Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm kızlar ne var ne yok kimse yok yine bende misafirleri yatirdim keyif yapıyorum 5 dk sonra yarın erkenden nikah faslı var
karabiber eşinden zayiflamissin iltifatlarını alınca iyi gelmiştir arada ayrılık iyi gelir bebeler büyüktü senin dimj ben adamı 4 gözle bekliyorum alsın tepemden çocukları diye alahtan kayinvalide burda yoksa fena oynatirdim bende o yaptı herseyi nerdeyse birde hastalar hepten mizmizlar..
hedef38beden senide protein çarpmişti nasılsın . ördekcim geçmiş olsun sanada kardelelen321 violin35 rint fattofit85 cumleten sevgiler selamlar en kısa zamanda görüşmek dileğiyle parky sizde durumlar nasıl fancynancy pamuk ugramiycak galiba hee birde emnis evlaefe vardı bir zamanlar unuttuklarimada selamlar olecekmiyim ne herkesi bir anasim geldi
Canim deme öyle ne güzel herkezi andin allah gostermesin bebeler daha küçük
Benim 18,15 ve 8 yasinda bebeler
Esim gittiğinde 75 kiloymusum takvime baktımda simdi 72 küsür görünce çok sevindi çok farketmis dedi 2 kiloya bile

Alemsin sibel :)))) Ya ben kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum. Son zamanlarda egzamam kötü oldu birde telefonum bozuldu hayattan koptum. Dün doktora gittim kortizonlu iğne verdi. Adam halimi görünce yok bu böyle olmayacak dedi. Kortizonlu iğneyi yaptırdım. Kortizonlu krem de verdi. Üstüne birde serum verdi onu da bir iki güne taktıracağım. Böyle işlerle uğraşıyorum anlayacağın. Ama uzaktan da olsa arada arada okuyup takip ediyorum burayı. İzne ayrıldığım kiloya dönmeye çalışıyorum. İzin kiloma düşünce listeye gireceğim. Umarım en kısa zamanda....
Balpamukcum bekliyoruz canim fazla arayi uzatmayin kizlar
Bu arada çok geçmiş olsun egzama ellerindemi canim

Günaydınlaarrr :KK200:
Bugün burada hava cooook kötü, o kadar kapalı ki içim bunaldı şimdiden. Güneşi çok seviyorum, hava soğuk olsa bile mutlaka güneşi görmek istiyorum, modum öyle düzeliyor.
Oğlumda öksürük başladı şimdi de. Ya vallahi bi bitemedi hastalıklar, gına geldi.
Sizler nasılsınız bakalım? Hafta sonunuz nasıl geçiyor?
Adanaya taşın canim daha yaz burda
Oğluşa geçmiş olsun annesi

Hellooooo kızlar gelemedim ama aklımdasınız. Yazayım dedim. Çok motiveyim. Bomba gibi geliyorum. Pazartesi meyve Arası eklediğim Kuşhana başlıyorum. Varsa katılmak isteyen buyursun gelsin. Sporun dinine vurmaya hazırlanın kıııızzzzllaaaarrrrr. Şşşşttttt ortim 0zlem 0zlem gel kapışalım bebeğim. :KK15:

Evet doktor da onayladı el ayak hastalığına yakalanmışım. Krem verdi ama süte geçme konusunda şüphelerim var, o yüzden dayanabildigim kadar dayanacagım bakalım. Öyle ölmüyorum zaten sadece biraz kaşıntı ve batma var. Başka bir seyse diye korkmuştum. İnsallah atlatırım artık şu hastalıkları yahu..
Ördekim takımca kurşun döktürelim bence. Benimde ayağım epey düzeldi ama korkuyorum başka bir şey çıkacak diye. Oğlanın burnu akıyor nezle gibi kızımda bir şey yok çok şükür. İnşaşlah umut a da geçmez bebeğim. Bulaşıcı bir hastalık o söylemiştir doktorun.

Son düzenleme:
Slm kızlar ne var ne yok kimse yok yine bende misafirleri yatirdim keyif yapıyorum 5 dk sonra yarın erkenden nikah faslı var
karabiber eşinden zayiflamissin iltifatlarını alınca iyi gelmiştir arada ayrılık iyi gelir bebeler büyüktü senin dimj ben adamı 4 gözle bekliyorum alsın tepemden çocukları diye alahtan kayinvalide burda yoksa fena oynatirdim bende o yaptı herseyi nerdeyse birde hastalar hepten mizmizlar..
hedef38beden senide protein çarpmişti nasılsın . ördekcim geçmiş olsun sanada kardelelen321 violin35 rint fattofit85 cumleten sevgiler selamlar en kısa zamanda görüşmek dileğiyle parky sizde durumlar nasıl fancynancy pamuk ugramiycak galiba hee birde emnis evlaefe vardı bir zamanlar unuttuklarimada selamlar olecekmiyim ne herkesi bir anasim geldi
Deli yaaa, Allah korusun. Aaaaa aşkolsun burdayım. Kv, annem, yeğenlerim vs epey aksiyonlu geçti iki-üç günüm. Bakamadım kusura bakmayın valla. Tam popomu koltuğa koyacağım zaman başka bir şey çıkıyor. Çocuklar da uyuyunca ben pert. :olamaz:

