Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar. Menümü paylaşim

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Yarım dilim ekmek

Ara
Maden suyu
10-12 tane fındık

Öğle
Hindi fümeli sandviç

Ara
Sütlü filtre kahve

Akşam
3 köfte
Fırında kabak-patlıcan, 2 yk sarımsaklı yoğurtla
Az domates, salatalık
1 bardak ayran

Gece
Maden suyu
Sütlü filtre kahve

Su: 1,5 lt
Spor: yok :KK43:
Fensim geri dönmüş ya :KK15:

Bugünkü menüm morordek morordek
Sabah
  • 3 kaşık menemen
  • 1 dilim kepekli ekmek
  • 2 zeytin
Ara
  • İnce bi dilim meyveli pasta ( büyük kızımın doğum günü pastası )
Akşam
  • 3 köfte
  • 4 kaşık pilav
  • 1 bardak ayran
2 lt su
500 ip atlama
45 dk leslie
Kızının doğum günü kutlu olsun Allah uzun ömür nasip etsin buraya kadar okey akşam 4 yk pilav çok olmaz öyle karbonhidrat alacaksan da öğle olsun ve daha az olsun :sinirli:

Bugünüm
morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Kahvaltı
1 yk menemen
Çeyrek simit
1 kk peynir
5 zeytin

Ara ayran

Öğlen
3 yk bulgur
3 yk taze fasulye

Akşam
1den az yarımdan çok etliekmek
1 ayran

Spor 1 saat yürüyüş
Su 3 lt

Sol bacağımda tam leğen kemiği ile vacağın birleşim noktasında bir ağrı var geçmiyor. Geçmiyor ve ben hiçbir şey yapamıyorum. Bazen üzerine basamıyorum. İp atlıyordum iki ayak ipini bulamıyorum. :(

Menü
Sabah
4yk yulaf sütle kakaoyla pişirdim Üzerine 1 taze incir 4 minik kuru kayisi biraz findik
Öğle
1 tabak kuru fasulye
2yk bulgur pilavı
Lahana turşusu
Aksam
1 tabak et yemeği üzerine domates sosu ve yoğurt
1 dilim karpuz
Salata
Ara
Sade maden suyu
Yarım armut
Su 2.5 lt
Spor yok nobetteyim

Bugünüm

Kahvaltı
1 yk menemen
Çeyrek simit
1 kk peynir
5 zeytin

Ara ayran

Öğlen
3 yk bulgur
3 yk taze fasulye

Akşam
1 ayran

Spor 1 saat yürüyüş
Su 3 lt

Sol bacağımda tam leğen kemiği ile vacağın birleşim noktasında bir ağrı var geçmiyor. Geçmiyor ve ben hiçbir şey yapamıyorum. Bazen üzerine basamıyorum. İp atlıyordum iki ayak ipini bulamıyorum. :KK43:
Geçmiş olsun canım

Bugünüm

Kahvaltı
1 yk menemen
Çeyrek simit
1 kk peynir
5 zeytin

Ara ayran

Öğlen
3 yk bulgur
3 yk taze fasulye

Akşam
1 ayran

Spor 1 saat yürüyüş
Su 3 lt

Sol bacağımda tam leğen kemiği ile vacağın birleşim noktasında bir ağrı var geçmiyor. Geçmiyor ve ben hiçbir şey yapamıyorum. Bazen üzerine basamıyorum. İp atlıyordum iki ayak ipini bulamıyorum. :KK43:
Geçmiş olsun neden kaynaklı acaba benimde kışın scooter tarzı botumu giydigimde agrir acaba ayakkabı kaynaklı olabilir mi seninde.plajda giyilen delikli naylon ayakkabı giydim geçen hafta hafif rahat diye baldırlarım ağrıdı geçen hafta topuklarim sizladi. ayakkabı çok önemli bende.

2 gündür hıc keyfım yok kızlar. Dünkü menumude yazamadım galıba. Yanı yazmadım dıye tahmın edıyorum.
Dün kahvaltı
Çocukların menüsüne daldırma dün
Sucuk patateslı omlet
Domates biber peynir zeytin
Akşam
Tavuk sote yoğurt

Bugün
Kahvaltı
1 dılım ekmek bıber salçası
Domates biber peynir zeytin salatalık
Öğlen
Kıymalı sehrıye çorbası
Akşam
Taze fasulye cacık
Spor yok

morordek morordek
hayırdır canım havalar mı ay tutulması mı moralsizlik mi var geçen hafta benim halimde öyleydi. tiroid falan varmi yada vitamin eksikliği. .

