1.74 müydü boyun? Sanki öyle bir şey hatırladım. Bir de ramazanın ilk günleri diye affetsen olmaz mı?
Canım çok zor kilo veriyorum demiştin diye hatırlıyorum.Ara öğünlerine biraz dikkat etsen daha güzel sonuçlar alabilirsin. Mesela iki öğünde meyve yemişsin. İlk aranda yeşilçay 2 ceviz yiyebilirsin. Diğer Meyvenin yanına iki kaşık yoğurt ekleyebilirsin. Böylece kastan değil de yağdan kilo vermiş olursun. Bir de pilavı 2 kaşık yemelisin.
Bende senin gibiydim yemekte suya saldırıyordum, 2 3 bardak içiyordum. Ama hiç sağlıklı değil iş , bağırsaklara çok yüklemiyormuşuz fıstık. Ramazanın ilk günleri diye böyle kaçamaklar yapıyoruz diye düşünüyorum. Umarım ilerleyen günlerde yapmayız.
Bence menülerine dikkat etmen lazım fıstık. Öğle yemeğin çok zayıf olmuş. Ara öğünlerin hiç yok mesela. Biraz dikkat etsen güzel sonuçlar alırsın.