Adanaya taşın canim daha yaz burda
Oğluşa geçmiş olsun annesi
Adana'dan önce Aydın'a taşınır yaa memleketim ne de olsa :KK200: Oranın iklimi de sizinkine benzer
balpamuk balpamuk azıcık yukarı bakayım dedim. Müzik ne oldu sana yaaaaa. Geçmiş olsun.

morordek morordek ördekim nasıl oldun toparladın mı?
Daha iyiyim canım sagol. Birkaç güne döküntüler de gecer herhalde
Oy ördekim oyyy! Ben izne ayrılır ayrılmaz diyet modundan çıktım ve kilo aldım. Son zamanlarda tartılmıyorum bile. Buraya takılmanın faydasını çok gördüm. Hazır unutulmamışken liste dışı takılayım ben de, olur mu?
Tabi kiiii o yüzden etiketledim hem takıma da renk gelmiş olur :)
Ördekim takımca kurşun döktürelim bence. Benimde ayağım epey düzeldi ama korkuyorum başka bir şey çıkacak diye. Oğlanın burnu akıyor nezle gibi kızımda bir şey yok çok şükür. İnşaşlah umut a da geçmez bebeğim. Bulaşıcı bir hastalık o söylemiştir doktorun.
Sen de şimdilik dikkat et canım yeni iyilesmisken tekrardan incinmesin Allah korusun.
Evet bulaşıcıymıs ama bulasmadı sanırım, bir şey yok cok şükür onda.

Bugün menüm çok düzensizdi. Pek sağlıklı da olmadı o yüzden affınıza sığınıyorum kuzular.

Yarın ip atlama günü yapalım mı kızlar?
Herkes en az 150 ip atlasın ne dersiniz?
İpi olmayan ya da sevmeyen jumping jack yapabilir onun yerine.
Hadiynnnn challangeeeeeee :halay:
Merhaba
Ben de sıklaşmak in aktivitelere başlayacaktım yarın, ipe varım :) atladıkça yazalım birbirimizi motive edelim

Bugün menüm çok düzensizdi. Pek sağlıklı da olmadı o yüzden affınıza sığınıyorum kuzular.

Yarın ip atlama günü yapalım mı kızlar?
Herkes en az 150 ip atlasın ne dersiniz?
İpi olmayan ya da sevmeyen jumping jack yapabilir onun yerine.
Hadiynnnn challangeeeeeee :halay:
Eger siz yaparsanız bende yaparim canim mesela hergün şu sporu yapalım densin şimdi olduğu gibi onu yapalim sen atlayinca atladim yaz ben atlayinca ben baskasi atlayinca oda yazsin ama herkez mutlaka atlasin güzel fikir

Bugün ki menüm
Sabah
1 dilim ekmek
Yarım sosis
2 yemek kaşığı kadar soganli çökelek kavurması
2 zeytin
1 yemek kaşığı biberli domates

Ara
1 Türk kahvesi

Öğlen
3 yemek kaşığı kuru fasulye
1 kase yoğurt

Ara
Çeyrek elma

Akşam
1 dilim ekmek
4 yemek kaşığı patalican tava
1 yemek kaşığı pirinc pilavi
4 yemek kaşığı yoğurt

İlahi Sibel, Allah korusun o nasıl söz :)

Çok geçmiş olsun Esracım.

Çok teşrkkürler Şeyma’cım mesajları okurken öğrendim el-ayak hastalığına yakalandığını. Çok çok geçmiş olsun.... Altta alıntıladım Ferah’ı ona yazacaktım ama buraya toptan yazmış olayım, Ferah çok haklı toptan kurşun döktürelim neler oluyor dökülüyoruz hepimiz böyle... fancynancy fancynancy
Ferah’cım brnim birde hiç yoksan geçen hafta sağ omzumda tendom yırtılmış. Pesss yaa dedim. Ki hastalıktı sakatlıktı hiç sevmem bu yaşıma kadar çok nadir olmuştur. Son zamanlarda olmayanlar üstüme yapışır oldu ki grupça bi dökülme geldi bize görüyorum! :)))) Resmen bir karabulut! En kısa zaman da dağılması ve morordek morordek Şeyma’nın da söylediği gibi Güneş’i örmek dileğiyleeee........ :)

Balpamukcum bekliyoruz canim fazla arayi uzatmayin kizlar
Bu arada çok geçmiş olsun egzama ellerindemi canim

Evet karabibercim egzama ellerimde ama artık kollarıma da çıktı.... :(

Arkadaşlar ben yarın lahana diyetine başlıyorum. Benimle yapmak isteyen varsa 5 gün kesintisiz lahana çorbasını hazırlasın! :KK70: Kortizon aldığım için korkumdan tartılmadım. Sanırım totalde kiloma bakacağım. Ancak bunu diyetin sonunda yapacağım. 5 gün lahana diyeti sonunda tartımı yazacağım.
Yarın ilk gün:
1. Gün: Meyve + Sınırsız Lahana Çorbası günü...

Back
X