Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sonuç listesine bak kuzucum.
bakicam şimdi canim cok merak ettim belki kopya cekerim

Bu haftanın sonuç listeleri, herkes baksın görsün/ bu hafta 10. Olmuşuz, onuncu. Te allahım.
buna ben sebep oldum farkindayim umarim bu hafta telafi ederim. Gercekten icime oturdu artik

DUKAN EKSPRES KATILMCILAR
HEDEF LİSTESİ

1.Iydznp=76.3==2.3===74

2.Bluedolphin=90.3==1.8==88.5

3.Ozlem=77,7===2===75.7

4.Fancnancy===78.2==2==76.2

5.Balpamuk ===66.2==2.2==64

6.Wendigo==70.9==1.5==68.4

7.gben ==68.2-2.2===66

8.prenses ==59.7===2.2===57.5

9.nilsub =83.2===3.3==79.9

10 morordek= ilk kilon aklima gelmedi ama 61.8 diyorum
benim hedef iyiymiş.

Bence cok yanlis düşünüyorsun. 1. Hata o kaçamak diye yediklerin kaçamağı geçmiş artık. Kaçamak dediğin haftada 1 gün olur bilemedin 1 ögün olur. Sen baya baya fil diyeti yapmışsın. Ben ilaçların yaptığı ödemden dolayı eksi yüzde ile geldiğinde kaç gün ağladığımı üzüldüğümü kızlar bilir. Sorumluluk bilinci budur. Ciddiye almak. Sen bence hic çabalamamışsın. 2 tane sarma diye hucumsesigin sey yayın artı kaç gelecek acaba? 0zlem 0zlem Dünde düzensiz beslenmeden dolayı zaten +400 geldi bugün de o 2 sarmanin cevabini yarin sabah görecek. Kusura bakma kırıcı olduysam. Niyetim kirici olmak değil, doğru tesbit yapmaktı.
yok canim kirilmiyorum rahat olun. Sonucta heliniz caba sarfediyorsunuz yemiyorsunuz spor yapiyorsunuz cjmayi bekleyip guzel sonuclar aliyorsunuz ve birisi ordan cikip ben yedim ictim kilo aldim diyor ve siz listede sonlarda oluyorsunuz kim olsa kizar. Asla sizlere kizmiyorum. Evet ben hafife almisim ama kesinlikle burayi yada sizleri degil ben kendi kilomu hafife almışım.isi gırgıra vurmamda sizu ciddiye almadigim icin degil bana daha cok yukleninde ben bi kendime geleyim diyeydi. Merak etmeyin bu hafta cok simi tutucam işi ve sizi cuma günü uzmucem. Olduki yine yapamadim izine ayirirsiniz yada diskalifiye edersiniz :KK66:

Bu kadar yüzdeye 10. Yani SONDAN 3. olmuşuz :nazar::KK9:
telafi edilicek merak etmeyin

Eki Görüntüle 2101364 Eki Görüntüle 2101365 Eki Görüntüle 2101367 Eki Görüntüle 2101368

15 günlük listemiz kızlar, illaki eksiğimiz, atladığım vardır. söyleyin düzeltirim :KK76:
guzel canim elinuze sağlık[/QUOTE]

Abıw sen de mı emzırıyorsun kac aylık bebe
Benım kı 17 aylık
Emzırdıgıne gore kg muz aynı olduguna gore bırlıkte yuruyecegız, yanyana yuruyoruz madem sorun yok
8 aylik canim:KK36:
Ben kabızlık çekmem umarım yine yaa :KK17:
Bende de kronik ortim.:ruh:
Eki Görüntüle 2101364 Eki Görüntüle 2101365 Eki Görüntüle 2101367 Eki Görüntüle 2101368

15 günlük listemiz kızlar, illaki eksiğimiz, atladığım vardır. söyleyin düzeltirim :KK76:
Ben daha fazla yuruyus yaptim ama girmeyi unutmustum son gunlerde:olamaz:
:dondurma:
Elbette ki 553. olacaktı.
533. de bizim dünyaya gelmemiştin henüz.
:KK23:Bu vesileyle tesekkur edeyim, her ismi tek tek analiz etmek takimca profil olusturmak cok zor olmali. Girgirini biz yapiyoruz cilesini sen cekiyorsun. İyi ki varsin:KK36:

