Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım biliyorsun izinler de iyi gelmiyor ama daha bi dikkat mi etsen bu hafta? Regl falan belki de o etkilemistir

Bi kontrol ettir o zaman
Tsh etkilenmese bile Hasimoto falan olabilir. Ben de ilaç kullanmıyorum ama tiroid hastasıyım

Belirlemedik henüz, ben onu hep unutur oldum bu ara ama aslında baya önemli
Aslında ben hazır menüleri puanlıyorum nasıl olsa fancynancy fancynancy sen haftalık hedef listelerini mi tutsan menü yerine? Cuma günleri sadece haftalık hedefine ulaşıp ulaşmama durumunu yazar yeni hafta için yeni liste açarsın? Ne dersin canım?
Sağolsun reglim de nazlanıyor. Davul gibi oldu karnım ama ne gelen var ne giden. :işsiz:

Selam şekerler.
Önce bir günah çıkarayım.
İzin moduna geçmek, stresin üzerine yaramadı bana. Biraz fazla kaçırdım.
Ördeğim, izninle bu hafta menü yazmadan takılmak ama çok da yememek istiyorum. Sonra menülerime devam edeceğim. Bu dönemde tartıdan da uzak durmak istiyorum bakalım.

Fanycim, ne olacak bizim bu halimiz.
Aynı yolun yolcusu gibiyiz. :oops::oops:

Ananas ve yeşil çay ikilisini tüketiyorum ben ödem sorununa karşı. Bu sıralarda güzel ananas denk gelmediğinden alamadım ama çok etkili.

:deli::deli:
Hedefcim bende ayni durumdayim ama hep o şok diyetin yuzunden oldu kilo veriyorum gibi oldi ama biraz fazla kacinca geliyor geri sonra oruc basladi cuma 79.9 ac karna geldim ama simdi yerinde yeller esiyor o kadar Üzgün mutsuzum ki yüzümde yok buraya gelip menu yazmaya kaptanlarimizdanda cekiniyorum onlara yanlis yapmisim gibi hissediyorum toparlanamiyorum bu sefer ben bile gruptan cikmayi dusundum ama cikarsam verdiklerimj geri almaktan korkuyorum bu geceden itibaren daha duzenli daha diyete uygun sekilde yemeyi dusunuyorum fazla yedigim için vicdanim çok huzursuz

Selam şekerler.
Önce bir günah çıkarayım.
İzin moduna geçmek, stresin üzerine yaramadı bana. Biraz fazla kaçırdım.
Ördeğim, izninle bu hafta menü yazmadan takılmak ama çok da yememek istiyorum. Sonra menülerime devam edeceğim. Bu dönemde tartıdan da uzak durmak istiyorum bakalım.

Fanycim, ne olacak bizim bu halimiz.
Aynı yolun yolcusu gibiyiz. :oops::oops:

Ananas ve yeşil çay ikilisini tüketiyorum ben ödem sorununa karşı. Bu sıralarda güzel ananas denk gelmediğinden alamadım ama çok etkili.

:deli::deli:
Bir bilsem hedefcim. :olamaz: Bende ili gündür çok sağlıklı menülerim olmadığından paylaşım yapmadım. Çabalayıp olmayınca insan beziyor. Ama bezginliğim karnıma cısslar girince geçti. o_O Yerini vicdan azabına bıraktı. Böyle bir başka kafada sonra başka bir kafadayım. :KK51:

Yarın yine baştan başlayacağım. Vazgeçmiyorruummmm, ama listede ama liste dışı. Fark etmez.

Kızlar tatlıları ekmekleri abur cuburlari keselim diyeceğinize izine ayrılalım diyorsunuz ramazan arkası tatil kendinize dikkat edin lütfen :duduk::KK11:
Evet canim çok haklısın bugün kendime söz verdim daha düzenli olacagima

Ben bile bazen iznemi ayrilsam diyorum çok kötü hissedoyorum kendimi canim adepta olamiyorum oruc basladigindan beri
Bence herkes kafasından izin olayını bir silsin bende dahil. Böyle takılmalar, duraksamalar oluyor işte ara sıra. Önemli olan toprlayabilmek.

