan sartlarim 2. Çocuğu dogurmaya uygun değil calismam gerek. Annem ilk cocuguma bakti 2. yede bakarim diyor ama ben kıyamıyorum annemede cocuklarada haksizlik gibi geliyor o yuzden biraz daha bekliyorum.

bende bende bendeeeeee hiç tanismadim kendileriyle hemen tanismam lazım

Tsk ederim canım öyle olmuş heralde hoşgeldin bu arada

İyi akşamlar kızlar:KK25:
Bugün takıldım eşimin peşine kemerburgaz göktürke gittik,orada bayimiz var.yemeği diyete uygun yedim,bayimize gittiğimizde eşim pelitin önüne parketti arabada bekliyordum ,gerisini anlatmama gerek yok sanırım:oops:bu hafta çok dikkat ettim çorbayla geçti öğünlerim ama tartıda güzel sonuç göremeyince moralim bozuktu bahane oldu:KK42:ya tartım bozuk ya da kilom hala direniyor:KK64:yarın sibel de öğreneceğim artık neymiş:KK75:
Ah moni moni cim bazen biz biz olmaktan çıkıyoruz ama bence bizim yolumuz belli kararımız kesin. O nedenle arada kaçamak olsa da omlar hayatın tuzu biberi bence :)

Ben yine fırının başında nöbetteyim. Bu sefer bizim sincap için almış olduğum 1 paket fazladan yufka bozulmadan evdekilere börek yapayım dedim. Ispanaklı börek yaptım. Yine rahmetli babam aklıma geldi. "Ispanakli bu börek, diyetinize bisey olmaz" derdi. ALLAH bütün olmuslerimize rahmet etsin inşALLAH. :)
Ben de babanın ağzına sağlıkmış demek istiyorum. Nurlar içinde yatsın. Bence de ıspanaklı börekte sorun yok, zaten kendimize yasak koymadığımızda ölçülü yemeyi de öğreniyoruz, malum cazip olan yasaklar :) ama bizim hareketsiz yaşamımız büyük sorun. Modern yaşamda favorimiz ıspanak çorbası.

Oh be bitti. Peki ben ne yapıyorum taze mezun? Kötü bir hafta geçirdim bol kaçamaklı ve az sporlu ancak kendimi bunun için hırpalamamayı çoktan öğrendim. Kendimce zor olduğunu düşündüğüm bir gündemi yaşıyorum ve arkasına saklanıp durmadan kaçamak yapıyorum. Tabiki bu doğru bir yöntem değil. Buradan çıkış yolunun formulü yine kişinin kendisindedir. Ben de bugün için başladım. Sabah klasik kahvaltı ve kahve ile. İp atlar duş alır mis gibi dersime kaçarım. Şimdilik plan bu. Ancak biliyorsunuz günün ilk saatleri sorun olmaz kaçamak genelde daha ileriki zamanlardadır. Onları da ilerleyen saatlerde yazarım artık :)

Back
X