Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada kızlar, ördekime de söyledim. Ben 2-3 hafta fazla takılamıycam ama menü yazmaya vs uğrayacağım. Bir program öğrenmem lazım, boş vaktimi çoğunlukla ona ayırmam lazım. Beni unutmayın tamam mıııı :KK36:
Kolay gelsin canım tez zamanda halledersin inşallah

Bir bilsem hedefcim. :olamaz: Bende ili gündür çok sağlıklı menülerim olmadığından paylaşım yapmadım. Çabalayıp olmayınca insan beziyor. Ama bezginliğim karnıma cısslar girince geçti. o_O Yerini vicdan azabına bıraktı. Böyle bir başka kafada sonra başka bir kafadayım. :KK51:

Yarın yine baştan başlayacağım. Vazgeçmiyorruummmm, ama listede ama liste dışı. Fark etmez.
Canım benim geçen hafta sen değilmiydin bwni ve benim gibileri silkeleyip kendine getirwn. Şimdi ne oldu Allah aşkına. Hadi sen de silkelen kendine gel bakalım. 38 beden kıyafetleri düşün. Bedenin sana bi oyun oynuyo ve sen de ona malup mu olacaksın. Geçen hafta ben de diplerde hissediyordum. Beni siz kendime getirdiniz. Ve şu an normale döndüm. Ne olur hemen pes etme olumlu düşün. Bedenine de toparlanması için zaman tanı. İnan pes etmezsen sana çok çabuk güzel sonuçlar sunacak.
Kendine gücüne bedenine güven.
Haydi:KK73::KK15:

Bi de buraya yazmak müthiş korkutuyor insanı ben bunu yiyince gruba yazarım orda birinin canı ister vebale girerim diyip yemiyorum resmen buraya yazmamak için sirf
Canim bende ilk basladigimda ne guzel yazardim ama tabiki kacamaklar olunca insanin cani yazmakta istemiyor

Canım benim geçen hafta sen değilmiydin bwni ve benim gibileri silkeleyip kendine getirwn. Şimdi ne oldu Allah aşkına. Hadi sen de silkelen kendine gel bakalım. 38 beden kıyafetleri düşün. Bedenin sana bi oyun oynuyo ve sen de ona malup mu olacaksın. Geçen hafta ben de diplerde hissediyordum. Beni siz kendime getirdiniz. Ve şu an normale döndüm. Ne olur hemen pes etme olumlu düşün. Bedenine de toparlanması için zaman tanı. İnan pes etmezsen sana çok çabuk güzel sonuçlar sunacak.
Kendine gücüne bedenine güven.
Haydi:KK73::KK15:
Resmen beni anlatmissin

Günaydın hanımlar
Dün maalesef hiç giremedim. Sabahtan sınav görevine gittim, ogleden sonra da evde cocukla olunca hiç fırsatım olmadı. Akşam da iftardan sonra sızıp kalmışım zaten yorgunluktan.
Menulerinizi henüz puanlayamadim
Bundan sonra beni etiketleyin hanımlar olur mu menulerde?

Selam kadınlar kulübü uygulaması indirdim bende bugün 77 leri görmenin mutluluğunu paylasayim sizlerle

Bu arada fancynancy fancynancy
Sahur:
Yine 1/4 bazlama
Şekersiz çay
Haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Bol.salata

İftar pastırmalı kurufasulye pilav cacik yaptım pilavsiz yedim...

Spor olarak ta şu meşhur 30 günlük plank serisini yapacağım eliptik yapacak mecalim kalmıyor...

Telefondan ancak düz yazabiliyorum kamera ve doayalamasi bozuldu şu an durumum yok değiştirmek için...

Bugünün iftar menüsü de dünden kalan yemekler idi..

İftarda ekmek yemiyorum
Muhakkak bir şişe soda içiyorum
Su içmeye çalışıyorum en kötü 1.5 litre oluyor..
Hareket ediyorum bol bol orucum diye salmadim..
morordek morordek

Hepinizi saygı ile selamlıyorum.:rapci::rapci::rapci:
77ler miii süpersin!
1.74 müydü boyun? Sanki öyle bir şey hatırladım. Bir de ramazanın ilk günleri diye affetsen olmaz mı?
172 :oops:
Canım ama 2 gün profiterol + börek
Pek affedilecek bir yanı yok maalesef
Slm kizlar nasil geciyo ben gr gr da olsa kilo vermeye devam ediyorum cok seviniyorum ramazana grdigimizden berj bi eksik bi fazla ckiyorum ama fazla ciktigim gunlerde kendimi salmiyorym daha fazka gayret gsteriyorum ve ertesi sabah tartida etkisini goruyorum sizlerde durum nasil hergun tartiliyomusunuz bide benim gibi bi fazla ckip bi az ckan varmi merk ettim ramzana girdigimizden beri bu sekilde olmaya basladi daha once bole olmuyodu cunku:KK23:
Her gün tartılma canım bazen ödem olur falan artı çıkman normal
Tabi insan kendini engelleyemiyor
Ördeğim, izninle bu hafta menü yazmadan takılmak ama çok da yememek istiyorum. Sonra menülerime devam edeceğim. Bu dönemde tartıdan da uzak durmak istiyorum bakalım.
Tabi ki hedefcim nasıl istersen
morordek morordek ordekim nerdesin noluuurrr dön ordeekkk yapamiyom ben sensiz nolur dööönn :KK70:
Burdayımmmm hiçbir yere gitmedim tabi kiii :rapci:

77ler miii süpersin!

172 :oops:
Canım ama 2 gün profiterol + börek
Pek affedilecek bir yanı yok maalesef

Her gün tartılma canım bazen ödem olur falan artı çıkman normal
Tabi insan kendini engelleyemiyor

Tabi ki hedefcim nasıl istersen

Burdayımmmm hiçbir yere gitmedim tabi kiii :rapci:
günaydın valla dün iftar öncesi de çıktı bu kilo önceki günde umarım daim olur bu arada kaptanım çarşamba perşembe cuma yine ankaradayım yine uygulamadan girip menülerimi yazarım haberin olsun bu seferde eğitim çıktı,ramazan ramazan ruhumuzu nasıl okşayacaklarını biliyorlar bu kurumda:işsiz::işsiz::işsiz:

günaydın tatlış ailem :KK66:
morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari

fancynancy fancynancy :super:
iftar :
yoğurt çorbası yaptım bir kase
0,75 litre su
şekersiz yağsız unsuz brownimsi iki çatal zararsız olmasına rağmen :KK23:

-2 olgun muz
-4 yemek kaşığı süt
-3 tatlı kaşığı kakao
-1 avuç fındık ceviz badem ne varsa
-10 adet suda bekletilmiş hurma yumuşaksa bekletmeyebilirsiniz.

hepsini blenderden bzzzzztlayın akışkan kek kıvamını alıyor
yağlı kağıt serilmiş kare bir küçük kaba yerleştirin
buzukta 2-3 saat dinlensin

dilimleyin afiyet olsun :KK66:
1/4 ünü dilimledim 2 çatal kesti bana çok tatlı geldi..

Sahur:
-2 Haşlanmış yumurta
-3 tane hindi füme
-1 dilim peynir
-4 zeytin
-salatalık
-domates
-kıl biber
-3 dilim karpuz(yemez olaydım içim yanıyor)
-şekersiz açık çay
-1 litre su

biraz spor da yaptım :KK66:

Back
X