- Konu Sahibi Cherry Mom
- #296.241
Aynen 1 dilim ekmek 1 haslanmis yunurta 1 dilim peynir zeytin domates yesillikten oluşan bir kahvalti yapGünaydın hatuşlar bugün kahvaltımı ihmal etmicem düzgün yapıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen 1 dilim ekmek 1 haslanmis yunurta 1 dilim peynir zeytin domates yesillikten oluşan bir kahvalti yapGünaydın hatuşlar bugün kahvaltımı ihmal etmicem düzgün yapıcam
Bahceden tazecik ispanak toplamak çok güzel olur kolay gelsinSabah oğlanı okula bıraktım evi toparlıyorum bahçeye gidip fırsat olursa ıspanak ekeceğim ama hasta gibiyim bakalım neler yapabileceğim
Sana da geçmiş olsun kaptanicemSabah oğlanı okula bıraktım evi toparlıyorum bahçeye gidip fırsat olursa ıspanak ekeceğim ama hasta gibiyim bakalım neler yapabileceğim
Di mi insan arada ayrı kalınca kıymetini anlıyor eşinin :) biraz özlemek iyidirEşim 2 haftadır kayseride egitimdeydi aksama gelecekti heyecandan aklima bile gelmedi açlık icli köfte yle ugrastim ama yarin yine gidiyor 2 haftaligina yani heyecandan kaptanimmm arada ayri kalmak iyi oluyormus çok ozlemisim
İnşallah takımca şu hastalıklardan kurtulalım kaptanım. Eskisi gibi spor diyet yarışları yapalım. .Evet doktor da onayladı el ayak hastalığına yakalanmışım. Krem verdi ama süte geçme konusunda şüphelerim var, o yüzden dayanabildigim kadar dayanacagım bakalım. Öyle ölmüyorum zaten sadece biraz kaşıntı ve batma var. Başka bir seyse diye korkmuştum. İnsallah atlatırım artık şu hastalıkları yahu..
Yaaa di mi ne güzel olurİnşallah takımca şu hastalıklardan kurtulalım kaptanım. Eskisi gibi spor diyet yarışları yapalım. .
Bu arada bu hafta 7. olduk maalesef
Umarım haftaya güzel bir derece alabiliriz pisilerim
Tereyağını içinde az mısır unu kavrulur sonra bolca çeçil peynir ve su ekleniyor
Eşim 2 haftadır kayseride egitimdeydi aksama gelecekti heyecandan aklima bile gelmedi açlık icli köfte yle ugrastim ama yarin yine gidiyor 2 haftaligina yani heyecandan kaptanimmm arada ayri kalmak iyi oluyormus çok ozlemisim
Evet doktor da onayladı el ayak hastalığına yakalanmışım. Krem verdi ama süte geçme konusunda şüphelerim var, o yüzden dayanabildigim kadar dayanacagım bakalım. Öyle ölmüyorum zaten sadece biraz kaşıntı ve batma var. Başka bir seyse diye korkmuştum. İnsallah atlatırım artık şu hastalıkları yahu..
Evde kimse yok bu akşam yemeğe ne yapsam diye düşünürken bir köfte tarifi gördüm bulgur kıyma yarım çay bardağı irmik baharat fln konularak yoguruyorsun sonra suda haşlayıp yogurtluyorsun. Benim gördüğüm tarife yağlı baharatlı sos da yapıyorlardı ama ben yapmasam sizce yine de kalorili olur mu
Çok geçmiş olsun canimEvet doktor da onayladı el ayak hastalığına yakalanmışım. Krem verdi ama süte geçme konusunda şüphelerim var, o yüzden dayanabildigim kadar dayanacagım bakalım. Öyle ölmüyorum zaten sadece biraz kaşıntı ve batma var. Başka bir seyse diye korkmuştum. İnsallah atlatırım artık şu hastalıkları yahu..
Bu saate kadar yapmışsındır muhtemelen ama yeme ölçüsünü kaçırmadığın sürece sorun olacağını sanmıyorumEvde kimse yok bu akşam yemeğe ne yapsam diye düşünürken bir köfte tarifi gördüm bulgur kıyma yarım çay bardağı irmik baharat fln konularak yoguruyorsun sonra suda haşlayıp yogurtluyorsun. Benim gördüğüm tarife yağlı baharatlı sos da yapıyorlardı ama ben yapmasam sizce yine de kalorili olur mu
Teşekkür ederim hedefcimGeçmiş olsun ördeğim.
Cilt hastalıkları için bol su derler. Suyunu çok tutmaya çalışırsan iyi gelir belki.
