- Konu Sahibi Cherry Mom
- #284.961
Pazar sebepli değil de Ramazan sebepli diye düşünüyorum. Bugünlerde sessisizBugun pazarrr ve yine buralar cok sessizzz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazar sebepli değil de Ramazan sebepli diye düşünüyorum. Bugünlerde sessisizBugun pazarrr ve yine buralar cok sessizzz![]()
Ewet oda olabilirPazar sebepli değil de Ramazan sebepli diye düşünüyorum. Bugünlerde sessisiz
Slm kizlar nasil geciyo ben gr gr da olsa kilo vermeye devam ediyorum cok seviniyorum ramazana grdigimizden berj bi eksik bi fazla ckiyorum ama fazla ciktigim gunlerde kendimi salmiyorym daha fazka gayret gsteriyorum ve ertesi sabah tartida etkisini goruyorum sizlerde durum nasil hergun tartiliyomusunuz bide benim gibi bi fazla ckip bi az ckan varmi merk ettim ramzana girdigimizden beri bu sekilde olmaya basladi daha once bole olmuyodu cunku![]()
Canım beni eski ismimle yazmışsın. Herhalde eski listenin üzerine yazdınKızlar cezalarınız bu şekilde
Eki Görüntüle 2148174
Menülerimi de paylaşıyorum, zaten 3 gün önce gözlerim pörtleyecekti zor tutturdum. Niye böyle oldu onu da anlamıyorum.
Haftaya da bu şekilde olursa bende izin hakkımı kullanacağım. Hiç istemiyorum izne ayrılmayı ama kaçamaksız böyle oluyorsa sıkıntı var demektir. Stres mi yapıyorum ki acaba.
Takımımızı da kötü etkilemek istemiyorum.![]()
Kızlar benim vücudum sürekli ödem tutuyor. 800 gram ödem var vücudumda. Ödem atıcı tarifiniz varsa yazabilir mısınız?
Günaydın
Sahursuz evde kalirsan sıkıntı olmax belki çok su kaybetmeden .
Bizde gece eşim TGRT açmış canlı yazıyor bir program var hangi saate göre yayın yapiyorlar sa ist 3 buçuk diyo biz oturmuşuz sofraya 20 geçe . Hızlı hızlı yiyoruz diyorum saat 45 te falan olmuycak mi okadar öne geldimi ben yeni başladım doğrudur diyoruz son dakka falan diyor. Ama kanalda degistirmuyoruz. Canlı yazıyor. Neyse hızla yedik dizildi resmen lokma lar .diyorum 2 buçuk ta kalkmalı. Birde trt bakalım dedik daha 15 dakka varmış . Birde gülmekten katıldık yemeklerin üstüne![]()
canim zaten bende ole yapiyorum iftardan once tartiliyorum hep normaldede sabah ac karnina ic camasirlariyla tartiliyorum ama ramazana grdigimizden beri bu sekilde bi fazla bi az ckiyorum nese buna sukur deyip devam edelimBenim diyete başladığımdan beri oyke. Bi gun 1 veta 1 bucuk kilo fazla ertesi gun eksi falan hep oyle güdiyor. En dogrusu sabahkari ac karnina tartilmak. Ramazanda da iftar oncesi tartilnak lazim
ananasin kabugunumu kaynatip cay yapiyosun canim nasl yapiyosun merk ettimSelam şekerler.
Önce bir günah çıkarayım.
İzin moduna geçmek, stresin üzerine yaramadı bana. Biraz fazla kaçırdım.
Ördeğim, izninle bu hafta menü yazmadan takılmak ama çok da yememek istiyorum. Sonra menülerime devam edeceğim. Bu dönemde tartıdan da uzak durmak istiyorum bakalım.
Fanycim, ne olacak bizim bu halimiz.
Aynı yolun yolcusu gibiyiz.
Ananas ve yeşil çay ikilisini tüketiyorum ben ödem sorununa karşı. Bu sıralarda güzel ananas denk gelmediğinden alamadım ama çok etkili.
