- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #296.261
Inşallah violincimCok gecmis olsun canim. Duymustum bu hastaligi ama hic gormedim. Cocuguna gecmez insallah
Simdilik onda yok gibi. Bende de artık geçmeye başladı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah violincimCok gecmis olsun canim. Duymustum bu hastaligi ama hic gormedim. Cocuguna gecmez insallah
Canim deme öyle ne güzel herkezi andin allah gostermesin bebeler daha küçükSlm kızlar ne var ne yok kimse yok yine bende misafirleri yatirdim keyif yapıyorum 5 dk sonra yarın erkenden nikah faslı var
karabiber eşinden zayiflamissin iltifatlarını alınca iyi gelmiştir arada ayrılık iyi gelir bebeler büyüktü senin dimj ben adamı 4 gözle bekliyorum alsın tepemden çocukları diye alahtan kayinvalide burda yoksa fena oynatirdim bende o yaptı herseyi nerdeyse birde hastalar hepten mizmizlar..
hedef38beden senide protein çarpmişti nasılsın . ördekcim geçmiş olsun sanada kardelelen321 violin35 rint fattofit85 cumleten sevgiler selamlar en kısa zamanda görüşmek dileğiyle parky sizde durumlar nasıl fancynancy pamuk ugramiycak galiba hee birde emnis evlaefe vardı bir zamanlar unuttuklarimada selamlar olecekmiyim ne herkesi bir anasim geldi
Balpamukcum bekliyoruz canim fazla arayi uzatmayin kizlarAlemsin sibel :)))) Ya ben kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum. Son zamanlarda egzamam kötü oldu birde telefonum bozuldu hayattan koptum. Dün doktora gittim kortizonlu iğne verdi. Adam halimi görünce yok bu böyle olmayacak dedi. Kortizonlu iğneyi yaptırdım. Kortizonlu krem de verdi. Üstüne birde serum verdi onu da bir iki güne taktıracağım. Böyle işlerle uğraşıyorum anlayacağın. Ama uzaktan da olsa arada arada okuyup takip ediyorum burayı. İzne ayrıldığım kiloya dönmeye çalışıyorum. İzin kiloma düşünce listeye gireceğim. Umarım en kısa zamanda....
Adanaya taşın canim daha yaz burdaGünaydınlaarrr
Bugün burada hava cooook kötü, o kadar kapalı ki içim bunaldı şimdiden. Güneşi çok seviyorum, hava soğuk olsa bile mutlaka güneşi görmek istiyorum, modum öyle düzeliyor.
Oğlumda öksürük başladı şimdi de. Ya vallahi bi bitemedi hastalıklar, gına geldi.
Sizler nasılsınız bakalım? Hafta sonunuz nasıl geçiyor?
Ördekim takımca kurşun döktürelim bence. Benimde ayağım epey düzeldi ama korkuyorum başka bir şey çıkacak diye. Oğlanın burnu akıyor nezle gibi kızımda bir şey yok çok şükür. İnşaşlah umut a da geçmez bebeğim. Bulaşıcı bir hastalık o söylemiştir doktorun.Evet doktor da onayladı el ayak hastalığına yakalanmışım. Krem verdi ama süte geçme konusunda şüphelerim var, o yüzden dayanabildigim kadar dayanacagım bakalım. Öyle ölmüyorum zaten sadece biraz kaşıntı ve batma var. Başka bir seyse diye korkmuştum. İnsallah atlatırım artık şu hastalıkları yahu..