Daha cok alintim vardi benim:KK53:Menulerimi hergun yazdim ayricaaa bir yerde sorulmustu.
Bugunki menum:
Sabah: 2.5 haslanmis yumurta, 1 tbe
Oglen: 1 tabak tavuklu corba, 2 tbe
Aksam: 1 kase arabasi corbasi, 6 mini kofte, 2 yk bulgur pilavi, salata, 2 yk yogurt
Ara: 3 kayisi kurusu, 5 gr cikolata

Hicbirseye bakamadim bugun misafirlerimiz vardi, hastaligim devam ediyor ve bebem de hastalandi:işsiz:
Su anda uykudan gozlerim kapanmak uzere ama aklim yapamadigim imzada. Kismetse yariin artikk :KK3:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün akşam arkadaşa çaya gidince gece buraya bakamadım :KK66:
Yeğeni ve benim küçük cadı daha evvel Pijama partisi diye tutturmuşlardı o yüzden hanımefendi çantasını hazırladı da yatıya kaldı arkadaşımda :KK66:
Cimcimeler çok güzel anlaştılar :KK68:
Bugünde Hanımları ayrılmadan ( arkadaşın yeğeni öğleden sonra dönüyor ) birde sinemaya gidelim diye tutturdular :KK48:
Neyse onlar Çizgi film izlerken bizde kahve keyfi yapalım diyoruz :KK66:

Bu arada benim artı gelmemin sebebi belli oldu :KK53: regl başlıyor :KK53:
Evde Türk kahvem kalmadığından Ananaslı Yeşil çayla güne başlıyayım dedim kahvaltılık yumurtam haşlanana kadar :KK66:
Bu hafta bol bol su içip şu ödemimi fazlasıyla atmam şart oldu :KK66: Şubat hedefine ulaşabilirmiyim bilmiyorum :KK64: bu hafta artı görmeseydim süper olurdu da böyle olunca emin olamadım :KK66:
Neyse olmuşla ölmüşe çare yok kaldığımız yerden devam :21:

Hicbirseye bakamadim bugun misafirlerimiz vardi, hastaligim devam ediyor ve bebem de hastalandi:işsiz:
Su anda uykudan gozlerim kapanmak uzere ama aklim yapamadigim imzada. Kismetse yariin artikk :KK3:

Canım çok çok geçmiş olsun ;) Rabbim acil şifalar versin ...Aminnnn

Geçmiş olsun bebişine canım:anne:

Ben daha uyumadım:işsiz:

Sonrada neden daha çok gitmiyor diyorsun :KK20: Ayşemmmmm canım arkadaşım vücudun biraz dinlenmesine müsaade et ki tam randımanlı çalışabilsin ;) metabolizman tam baygın düşecekken sen yeni yatıyorsun kendine gelemeden de tekrar kalkıyorsun o_O Şu misafir faslını atlatta artık tamamen kendine odaklan ;) bende şu okullar bir açılsın sıpaları göndereyim hava şartlarına göre ufak ufak biraz spor yapmayı denemek istiyorum ;) olmayacak bu şekilde ;)

Alırken iyiydi :110:

:olamaz::olamaz::duduk:

Geçmiş olsun kuzum :KK43:

62.2

Ama ben Dukan mukan yapamam ya. Kendi çapımda takılıyorum

Olan senin yuzdeye oldu :KK43:

Normalde öyleyim de bakalım medusa bana kaçı uygun gördü diye meraktan sordumdu :KK48:

Eh iste hic spor yapmamıştan halliceyim :işsiz:
balpamuğun yüzdesi benden iyiydi. listeye giren eski üyelerin eksi yüzdesi bile bizi dibe çekmeyecekti. Üzüldüm gerçekten. Dünden beri keyfim kaçtı. Çoğu insan aç uyuyorum diyor. Gece yarısı yorgun yorgun spor yapan var. sabahın köründe kalıp spor yapan var. Bakma hepimiz kendimiz için çabalıyoruz, herkes yaptığı kendine ama takım, yarışma işin içine girince olmuyor. :(

Back
X