Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya benim avuç içlerimde ve ayak altlarımda kırmızı dokuntuler çıkmaya başladı. El ayak hastalığı diye bir şey varmış, ona pek benziyor. Genelde küçük çocuklarda görülür diyor ama oğlumda yok cok şükür. Bende çıkması ilginç geldi. Doktora gideyim diyeceğim ama ilaç kullanamıyorum. Böyle saçma bi ikilemdeyim. Hiç duyan/bileniniz var mı bu hastalığı?

Öğlen bir sey yemeden nasıl durdun karabibercim ya?
Ama tabi yine güzel bir menü olmuş :)

Kardelencim senin şekersiz ne oldu, hatırlayamadım son durumu?
Canım benim arada aksamalar Olsa da hepten bırakmıyorum. Önceden tatlıya bi abanırdım kimse durduramazdı şimdi tadımlık sadece. Ertesi gün sıkı bi şekilde devam.
Maalesef insan kökten bişeyi bırakamıyor. Ama daha dikkatli davranıyorum

Ya benim avuç içlerimde ve ayak altlarımda kırmızı dokuntuler çıkmaya başladı. El ayak hastalığı diye bir şey varmış, ona pek benziyor. Genelde küçük çocuklarda görülür diyor ama oğlumda yok cok şükür. Bende çıkması ilginç geldi. Doktora gideyim diyeceğim ama ilaç kullanamıyorum. Böyle saçma bi ikilemdeyim. Hiç duyan/bileniniz var mı bu hastalığı?
Benim bi bilgim yok bu konuda ama parkbyull parkbyull atlatmıştı yanlış hatırlamıyorsam bu hastalığı.

benim kızda olduydu zaten kaşıntı surubu ateş düşürücü verdiler pekde bir etkisi olmadı sanki bir hafta 10 gün sonra geçti srninkide grip sonrası bağışıklık düşüklüğünde olmuş olabilir bu durumdada çinko şurubu verdiydj bir doktor oğlumda da olmuştu kendinden geçer mikrobu atmak için ben murver çayı kullanırım bebelere murver mikrop okducuymus ishal yapar atardi

yok kuzum ben izne ayrılırsam daha da salarım diye düşünüyorum diyetisyenle de konuştum 2-3 hafta bana mola verin bildirim yapmayayım gelmeyeyim çok yorgunum diye o da tamam ama biz arada ararız halinizi hatırınızı aramaya çok bırakmayın dedi ben kurallara uyamıyorum diye izne ayır demiştim düzene girerim inşallah

ayy sorma ferah cım yaa saolasın ama çok yoruldum dün akşam 8 de yattım gece 1 gibi ufaklık gene kalktı sabah 5 e kadar ayaktaydık bi de öğlene kadar hastanedeydik inşallah atlatacağız bu günleri de
Allah kolaylık versin canım acil şifalar çok zor hastalık hele çocuk hastalıkları benimkilerde hasta biri zatureye doğru gidiyor gibi biri kurup ses teli gidik .cumleten geçmiş olsun kendine dikkat et

Bu saf pro bünyeleri sarsıyor galiba. Sağlıklı gitsin minik gitsin hedefcim

Öyle valla ördeğim, çok fenaydım.

Nasıl bi durum bu ya. Karbonhidrat eroin gibi bişey resmen, almayınca bünye error veriyo :KK48:.
Alışkanlıklarımızı bırakmak gerçekten zor canım sağlığın nasıl elveriyorsa öyle devam et kilo yavaş yavaş da verilir mühim olan sağlıklı bi beden.

Kardelencim bence alışkanlıktan farklı bir şey.
Vücudun ihtiyacı var ve olmayınca zarar vermeye başlıyor.
Dün geceden belliydi zaten. Resmen elim ayağım tutmamıştı.

Saf protein agir geliyo saniyorum ya. Dikkat etmek lazim. Cok gecmis olsun

Ya harika kilo verdiriyor. 1 ay yapsan 10 kilo rahat gider. Belki fazlası olur ama ben 3 günde vücudu bitirdim resmen.

Hiç duymamışım ördeğim ama bence git doktoro. Belki başka bir şeydir ya da ilaçtan başka dikkat etmen gereken şeyler vardır.

Benim bi bilgim yok bu konuda ama parkbyull parkbyull atlatmıştı yanlış hatırlamıyorsam bu hastalığı.
Aaa ona bi sorayım madem, sagol canım
benim kızda olduydu zaten kaşıntı surubu ateş düşürücü verdiler pekde bir etkisi olmadı sanki bir hafta 10 gün sonra geçti srninkide grip sonrası bağışıklık düşüklüğünde olmuş olabilir bu durumdada çinko şurubu verdiydj bir doktor oğlumda da olmuştu kendinden geçer mikrobu atmak için ben murver çayı kullanırım bebelere murver mikrop okducuymus ishal yapar atardi
Murver çayı hiç duymamıştım Sibelcim, aklımda olsun. Genelde kendi kendine geçer yazıyor her yerde ama kızarıklıklar iğne gibi batıyor. Ayağımın üzerine zor basıyorum. Bi görüneyim doktora ne diyecek bakalım
Hiç duymamışım ördeğim ama bence git doktoro. Belki başka bir şeydir ya da ilaçtan başka dikkat etmen gereken şeyler vardır.
Ben de ilk kez duydum hedefcim. Öğleyin gideceğim doktora. Muhtemelen ilaç yazamayacak ya da belki küçük bi ihtimal süte zararı olmayan bir ilaç varsa yazar. En azından teşhis konmuş olur.

Günaydınlar
Aaa ona bi sorayım madem, sagol canım

Murver çayı hiç duymamıştım Sibelcim, aklımda olsun. Genelde kendi kendine geçer yazıyor her yerde ama kızarıklıklar iğne gibi batıyor. Ayağımın üzerine zor basıyorum. Bi görüneyim doktora ne diyecek bakalım

Ben de ilk kez duydum hedefcim. Öğleyin gideceğim doktora. Muhtemelen ilaç yazamayacak ya da belki küçük bi ihtimal süte zararı olmayan bir ilaç varsa yazar. En azından teşhis konmuş olur.
Gecmiş olsun canım görmemişim dün

Öğlen bir sey yemeden nasıl durdun karabibercim ya?
Ama tabi yine güzel bir menü olmuş :)

Kardelencim senin şekersiz ne oldu, hatırlayamadım son durumu?
Eşim 2 haftadır kayseride egitimdeydi aksama gelecekti heyecandan aklima bile gelmedi açlık icli köfte yle ugrastim ama yarin yine gidiyor 2 haftaligina yani heyecandan kaptanimmm arada ayri kalmak iyi oluyormus çok ozlemisim

Duydum ama yakinimda hic çıkmadı

Back
X