![]()
Bende tecrübeliyim o konuda bebeğimİzin çok kötü bişey bana 18 kiloya mal oldu sakın yapma öyle birşey
Bakalım bu hafta nasıl olacak.Bence de izne çıkma canım. Daha kötü olur diye düşünüyorum. Biraz yöntem değiştirsen nasıl olur acaba. Vücut herşeye alışıyor. Yaptığın sporu bile değiştirsen faydası olabilir.
Ben jillianı ilk yaptığımda 3 gün kendime gelemedim. Her tarafım ağrıdı ama çok sevdim. herşey gibi bu da tekrarladıkça alışılıyor. Ha yine de gözüm korkmuyor değil. Hergün jillian yapacağım diye düşünüp başka birşey yapıyordumbugün yaptım sonunda
![]()
Aslında mantıklı. Dukan ekspress mi yapsak?Izin yerine diyet seklini mi degistirsen acaba? Ben de ayni durumdayim. Saf protein yapayim diyorum. Belki sen de yapsan ise yarar.
Aslında mantıklı. Dukan ekspress mi yapsak?
Canım streste etkiliyordur.Son zamanlar çok aktif olmadığım için menüleri takip edemedim ama ufak değişikler yap menülerinde. iyilestiysen sporu biraz cogalt tabi doktorada git vitamin eksikliği de kilo vermeyi olumsuz etkiliyormus.
Ama izine ayrılma bu sahneleri çok yaşadık ve bizi kötü etkikedi. Haftada 100gr bile versen iyi sakin ayrılma canım...![]()
Evet canim oyle oldu bugunden itibaren duzene sokmam lazim yeme işini1.74 müydü boyun? Sanki öyle bir şey hatırladım. Bir de ramazanın ilk günleri diye affetsen olmaz mı?
Canım çok zor kilo veriyorum demiştin diye hatırlıyorum.Ara öğünlerine biraz dikkat etsen daha güzel sonuçlar alabilirsin. Mesela iki öğünde meyve yemişsin. İlk aranda yeşilçay 2 ceviz yiyebilirsin. Diğer Meyvenin yanına iki kaşık yoğurt ekleyebilirsin. Böylece kastan değil de yağdan kilo vermiş olursun. Bir de pilavı 2 kaşık yemelisin.
Bende senin gibiydim yemekte suya saldırıyordum, 2 3 bardak içiyordum. Ama hiç sağlıklı değil iş , bağırsaklara çok yüklemiyormuşuz fıstık. Ramazanın ilk günleri diye böyle kaçamaklar yapıyoruz diye düşünüyorum. Umarım ilerleyen günlerde yapmayız.
Bence menülerine dikkat etmen lazım fıstık. Öğle yemeğin çok zayıf olmuş. Ara öğünlerin hiç yok mesela. Biraz dikkat etsen güzel sonuçlar alırsın.
Tamam canimKızlar cezalarınız bu şekilde
Eki Görüntüle 2148174
Ben berbat haldeyim canim persembe 79.9 geldim ama haftasonu cozuttumSlm kizlar nasil geciyo ben gr gr da olsa kilo vermeye devam ediyorum cok seviniyorum ramazana grdigimizden berj bi eksik bi fazla ckiyorum ama fazla ciktigim gunlerde kendimi salmiyorym daha fazka gayret gsteriyorum ve ertesi sabah tartida etkisini goruyorum sizlerde durum nasil hergun tartiliyomusunuz bide benim gibi bi fazla ckip bi az ckan varmi merk ettim ramzana girdigimizden beri bu sekilde olmaya basladi daha once bole olmuyodu cunku![]()
Ben bile bazen iznemi ayrilsam diyorum çok kötü hissedoyorum kendimi canim adepta olamiyorum oruc basladigindan beriTakımı kötü yönde etkilemezsem ayrılmam tabii. Ama dereceye etki ederse sadece liste dışı takılırım. Sorumluluk baki.
Ramazandan nra hetkezin diyetine daha dikkat edecegini düşünüyorum bendePazar sebepli değil de Ramazan sebepli diye düşünüyorum. Bugünlerde sessisiz