Bir bilsem hedefcim. :olamaz: Bende ili gündür çok sağlıklı menülerim olmadığından paylaşım yapmadım. Çabalayıp olmayınca insan beziyor. Ama bezginliğim karnıma cısslar girince geçti. o_O Yerini vicdan azabına bıraktı. Böyle bir başka kafada sonra başka bir kafadayım. :KK51:

Yarın yine baştan başlayacağım. Vazgeçmiyorruummmm, ama listede ama liste dışı. Fark etmez.
Hep ayniyizz canim vallaha yarin yeni bir gün olsun bizim için

Menü
Sahur
Tam buğday lavasa kaşar sucuk yumurtadan pizza gibi yaptık 2 lavaş eşimle yedik
150 ml ayran
İftar
1 hurma
1kepce ezogelin çorbası
1.5 el büyüklüğünde kırmızı et
1-2 kaşık kabak salatası
1 firinda koz domates
2 elma dilim firinda patates
Avuç içi kendi yaptigim tam buğday pidesi
1 sade türk kahvesi
1 sade maden suyu
su 1 litre oldu 2 yapmak istiyorum
Spor ekte sunulmuştur
20dk yürüyüş
10dk eliptik
10dk bisiklet
12×10 kol
8×10 bacak
8×10 göğüs
4×10 mekik

Bence herkes kafasından izin olayını bir silsin bende dahil. Böyle takılmalar, duraksamalar oluyor işte ara sıra. Önemli olan toprlayabilmek.
Evettt yazilarinizi okuyunca biraz kendime geldim izin düşünmek yok gruptan cikmak isterse bu hafta yarisamada sonuncu olalim ama ilk önce bir biz kendimize gelelim

Menü
Sahur
Tam buğday lavasa kaşar sucuk yumurtadan pizza gibi yaptık 2 lavaş eşimle yedik
150 ml ayran
İftar
1 hurma
1kepce ezogelin çorbası
1.5 el büyüklüğünde kırmızı et
1-2 kaşık kabak salatası
1 firinda koz domates
2 elma dilim firinda patates
Avuç içi kendi yaptigim tam buğday pidesi
1 sade türk kahvesi
1 sade maden suyu
su 1 litre oldu 2 yapmak istiyorum
Spor ekte sunulmuştur
Bak ne guzel menu ben kaşık hesabi yemeyi biraktim bu seerde ne yediğimi bilmiyorum artik küçük tabagima yine kaşık hesabi yaparak ve sebze uzerine beslenecegim bu hafta lahmacunlar içli kofteler off yaaa

Bak ne guzel menu ben kaşık hesabi yemeyi biraktim bu seerde ne yediğimi bilmiyorum artik küçük tabagima yine kaşık hesabi yaparak ve sebze uzerine beslenecegim bu hafta lahmacunlar içli kofteler off yaaa
Bi de buraya yazmak müthiş korkutuyor insanı ben bunu yiyince gruba yazarım orda birinin canı ister vebale girerim diyip yemiyorum resmen buraya yazmamak için sirf

Bugünkü menüm fancynancy fancynancy
Sahur
  • 2 yumurta ile yulaf kepekli omlet
  • Az krem peynir
  • 3 zeytin
  • Domates salatalik
  • 4 kayısı
  • 1 şişe maden suyu
İftar
  • 1 kase tarhana çorba
  • 4 kaşık etli taze fasulye
  • 4 kaşık bulgur pilavı
  • 1 bardak ayran
  • 2 kuru kayısı
  • 2 kuru incir
  • 5 badem
  • 1 bardak bitki çayı
  • 2 tatlı kaşığı nutella
2 lt su
20 dk yürüyüş
45 dk leslie Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Sen artık bişey bi süre yapma biraz spor sağlıklı beslen olacak bak valla
Ay evet yaaaa. Aayyhhh şiştimm heee. Bence de düzgünce yersem yemeklerimi zaten sıkıntı olmayacak dediğin gibi. Bu detokslara, ekspreslere bulaşmiyim, izleyici takılayım. :KK51:

Back
X