Pazartesi menü morordek morordek
sabah 9 buçuk hazır hamburger köftesi ve 2 dilim burger peynirli 2 dilim çok tahıllı ekmek arası hamburger
öğle 5tane taze incir 2 erik
3te mantar sote tavuklu
cacık bol taze nane sumak limon rendesi.
4 yk mercimek çorbası bebelere yedirir ken
akşam 8de yemesem iyiydi ama
2 dilim çok tahillı ekmek
1 y kaşığı kizilcik marmaleti annemden normalde sofraya getirmiyorum ama akşam kahvaltilik koydum çay var diye gündüz kendim çay demlemedim .
domates salatalik 1 zeytin
1yk mantar sote
1kucuk haşlanmış Baget tavuk
şu 2 lt
gojibery çayı 2 bardak bu hafta sabah ve akşam yemek öncesi icecegim.
Spor 200 ip 50 jumper jack
10 dk jessica Cikilatacanavari Cikilatacanavari
yatmadan hepiniz sguat yapiyonuz deniycem spinnig diye olduğunuz yerde hızlı koşu deniycem 1dk durmadan
acaba yogurt pulbiber yesemmi ne dersiniz.

Merhaba Arkadaşlar,
Tatilden döndüm. Maalesef kötü bir bilançoyla. Benim tatildeki kilo artışım dolardan hızlı oldu:)))) gülüyotum ama gerçrktrn bu kadarını beklemiyordum çünkü 2-3 gün haricinde çokta abarttığımı düşünmüyordum. Sanıtım öncesinden gelen tatlı krizlerim sonucunda depoladıklarım bir anda su yüzüne çıktı. 66’yı gördüm ki 63,5’larda gidip geliyordum. Bugün hemen elimde daha önceden olan bir listryle diyete başladım. Ancak biraz sıkı birdiyet olduğu için şu an midemin gurultusundan uykuya dalamaz haldeyim. Ancak daha önce yaşadım, biliyorum ki midem küçülüyor.... bu acı o acı... onun için sabrediyorum... kısa zamanda toparlayıp, listeye yeniden gireceğim günü iple çekiyorum artık....

Pazartesi menü morordek morordek
sabah 9 buçuk hazır hamburger köftesi ve 2 dilim burger peynirli 2 dilim çok tahıllı ekmek arası hamburger
öğle 5tane taze incir 2 erik
3te mantar sote tavuklu
cacık bol taze nane sumak limon rendesi.
4 yk mercimek çorbası bebelere yedirir ken
akşam 8de yemesem iyiydi ama
2 dilim çok tahillı ekmek
1 y kaşığı kizilcik marmaleti annemden normalde sofraya getirmiyorum ama akşam kahvaltilik koydum çay var diye gündüz kendim çay demlemedim .
domates salatalik 1 zeytin
1yk mantar sote
1kucuk haşlanmış Baget tavuk
şu 2 lt
gojibery çayı 2 bardak bu hafta sabah ve akşam yemek öncesi icecegim.
Spor 200 ip 50 jumper jack
10 dk jessica Cikilatacanavari Cikilatacanavari
yatmadan hepiniz sguat yapiyonuz deniycem spinnig diye olduğunuz yerde hızlı koşu deniycem 1dk durmadan
acaba yogurt pulbiber yesemmi ne dersiniz.
Sibelcim incirin porsiyonu 1 tane sen 5 tane yemissin :duduk:
Merhaba Arkadaşlar,
Tatilden döndüm. Maalesef kötü bir bilançoyla. Benim tatildeki kilo artışım dolardan hızlı oldu:)))) gülüyotum ama gerçrktrn bu kadarını beklemiyordum çünkü 2-3 gün haricinde çokta abarttığımı düşünmüyordum. Sanıtım öncesinden gelen tatlı krizlerim sonucunda depoladıklarım bir anda su yüzüne çıktı. 66’yı gördüm ki 63,5’larda gidip geliyordum. Bugün hemen elimde daha önceden olan bir listryle diyete başladım. Ancak biraz sıkı birdiyet olduğu için şu an midemin gurultusundan uykuya dalamaz haldeyim. Ancak daha önce yaşadım, biliyorum ki midem küçülüyor.... bu acı o acı... onun için sabrediyorum... kısa zamanda toparlayıp, listeye yeniden gireceğim günü iple çekiyorum artık....
Hoşgeldin tekrardan çabuk gelen cabuk gider cnm 1-2 haftalık işi var

Günaydın kızlar..:KK3:
Çok aktif olamıyorum menülere de çok dikkat edemiyorum o yüzden hoş olmaz paylaşım yapmam.Ama çok hareketliyim kaldığımız yerin her türlü spor faaliyetlerine katılıyorum.Bol bol yüzüyorum insallah çok kilo almadan evime dönmüş olurum..:KK36:

Back
X