Sagol karabibercimÇok geçmiş olsun canim
Valla öyle oldu kaptanim şu 2 günde kendimi prenses gibi hissettim dermişimSana da geçmiş olsun kaptanicem
Di mi insan arada ayrı kalınca kıymetini anlıyor eşinin :) biraz özlemek iyidir
Birşey değil canimSagol karabibercim
Tövbe tövbe... O nasıl söz canım Allah uzun ömür versinSlm kızlar ne var ne yok kimse yok yine bende misafirleri yatirdim keyif yapıyorum 5 dk sonra yarın erkenden nikah faslı var
karabiber eşinden zayiflamissin iltifatlarını alınca iyi gelmiştir arada ayrılık iyi gelir bebeler büyüktü senin dimj ben adamı 4 gözle bekliyorum alsın tepemden çocukları diye alahtan kayinvalide burda yoksa fena oynatirdim bende o yaptı herseyi nerdeyse birde hastalar hepten mizmizlar..
hedef38beden senide protein çarpmişti nasılsın . ördekcim geçmiş olsun sanada kardelelen321 violin35 rint fattofit85 cumleten sevgiler selamlar en kısa zamanda görüşmek dileğiyle parky sizde durumlar nasıl fancynancy pamuk ugramiycak galiba hee birde emnis evlaefe vardı bir zamanlar unuttuklarimada selamlar olecekmiyim ne herkesi bir anasim geldi
Slm kızlar ne var ne yok kimse yok yine bende misafirleri yatirdim keyif yapıyorum 5 dk sonra yarın erkenden nikah faslı var
karabiber eşinden zayiflamissin iltifatlarını alınca iyi gelmiştir arada ayrılık iyi gelir bebeler büyüktü senin dimj ben adamı 4 gözle bekliyorum alsın tepemden çocukları diye alahtan kayinvalide burda yoksa fena oynatirdim bende o yaptı herseyi nerdeyse birde hastalar hepten mizmizlar..
hedef38beden senide protein çarpmişti nasılsın . ördekcim geçmiş olsun sanada kardelelen321 violin35 rint fattofit85 cumleten sevgiler selamlar en kısa zamanda görüşmek dileğiyle parky sizde durumlar nasıl fancynancy pamuk ugramiycak galiba hee birde emnis evlaefe vardı bir zamanlar unuttuklarimada selamlar olecekmiyim ne herkesi bir anasim geldi
İlahi Sibel, Allah korusun o nasıl söz :)Slm kızlar ne var ne yok kimse yok yine bende misafirleri yatirdim keyif yapıyorum 5 dk sonra yarın erkenden nikah faslı var
Çok geçmiş olsun Esracım.Alemsin sibel :)))) Ya ben kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum. Son zamanlarda egzamam kötü oldu birde telefonum bozuldu hayattan koptum. Dün doktora gittim kortizonlu iğne verdi. Adam halimi görünce yok bu böyle olmayacak dedi. Kortizonlu iğneyi yaptırdım. Kortizonlu krem de verdi. Üstüne birde serum verdi onu da bir iki güne taktıracağım. Böyle işlerle uğraşıyorum anlayacağın. Ama uzaktan da olsa arada arada okuyup takip ediyorum burayı. İzne ayrıldığım kiloya dönmeye çalışıyorum. İzin kiloma düşünce listeye gireceğim. Umarım en kısa zamanda....
1 ay yapmak cok cok zordur ama yaa. Zatem uzun sure yapilmamasi gerek diye biliyorum. En iyisi 3 gun yapip birakmak. Ara ara tekrarlamak.Öyle valla ördeğim, çok fenaydım.
Kardelencim bence alışkanlıktan farklı bir şey.
Vücudun ihtiyacı var ve olmayınca zarar vermeye başlıyor.
Dün geceden belliydi zaten. Resmen elim ayağım tutmamıştı.
Ya harika kilo verdiriyor. 1 ay yapsan 10 kilo rahat gider. Belki fazlası olur ama ben 3 günde vücudu bitirdim resmen.
Hiç duymamışım ördeğim ama bence git doktoro. Belki başka bir şeydir ya da ilaçtan başka dikkat etmen gereken şeyler vardır.
Kuymak gibi sanirim. Kayinvalidemler de oraya ozgu bi peyniri tereyaginda eritip yerler. Kokulu bi peynir. Onlar cok sever.Tereyağını içinde az mısır unu kavrulur sonra bolca çeçil peynir ve su ekleniyor
Cok gecmis olsun canim. Duymustum bu hastaligi ama hic gormedim. Cocuguna gecmez insallah.Evet doktor da onayladı el ayak hastalığına yakalanmışım. Krem verdi ama süte geçme konusunda şüphelerim var, o yüzden dayanabildigim kadar dayanacagım bakalım. Öyle ölmüyorum zaten sadece biraz kaşıntı ve batma var. Başka bir seyse diye korkmuştum. İnsallah atlatırım artık şu hastalıkları yahu..
Igne ise yarar insallah. Ben de emzirme isi bitince var olan en agir tedavileri gorup egzemadan kurtulmak istiyorum.Alemsin sibel :)))) Ya ben kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum. Son zamanlarda egzamam kötü oldu birde telefonum bozuldu hayattan koptum. Dün doktora gittim kortizonlu iğne verdi. Adam halimi görünce yok bu böyle olmayacak dedi. Kortizonlu iğneyi yaptırdım. Kortizonlu krem de verdi. Üstüne birde serum verdi onu da bir iki güne taktıracağım. Böyle işlerle uğraşıyorum anlayacağın. Ama uzaktan da olsa arada arada okuyup takip ediyorum burayı. İzne ayrıldığım kiloya dönmeye çalışıyorum. İzin kiloma düşünce listeye gireceğim. Umarım en kısa zamanda....