Deli yaaa, Allah korusun. Aaaaa aşkolsun burdayım. Kv, annem, yeğenlerim vs epey aksiyonlu geçti iki-üç günüm. Bakamadım kusura bakmayın valla. Tam popomu koltuğa koyacağım zaman başka bir şey çıkıyor. Çocuklar da uyuyunca ben pert.Slm kızlar ne var ne yok kimse yok yine bende misafirleri yatirdim keyif yapıyorum 5 dk sonra yarın erkenden nikah faslı var
karabiber eşinden zayiflamissin iltifatlarını alınca iyi gelmiştir arada ayrılık iyi gelir bebeler büyüktü senin dimj ben adamı 4 gözle bekliyorum alsın tepemden çocukları diye alahtan kayinvalide burda yoksa fena oynatirdim bende o yaptı herseyi nerdeyse birde hastalar hepten mizmizlar..
hedef38beden senide protein çarpmişti nasılsın . ördekcim geçmiş olsun sanada kardelelen321 violin35 rint fattofit85 cumleten sevgiler selamlar en kısa zamanda görüşmek dileğiyle parky sizde durumlar nasıl fancynancy pamuk ugramiycak galiba hee birde emnis evlaefe vardı bir zamanlar unuttuklarimada selamlar olecekmiyim ne herkesi bir anasim geldi
Takıl tabiiiiiOy ördekim oyyy! Ben izne ayrılır ayrılmaz diyet modundan çıktım ve kilo aldım. Son zamanlarda tartılmıyorum bile. Buraya takılmanın faydasını çok gördüm. Hazır unutulmamışken liste dışı takılayım ben de, olur mu?
Adana'dan önce Aydın'a taşınır yaa memleketim ne de olsaAdanaya taşın canim daha yaz burda
Oğluşa geçmiş olsun annesi
Daha iyiyim canım sagol. Birkaç güne döküntüler de gecer herhalde
Tabi kiiii o yüzden etiketledim hem takıma da renk gelmiş olur :)Oy ördekim oyyy! Ben izne ayrılır ayrılmaz diyet modundan çıktım ve kilo aldım. Son zamanlarda tartılmıyorum bile. Buraya takılmanın faydasını çok gördüm. Hazır unutulmamışken liste dışı takılayım ben de, olur mu?
Sen de şimdilik dikkat et canım yeni iyilesmisken tekrardan incinmesin Allah korusun.Ördekim takımca kurşun döktürelim bence. Benimde ayağım epey düzeldi ama korkuyorum başka bir şey çıkacak diye. Oğlanın burnu akıyor nezle gibi kızımda bir şey yok çok şükür. İnşaşlah umut a da geçmez bebeğim. Bulaşıcı bir hastalık o söylemiştir doktorun.
MerhabaBugün menüm çok düzensizdi. Pek sağlıklı da olmadı o yüzden affınıza sığınıyorum kuzular.
Yarın ip atlama günü yapalım mı kızlar?
Herkes en az 150 ip atlasın ne dersiniz?
İpi olmayan ya da sevmeyen jumping jack yapabilir onun yerine.
Hadiynnnn challangeeeeeee![]()
Eger siz yaparsanız bende yaparim canim mesela hergün şu sporu yapalım densin şimdi olduğu gibi onu yapalim sen atlayinca atladim yaz ben atlayinca ben baskasi atlayinca oda yazsin ama herkez mutlaka atlasin güzel fikirBugün menüm çok düzensizdi. Pek sağlıklı da olmadı o yüzden affınıza sığınıyorum kuzular.
Yarın ip atlama günü yapalım mı kızlar?
Herkes en az 150 ip atlasın ne dersiniz?
İpi olmayan ya da sevmeyen jumping jack yapabilir onun yerine.
Hadiynnnn challangeeeeeee![]()
Gerçekten güzel fikir yarin ip atlama günü ozamanMerhaba
Ben de sıklaşmak in aktivitelere başlayacaktım yarın, ipe varım :) atladıkça yazalım birbirimizi motive edelim
İlahi Sibel, Allah korusun o nasıl söz :)
Çok geçmiş olsun Esracım.
Balpamukcum bekliyoruz canim fazla arayi uzatmayin kizlar
Bu arada çok geçmiş olsun egzama ellerindemi canim
Ördekim takımca kurşun döktürelim bence. Benimde ayağım epey düzeldi ama korkuyorum başka bir şey çıkacak diye. Oğlanın burnu akıyor nezle gibi kızımda bir şey yok çok şükür. İnşaşlah umut a da geçmez bebeğim. Bulaşıcı bir hastalık o söylemiştir doktorun.