Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen şişkoysan bende elvis presley im o zaman. Kilon kadar konuş kız :KK11: :KK48:
Yarışmada beni geçmek istiyor :skandal::skandal:
O kadar net olmak lazım yani. :KK51:
Ben şu karatayı da dukanı da iyi bir araştırıyım en çok hangisinde ne yiyebiliyorum, ona gore niyet aldım başlayacağım birine. Bir de kuşhan yazmıştınız ama kuşlardan korkuyorum önyargılıyım:duduk:

Ben şu karatayı da dukanı da iyi bir araştırıyım en çok hangisinde ne yiyebiliyorum, ona gore niyet aldım başlayacağım birine. Bir de kuşhan yazmıştınız ama kuşlardan korkuyorum önyargılıyım:duduk:
Karatay herkese yaramiyor bizim nilsub bi ara niyetlendi 2 kilo almisti geri birakti

Ben zamaninda karatay in da dukanin da kitabini aldim
İkisindede karbonhidrat kisitlamasi var
Dukanda meyve uzun bi sure yok karatayda da
Dukanda kuruyemis yok karatay da var
Dukanda ogun bagimliligi yok karatay 2 ogun diyor
Dukan yaglari kisitlar karatay bazi yaglara izin verir zeytinyagi ve tereyag
Dukanda zeytin yok karatayda bobol var
Dukanda hizli karatayda daha yavas verirsin gibi uzar gider

Ben zamaninda karatay in da dukanin da kitabini aldim
İkisindede karbonhidrat kisitlamasi var
Dukanda meyve uzun bi sure yok karatayda da
Dukanda kuruyemis yok karatay da var
Dukanda ogun bagimliligi yok karatay 2 ogun diyor
Dukan yaglari kisitlar karatay bazi yaglara izin verir zeytinyagi ve tereyag
Dukanda zeytin yok karatayda bobol var
Dukanda hizli karatayda daha yavas verirsin gibi uzar gider
Ogun bagimliligi yok derken su saatte kuzu kesip yiyebiliyor muyuz mesela?:super:
Dukan bira sende kafa yapıyo kesin :KK70::KK70:
İcemiyorum ki yesil caydan oturu. Keske icebilseydim adı bira en azından:KK70:
Emziren anne dukani dukan guclendirmesine benzer yani ekspressin3- 4-5-6.gunleri gibi fazla protein alman senin icin sakincali olabilir donusumlu bugunleri yap sen
Medusam anlamadım :KK54:

Ogun bagimliligi yok derken su saatte kuzu kesip yiyebiliyor muyuz mesela?:super:

İcemiyorum ki yesil caydan oturu. Keske icebilseydim adı bira en azından:KK70:

Medusam anlamadım :KK54:
Dukan sana 2-3 ogun yap demez izinli sınırli izinli ve yasak gidalar listesi vardir
Sen kendi durumuna gore 2 veya 3 veya 6 ogun yapabilirsin yani aralarla birlikte hepsinde oturup et yemiyosun tabi
Ornegini dukan ekspress yaparken ayrintili goreceksin bizim listedeki 3-4-5-6 .gunler emzirn annelere uygun onu demek istedim
Makul olculerde yemek lazim her diyette oldugu gibi lutfen duakn amcanin iyi niyetini suistimal etmeyelim :-)

Beni soruyor o kaptanım :KK48:
Bende nilgunu anladiydim yanlis anlamisim
En istediğim yine bi kot bi tisort giyip guzel olabilmekk fit durabilmekk:KK200:

Kaptanım sayıyı merak etmiştim:KK22:

Bizi amaçlarına uygun kullanıp atıyor :sinirli:

Ama ısırıkcık olabilir:KK53: işte gördün mü fensinensisinsim ısırık yiyemezsin ama ısırıkcık:super:
Canim tum takimlarda toplan 600 uye var acikcasi uye uzunca bi sure ugramazsa siliyoruz bilgileri ama seabaharda son 10 yil yani bu yarismanin basindan beri olan butun uyelerin bilgileri var
Hadi artik fazla gec olmasin yatin uykusuzlyk odem yapar biliyorsunuz sabah guzel sonuclar bekliyorum sizden

Back
X